médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Eindklassement Vuelta a Murcia

Geschreven door Wout Poels op maandag 07 maart 2011

Gisteren was de afsluitende tijdrit in "Vuelta a Murcia". De eerste dag verliep voor mij niet zoals gepland. Ik voelde me de hele dag erg goed en de koers werd gecontroleerd door Saxo Bank. Het was een golvend parcours maar niet lastig genoeg om alles aan stukken te rijden. Tot de laatste afdaling naar de finish, die lag er nat bij en ik zat iets te ver van achter waardoor er gaten vielen. Gevolg, 31sec aan mijn broek.

Geheel mijn eigen fout en baalde hier dan ook behoorlijk van. Weg goed klassement waren natuurlijk de eerste gedachten die in mijn opkwamen. De tweede etappe was een etappe om te gaan scoren en een klassement te rijden. Het was met een slotklim van 8km gevolgd door een gevaarlijke afdaling van 8km en direct finish. Maar ja, 31sec achterstand op alle favorieten niet echt ideaal. Mijn plan, aanvallen op de slotklim en het beste er van hopen. Na ongeveer 2km plaatste ik mijn aanval, na een km of 2 zag ik dat het geen nut had en liet me terug zakken in de groep achter mij. Ik haakte in op de vijfde positie en kon makkelijk volgen. De jongens achter mij niet en lieten gaten vallen. Duarte van Geox maakte tempo voor Menchov, daarachter Contador en Coppel gevolgd door mij. Op ongeveer 1km voor de top demarreerde Contador, bij de eerste aanval kon ik mee maar naar de tweede aanval moest ik helaas passen. Uiteindelijk werd ik 5de in de rit. Gisteren was de tijdrit en ik moest nog flink doorrijden om een goede klassering te blijven behouden. De tijdrit verliep redelijk en schoof zelfs nog een plaatsje op in het klassement, 4de. Ik heb een goede ronde gereden en die ook met tevredenheid afgesloten! Ook zijn we weer wijzer geworden wat betreft finale rijden, altijd attent van voren. Het is moeilijker om tijd de pakken dan te verliezen. Aankomende woensdag rij ik Tirreno-Adriatico een zevendaagse etappekoers in Italië.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen