médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Wout Poels voor eigen kansen in Spaanse Vuelta

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 13 oktober 2020

De uit Blitterswijck afkomstige prof wielrenner  Wout Poels is opgenomen in de Vuelta-selectie van zijn ploeg Bahrain McLaren.

Omdat Mikel Landa de ronde van Spanje niet gaat rijden heeft de ploeg geen uitgesproken kopman. Wout, die in Monaco woont, kan daardoor voor eigen succes gaan rijden, zowel voor het algemeen klassement als voor winst in etappes.

Hersteld

Poels is goed hersteld van de gebroken rib, die hij bij een vervelende val in het begin van de Tour de France opliep. Ondanks de pijn bleef hij de Tour de France rijden. In de slotweek van de ronde van Frankrijk kon de renner uit Blitterswijck zijn kopman Landa regelmatig goed bijstaan in de bergetappes. 

Ardennenklassiekers

Na de Tour is Wout Poels van start gegaan in de Ardennenklassiekers. In de Waalse Pijl werd hij met finish op de Muur van Huy zestiende en in Luik-Bastenaken-Luik eindigde hij in de achterhoede op plaats 87.

 

De Vuelta telt dit jaar maar achttien etappes. Normaal bestaat een grote ronde uit 21 etappes. De 75e editie van de Ronde van Spanje begint over ruim een week in het Baskenland in IrĂșn. De 75e editie van La Vuelta gaat van start op dinsdag 20 oktober in IrĂșn. De ronde begint met een bergetappe over 196.5 kilometer. Hierna leggen de wielrenners meerdere etappes af (18 in totaal), waarna ze op zondag 8 november eindigen in de Spaanse hoofdstad Madrid. Oorspronkelijk zou de Ronde van Spanje starten in Utrecht, maar door het Coronavirus zijn er een aantal aanpassingen gemaakt in het programma waardoor de wedstrijd niet meer door Nederland zal gaan. Ook is de start verplaatst van 14 augustus naar 20 oktober. Tom Dumoulin (JUMBO-VISMA) is ook van de partij. Het is te hopen dat het Corona-virus roet in het eten gooit.

 

 

 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen