médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Vuelta 2020 7de etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 27 oktober 2020

In deze heuveletappe is Wout goed doorgekomen. De dag na de rustdag ging een grote groep ervan tussen. We begonnen zo met vijf koplopers aan de laatste tien kilometer, al zat een achtervolgende groep nog niet al te ver. Het verschil tussen beide groepen was op een gegeven moment vijftien tellen.

 

Vooraan was de samenwerking wel een beetje zoek en dus zagen we versnellingen van Martin, Peters en snelle man Valverde, maar de renners wisten elkaars bewegingen te schaduwen. Op zes kilometer van de streep zagen we een nieuwe demarrage van Valverde en dit keer wist de ervaren rot een klein gaatje te slaan. De Spanjaard leek even ribbedebie, maar Peters was de man die naar het wiel van Valverde wist te springen.

Met nog drie kilometer te gaan keken de vijf koplopers weer naar elkaar, maar de achtervolgers bleven hangen op een twintigtal seconden. Fraile was de volgende renner met een alles-of-nietspoging en de Spanjaard leek weg te rijden met Woods, maar de pokerende Valverde had nog genoeg over om een kloofje te dichten. De Spanjaard had echter geen antwoord meer op een versnelling van Woods.
De renner van EF Pro Cycling wist net voor de laatste kilometer te profiteren van een moment van onachtzaamheid, ging vol door en kwam met ruime voorsprong als eerste over de finish.
Wout kwam in de groep met favorieten binnen op 56 seconde en kwam hiermee op plaats 27. 
In het algemeen klassement zakt hij wel van 11 naar 13 omdat er enkele renners kleine winst boekte. 
Morgen een echte bergetappe met aankomst op Alto de Moncalvillo. Deze slotklim is ruim 11 kilometer met een stijgingspercentage van 7,6%. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen