médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Vuelta 2020 16e etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 06 november 2020

De heuveletappe heeft in de top van het klassement geen verandering gebracht. Alleen Roglic wist door zijn 2de plaats 6 seconde te pakken op de overige renners. 
Magnus Cort heeft deze 16e etappe in de Ronde van Spanje gewonnen. Hij was de snelste van een sterk uitgedund peloton. Alejandro Valverde stak zijn hand uit naar de ritwinst, maar hij viel toch nog stil in de sprint. Leider Primoz Roglic werd dus tweede en pakt daags voor de laatste bergrit nog 6 bonificatieseconden. Wout werd 11de en blijft nog 6de in het klassement. 
Morgen dus de laatste zware bergetappe, dan moet iedereen in de top 10 de kaarten op tafel leggen. Voor Wout is het dan ook de vraag kan ik naar voren in het klassement of moet ik oppassen voor de nummers 7 tot en met 10? Maar hij zal gewoon van zijn eigen kracht uitgaan en het maximale eruit proberen te halen in deze Ronde van Spanje waarin hij zeker heeft laten zien dat hij ook als ronderenner nog meetelt. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen