médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Vuelta 2020 12de etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 01 november 2020

Zoals aangegeven vandaag de 12 etappe met aankomst op de Alto de l’Angliru. Etappe waar menig renner al van tevoren tegen op keek. Het beest van Asturië is niet voor niets de bijzondere bijnaam van de pittige col. Het was direct flink aanpoten voor de klassementsrenners. Een voor een vielen de kopmannen af, tot er nog een kleine groep overbleef die streed om de eindzege. Wout zat er nog bij tot op 4,8 km van de streep. Hij zat al een tijdje aan het elastiek, maar helaas knapte het toen. 

 

Daarna was het Enric Mas die  opende op ’Los Cobayos’, bij een stijging van 18%l. Mas kreeg uiteindelijk gezelschap van Hugh Carthy en Carapaz, die aan Roglic was ontsnapt. De Sloveen kon het tempo niet bijbenen en verloor zijn rode trui aan de kopman van Ineos Grenadiers. Carthy kwam uiteindelijk als ritwinnaar uit de bus. Wout kwam als 8ste boven. Hierdoor steeg hij in het algemeen klassement naar plaats 6. 
Morgen is er een rustdag en dinsdag een 33,7 kilometer lange vrij lastige tijdrit van Muros naar Mirado de Ézaro.

Over het algemeen een vlakke tijdrit, met aan het eind nog een behoorlijke kort maar pittige klim. De coureurs rijden de laatste 1,8 kilometer bergop en krijgen te maken met een helling die een gemiddelde stijging kent van 14,6%. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen