médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Tour de France 2020 etappe 20

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 19 september 2020

De tour is op zijn kop gezet vandaag door een dubbelslag van Tadej Pogacar.¬†Alleen de tijdrit naar La Planche des Belles Filles scheidde de renners in de Tour de France nog van de optocht naar Parijs. PrimoŇĺ Roglińć is als drager van het geel was de grote favoriet om in de Vogezen de puntjes op de i te zetten. Echter tot ontzetting van de Jumbo Visma was het de andere Sloveen die alle eer naar zich toe trok.¬†Pogacar moest 57 seconden goedmaken op zijn Roglic en het vooraf onmogelijk geachte gebeurde toch: hij maakte de tijd op Roglic meer dan goed in de race tegen de klok en won de tijdrit grandioos. De 21 jarige Pojacar rijdt zondag met de gele trui om zijn schouders over de Champs-Elysees in Parijs en gaat de Tour de France winnen.

Wout was vroeg gestart, waarschijnlijk iets was het tijdstip nog te vroeg voor hem. Niet qua resultaat maar hij was zijn schoenen vergeten mee te nemen. 


https://nos.nl/video/2349027-poels-na-tijdrit-lekker-om-parijs-te-halen-maar-was-dramatische-tour.html

Morgen nog de rit in Parijs en dan zit de Tour 2020 er dus weer op. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen