médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Ronde van Zwitserland 3e etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 08 juni 2021

Wederom werd de etappe vandaag gewonnen door Mathieu vd Poel. 
Rit 3 stond in het programmaboek genoteerd als een vlakke etappe. Zwitsers vlak dan, want met 2.490 hoogtemeters ging het toch weer goed op en neer zal ik maar zeggen. Vier renners - 2 Zwitsers, een Amerikaan en een Fransman - mochten lang voorop rijden. Op de laatste klim zouden ze toch moeten passen en werden ze ingelopen. 

Zeker toen Mathieu van der Poel zijn turbo aansprak. Hij dunde het peloton stevig uit, enkel de toppers bleven over waaronder Wout.

Julian Alaphilippe voelde zich aangesproken en reageerde met een korte solo. Teamwork van Ineos - voor kopman Carapaz - deed hem de das om.

In de slotkilometers probeerde Garcia Cortina het. Onder de vod riep een sterke Mauri Vansevenant hem tot de orde. De jonge wolf reed zich uit de naad voor zijn kopman Alaphilippe, maar het was Van der Poel die op 200 meter het snelst sprong en wederom als eerste over de streep kwam. Wout kwam als 14e over de streep van het eerste peloton van ongeveer 45 man. Dit brengt hem op plaats 16 in het algemeen klassement. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen