médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

RONDE VAN CATALONI√č 2022 1e etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 21 maart 2022

Waar in begin iedereen het had over de sprint, die gewonnen werd door Michael Matthews, ging het daarna alleen maar over de nummer 2. De ploeggenoot van Wout, Sonny Collbreli, hij ging namelijk kort na de streep bewusteloos neer. Het medische team ter plaatse moest hartmassage toepassen, waarna de Italiaan werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Colbrelli was gelukkig wel bij bewustzijn.
Later maakte de ploegleiding bekend,¬†Colbrelli werd vervoerd naar het Universitair Ziekenhuis van Girona, waar hij door de dienstdoende artsen in de gaten wordt gehouden.¬†Hij onderging verdere medische hulp en hij verkeerde in stabiele toestand toen hij in een ambulance naar het ziekenhuis van Girona werd gebracht‚ÄĚ, staat er in het persbericht.

‚ÄúDaar zal zijn toestand verder worden onderzocht. Bahrain Victorious wil de organisatoren en de medische teams bedanken voor hun steun en hulp. Er volgen nog verdere updates.‚ÄĚ

De Europese kampioen, die pas net terug is in koers na een periode van ziekte, is bij kennis en kan ook praten en bewegen, maar voelt zich wel slecht.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen