médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Bied op wedstrijdshirt van Wout met handtekening

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 27 augustus 2021

Mocht je het nog niet gezien hebben, je kunt bieden op een wedstrijdshirt van Wout met handtekening, ga hiervoor naar de volgende pagina: 

 

https://veiling.limburgoetdedrup.nl/veiling/gesigneerd-shirt-van-wout-poels/ 

 

 

 

In de 13de etappe is Wout in het 2de peloton op 1:39 binnen gekomen. Het was Florian Sénéchal, een ploeggenoot van Jakobsen, die zijn wiel na 203,7 kilometer als eerste over de streep in Villanueva de la Serena duwde. Favoriet Jakobsen had niet de gewilde benen en moest op 1,5 km passen. Zijn ploeg ging toch gewoon verder en het was dus Florian Senechal die won. Sénéchal, voor wie het zijn eerste ritzege in een grote ronde betekende, bleef in de sprint de Italianen Matteo Trentin en Alberto Dainese voor. 

Odd Christian Eiking  blijft leider in het algemeen klassement. Guillaume Martin volgt op 58 tellen en Primoz Roglic  volgt op 1 minuut en 56 seconden.

Morgen  staat er weer een bergrit in het routeboek. Dan voert de 14de rit het peloton over 165,7 kilometer van Don Benito naar Pico Villuercas.

 

 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen