4de etappe Ronde van de Algarve

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 18 februari 2012

Gerald Ciolek  heeft de vierde etappe van de Ronde van de Algarve op zijn naam gebracht. De Duitser won de etappe na een massasprint voor zijn ploeggenoot Matteo Trentin en zijn landgenoot Heinrich Haussler . Richie Porte behoudt de leidertrui en heeft twaalf seconden voorsprong op Rui Costa en Tiago Machado. Wout staat met Johnny Hoogerland en Jurgen van den Broeck op 34 seconde net daar achter. 

In de vierde etappe moesten de renners 186.3 kilometer afleggen van Villamoura naar Tavira. In het begin van de etappe waren er veel ontsnappingspogingen en na 25 kilometer konden tien renners, waaronder Wout’s ploeggenoot  Bjorn Leukemans definitief wegrijden. Het peloton maakte geen aanstalte de groep terug te pakken, maar behield de achterstand op maximaal drie minuten. Het peloton, onder aanvoering van Topsport Vlaanderen, Team Sky en Garmin-Barracuda, voerde het tempo op en kwam dichterbij de kopgroep. Breschel probeerde er nog vandoor te gaan, maar hij werd weer gegrepen. Op twee kilometer voor de finish werden de vluchters gegrepen en het peloton bereidde zich voor op een massasprint. In de massasprint ging Ciolek vroeg aan, maar niemand kon de Duitser meer passeren.

Op zondag wordt de Volta Ao Algarve afgesloten met een tijdrit.
 
ps.  Morgen zal door gebrek aan internetverbindingen geen verslag verschijnen. Dit zal in de loop van dinsdag gebeuren. Alaaf. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen


kalmeert Verstopfung sildenafil bestellen nederland Thuis rennen, wat er ook gebeurt
rampenmanager tadalafil kopen nederland Huis van Behebt x Verstopfung
kalmeert Verstopfung vardenafil kopen huismiddeltjes voor brandend maagzuur


huismiddeltjes voor brandend maagzuur doxycycline kopen zonder recept Therapie
Therapie furosemide kopen zonder recept misselijkheid
haaruitval inhibin kopen zonder recept natuurlijke bedden
genees de brandwond metronidazol kopen zonder recept Remedie voor een verstopte neus
koliek behandeling ozempic kopen zonder recept Natuurlijke remedies voor astma