médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme dAustin alcoolisme et labus

Articles in Category: Laatste nieuws

Vuelta 2019 16e etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 09 september 2019

De 16de etappe was weer een bergetappe. Op voorhand een mogelijk voor Wout om zijn  doel, etappe te winnen, te realiseren. Het lukte echter niet om in de ontsnapping van de dag te komen. Dit in tegenstelling tot zijn ploeggenoot Hart. Die eindigde als tweede. Winnaar van de dag was Fulsang. De renner van Astana, die geen rol speelt in het algemeen klassement, kwam na een rit over 144 kilometer met drie zware beklimmingen als eerste boven op Alto de la Cubilla, waar de finishlijn was getrokken.
Fuglsang zat mee in de vluchtgroep van de dag die vele minuten voorsprong nam op het peloton, met daarin de mannen voor het klassement. De Deen kreeg alle ruimte, omdat hij geen bedreiging vormde voor de rode trui van Primoz Roglic. Op de flanken van de 18 kilometer lange slotklim van de buitencategorie voerde Fuglsang het tempo op en reed hij iedereen uit zijn wiel.

Roglic, de Sloveense kopman van de Nederlandse ploeg Jumbo-Visma, pareerde ook in deze bergrit alle aanvallen van zijn concurrenten en kwam op 6 minuten van Fuglsang binnen in het gezelschap van zijn landgenoot Tadej Pogacar (Team Emirates) en de Colombiaan Miguel Ángel López (Astana). Hij hulde zich nog steviger in de rode trui, want naaste belager Alejandro Valverde (Movistar) verloor zelfs weer wat tijd. Roglic heeft nu bijna 3 minuten voorsprong op de Spaanse wereldkampioen.

 

 

Hoewel er nog twee stevige bergritten op het programma staan in de Vuelta, lijkt Roglic zich te kunnen opmaken voor zijn eerste eindzege in een grote ronde. De Sloveen is tot nog toe ijzersterk bergop en kan steeds tot diep in de etappes leunen op zijn helpers van Jumbo-Visma, onder wie de Amerikaan Sepp Kuss en Robert Gesink.
Voor team Ineos worden de kansen op een etappe daarin met de dag minder. Maar wie weet! Morgen een rustdag en woensdag komt er een relatief vlakke rit. 

Vuelta 2019 13e etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 06 september 2019

Wout is vandaag weer gehele dag in beeld geweest tijdens ontsnappingen. Hij was de grote aanjager van de grote kopgroep van de dag. Hij bleef vooruit tot op 5 km voor de finish. Ondanks alle inspanningen dus wederom geen etappe zege voor Wout,echter het was genieten voor de liefhebbers thuis aan de tv. 

Het peloton was inmiddels uitgedund tot amper acht renners, waarbij Nairo Quintana een kleine voorsprong had genomen. Marc Soler, Alejandro Valverde, Rafał Majka, rode trui Primož Roglič, Miguel Ángel López en Tadej Pogačar kwamen op vier kilometer van de finish weer bij de winnaar van de rit naar Calpe, op een luttele minuut van Latour. Roglič en Pogačar sloegen dan de handen ineen, waarbij aanvankelijk alleen Alejandro Valverde kon volgen.

 

Toen de wereldkampioen was afgeschud, kon alleen Roglič het wiel van de piepjonge Pogačar nog volgen. Samen haalden de Slovenen koploper Latour bij in de laatste anderhalve kilometer, maar ook de Fransman, zelf toch ook geen onverdienstelijke klimmer, kon het moordende tempo van het duo niet volgen. Roglič en Pogačar bleven samenwerken, waarna de jongeling van UAE Emirates de overwinning kon pakken. Eerder was hij al de beste op Cortals d’Encamp.

Voor de tegenstand waren de verliezen daadwerkelijk groot geworden. Achter Pogačar en Roglič pakte Latour de derde plek op 27 seconden achterstand, in het bijzijn van Valverde, Quintana en Majka. Voor López liep de schade al op tot 1:01. Behalve dat Roglič in het klassement opnieuw uitliep, klom Pogačar op naar de derde plaats ten koste van López en Quintana. Valverde hield zijn tweede plaats vast.
Voor Wout rest niet anders als kijken naar de volgende kans om een gooi te doen naar zijn doel. 

Vuelta 2019 etappe 10

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 03 september 2019

Na een aantal etappes waarin Wout dagelijks geprobeerd heeft om voor de dagprijs te gaan, wat helaas niet gelukt is, was er vandaag de tijdrit. 
Voor Wout een dag om relatief rustig aan te doen aangezien het klassement er niet meer toe doet. Dus uiteindelijk eindigde hij op  5:44 op plaats 90. 
De winst ging afgetekend naar Roglic hij pakte de overwinning en ook de rode trui. In het klassement heeft hij nu 1:52 voorsprong op Valverde. Derde is Lopez op 2:11. Maar ja, het is de Vuelta en de komende etappes zijn heuvelachtig en bergachtig. Dus Wout zal wel weer gaan proberen om zijn etappe te gaan pakken. 

Vuelta 2019 6de etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 29 augustus 2019

Wout heeft zich vandaag goed laten zien in de 6de etappe. Helaas leverde het alleen punten voor de bergtrui op. Hij is meerdere keren weggesprongen.Alleen in de beslissende ontsnapping ontbrak hij. 

Wout versnelde op de Puerto de Nogueruelas, een 9 km lange klim met een stijgingspercentage van 4,5. Lawson Craddock en Stéphane Rossetto voegden zich kort daarna bij hem.

Het drietal werd na veertig kilometer opgeslokt door het peloton, waarna een groep van 11 renners met onder anderen Gesink, Teuns, De La Cruz en Herrada aan de haal ging. De elf bouwden gestaag aan een voorsprong. 80 km voor de finish in Ares del Maestrat ging het peloton massaal onderuit en was de Vuelta voorbij voor Urán, Roche, De la Parte en Carthy.

Op de Puerto de Culla ontsnapte Grmay uit de kopgroep. Hij kreeg gezelschap van Oliveira. Zij begonnen met een halve minuut voorsprong aan de laatste klim. Teuns en Herrada maakten de oversteek en lieten het tweetal achter zich.

Teuns hield de vaart erin op jacht naar de leiderstrui. In de slotkilometer liet Herrada de Belg achter zich en kwam met zeven seconden voorsprong op Teuns over de finishstreep. Teuns is de nieuwe leider in het klassement.

Vuelta 2019 4de etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 27 augustus 2019

Wout heeft in de 4de etappe van de Vuelta a España opnieuw tijd verloren. Hij moest in de rit van Cullera naar El Puig ruim 4 minuten toegeven op de klassementsrenners, die in dezelfde tijd als winnaar Fabio Jakobsen in El Puig over de streep kwamen.
Remi Cavagna probeerde in de laatste kilometers nog een gat te slaan en te ontsnappen aan werd massasprint, maar werd in de slotkilometer ingerekend. Fabio Jakobsen werd door zijn ploeggenoten vervolgens prima gelanceerd en hield na bestudering van de finishfoto de Ier Sam Bennett van zijn tweede etappezege af.

Vuelta 2019 3de etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 26 augustus 2019

De 3e etappe van de Vuelta iis op naam gekomen van Sam Bennett. De Ierse kampioen van BORA-hansgrohe was na een ‘Spaans vlakke’ etappe van 188 kilometer naar Alicante de beste in de massasprint. Edward Theuns en Luka Mezgec werden tweede en derde. 
Doordat het grootste deel van de finale in dalende lijn gingen, kwam het peloton in rotvaart aan in Alicante. Onder de boog van de drie kilometer meldden Deceuninck-Quick-Step en BORA-hansgrohe zich op de voorposten, evenals Team Sunweb. In de massasprint bleek er geen maat te staan op Bennett, die Theuns en Mezgec op enkele fietslengtes reed. Wout zat in het peloton. 

Openingsweekend Vuelta 2019

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 26 augustus 2019

Dat Wout op het laatste moment toch naar de Vuelta ging was een verrassing. Hij is de aangewezen kopman van Team Ineos. Het begon zaterdag met een ploegentijdrit, deze werd gewonnen door Astana. Team Ineos werd 11de op 25 seconde. 
Gisteren was de 2de etappe, Wout  zag zijn ambities voor een goed klassement meteen sneuvelen in de eerste rit in lijn van de Vuelta a España. Op weg naar Calpe verloor hij ruim negen minuten op Nairo Quintana, die de etappe wist te winnen. Wout gaat zich nu richten op dagsuccessen.
Ik kon niet volgen”, gaf Wout aan, die juist aan de ploeg had gevraagd of hij de Vuelta a España mocht rijden. “Ik moet duidelijk groeien in deze Vuelta. Hopelijk kan ik een gooi doen naar ritzeges”, kondigde hij in De Telegraaf al zijn strijdplan aan.

Tour de France etappe 20

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 27 juli 2019

Vincenzo Nibali heeft zaterdagmiddag een groots nummer opgevoerd in de Tour de France. De 34-jarige Italiaan van Bahrain Merida zag zijn klassement al snel wegvallen en ging tevergeefs opzoek naar een ritzege. Tijdens zijn allerlaatste kans lukte het als nog.

In de ingekorte etappe over 59 kilometer In de beginfase sloop de Italiaan mee in de kopgroep om uiteindelijk solo naar de ritzege te rijden. Egan Bernal verdedigde met succes zijn gele trui.

Nauwelijks bekomen van alle ontwikkelingen in de etappe van gisteren waarbij de rit werd stilgelegd, werd ook de rit naar Val Thorens flink ingekort door de gevolgen van extreme weersomstandigheden. De beklimming van de Cormet de Roselend was niet begaanbaar, waardoor het peloton vanuit Albertville de route nationale N90 richting Moûtiers en de klim naar skioord Val Thorens nam. Even werd gevreesd voor het doorgaan van de etappe, maar om half drie werd dan toch het startsein gegeven.
Dit was het sein voor een grote groep om te ontsnappen. In het peloton was het Jumbo Visma die het tempo aangaf, Teunissen deed het begin om vervolgens afgelost te worden door Bennett. Ook Ineos ging zich weer bemoeien met de controle in het peloton. Dylan van Baarle reed naar de kop om de vaart in het peloton weer op gang te trekken. Op achttien kilometer onder de top was de tank van Bennett, die eerder deze week nog twee keer viel, leeg en schoof De Plus op met Kruijswijk in het wiel – omringd door de mannen van Bernal met Wout voorop. Op het moment dat de Belg doortrok, stond de achterdeur wagenwijd open: het pak dunde steeds verder uit tot een groep favorieten.
Vooraan reed Nibali twaalf kilometer voor de aankomst weg bij zijn medevluchters. De Italiaan wilde zichtbaar een gooi doen naar zijn zesde etappezege ooit in de Tour, waarin hij in 2014 al eens het eindklassement op zijn naam schreef. Hij sneed de laatste tien kilometer aan met een minuutje voorsprong op het groepje favorieten. Dan ging Gregor Mühlberger op kop rijden voor Emanuel Buchmann, waarbij Kruijswijk zich in het wiel zette van Egan Bernal. Met Buchmann had de Nederlander immers nog een gevaarlijke klant voor het podium in de buurt. De Duitser lag in het klassement slechts 0:27 achter op de kopman van Jumbo-Visma. In de laatste twee kilometer draaide Mühlberger af, waarna Ineos weer de controle nam met Wout op kop. Hij haf het tempo in deze groep aan. Vooraan in de koers hield Nibali nog altijd stand. Veertig seconden was het verschil met de groep favorieten. In de laatste kilometer had hij het nog erg lastig toen de wegen naar Val Thorens nog stevig opliepen, maar de ritzege gaf hij niet meer weg. Daarachter lag de strijd om het klassement in een definitieve plooi. In de laatste kilometer reden Alejandro Valverde en Mikel Landa naar de overige plekken in de top-3, maar Bernal, Thomas en Kruijswijk bezegelden hun podiumplekken.

Wout kwam als 9de over de streep en mag zich morgen in Parijs op gang maken voor een feest met de nummers 1 en 2 van het algemeen klassement in zijn ploeg. 

Tour de France etappe 18

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 25 juli 2019

Na twee vlakkere etappes was er vandaag weer eens spektakel in de tour. Nairo Quintana was bezig aan een geruisloze Tour, maar toen kwamen de Alpen. De Colombiaan maakte deel uit van de vroege vlucht, maar wist op de Galibier weg te rijden van zijn concurrenten. De renner van Movistar kwam uiteindelijk solo over de streep. Bij de favorieten viel Team Ineos aan, maar geletruidrager Julian Alaphilippe wist te overleven.

Er is al bijzonder veel gebeurd in de 106e editie van de Tour, maar wie nu de grote favoriet is voor de eindzege… Er kunnen nog zes renners de Ronde van Frankrijk winnen, maar dat was voor de start van de achttiende etappe naar Valloire. Het vermoeide peloton kreeg vandaag niet minder dan drie cols voor de kiezen: de Col de Vars, de Col d’Izoard en de Galibier. Team Ineos leek er een bijna ouderwetse ’Sky’-etappe van te maken. Wout en zijn teamgenoten sleuren aan kop van de Galibier, kijken wie eraan kan blijven hangen. Maar het tempo was in eerste instantie blijkbaar niet hoog genoeg, want alle grote klassementsmannen konden het tempo volgen, zo ook geletruidrager Alaphilippe. En dus ging Bernal aan op twintig kilometer van de finish en legde hij de meeste van zijn concurrenten op dat moment op het rooster. De Colombiaan had een gaatje te pakken en mocht doorrijden. Kilometers later besloot ploeggenoot Geraint Thomas er achteraan te gaan, maar kreeg uitendelijk net geen gaatje ten opzichte van zijn concurrenten. Bernal wist de andere favorieten voor de eindzege wel tijd af te snoepen en schuift op naar het podium. Wout had zijn werk al gedaan en kwam "rustig" binnen op plek 38 op ruim 16 minuten van de winnaar. 

Maar morgen staat de volgende Alpen etappe op het programma met ongetwijfeld opnieuw vuurwerk en werk aan de winkel voor Wout. 

Tour de France etappe 15

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 21 juli 2019

Simon Yates heeft de tweede etappe door de Pyreneeën op zijn naam geschreven. De Brit van Mitchelton-Scott kwam alleen over de streep in Prat d’Albis in Foix en pakte zijn tweede ritzege in deze Tour de France. 
Na ruim 60 kilometer ging een groep van 36 renners op avontuur, die met zo’n 4,5 minuut voorsprong aan de voorlaatste klim van de 185 km lange etappe begon. Geschke ging er vandoor op de Mur de Péguere, maar Simon Yates voegde zich voor de top bij hem. Een drietal van Movistar, onder wie Landa,maakte zich los uit de groep. Landa loste zijn ploeggenoten op de slotklim en sloot aan bij de groep-Bardet. 
Negen kilometer voor de streep liet Yates Geschke achter en ging alleen op de eindstreep af. 33 seconden na Yates kwamen Pinot en Landa over de streep. Een groep met Steven Kruijswijk en Geraint Thomas verloor 1 minuut en 22 seconden op Yates, Alaphilippe 1 minuut en 50 seconden. Wout ging lang met de kopmannen mee, maar liet de groep uiteindelijk gaan en kwam direct na Alaphilippe als twaalfde over de finish.

In het algemeen klassement heeft Alaphilippe nog 1 minuut en 35 seconden voorsprong op Thomas. Kruijswijk is derde op 1 minuut en 47 seconden.

Maandag hebben de renners in Nîmes een rustdag.

Tour de France etappe 14

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 20 juli 2019

Na de tijdrit van gisteren waarin Wout het relatief rustig aan kon doen was het vandaag een echte bergetappe. In de zware rit met als slotstuk de klim naar de mythische berg Tourmalet vielen er een aantal mensen door de mand. Thibaut Pinot wist de rit winnen. Julian Alaphilippe hield ook stand en mag ook zondag de gele trui dragen.

Pinot versloeg in de slotfase een klein groepje renners op de top van de col. Hier zaten Kruijswijk, Egan Bernal en Alaphilippe onderen anderen bij, maar Geraint Thomas inmiddels niet meer. Hij moest vlak voor de top lossen.

 

Wout had tot op 5 kilometer van de top in deze groep gezeten, maar moest toen passen. Ook Enric Mas, moest op ruim 5 kilometer van de meet ook lossen. Geletruidrager Julian Alapilippe liet onderwijl nog even zien dat hij zijn leiderstricot niet zomaar gaat opgeven, want de Fransman had opmerkelijk genoeg weinig moeite om het tempo bij te benen. Bleef lekker achterin in de groep rijden en keek rustig de kat uit de boom. 

Davide Gauda sloop op 4 kilometer voor top ook weg, maar kreeg ggen ruimte. Een kilometer verder joeg Jumbo-Visma het peloton - met een sleurende George Bennett en Laurens De Plus over de kling. Kruijswijk en co lieten zien wat de Nederlandse ploeg wil: de kopman zo goed mogelijk in stelling brengen.

Bij team van Wout,Team Ineos,  was Egan Bernal vandaag sterker dan Geraint Thomas, die in de slotfase steeds het laatste wiel had in de kleine groep met klassementsmannen. De titelverdediger moest zelfs in de slotkilometer lossen.

Morgen wacht Wout opnieuw een zware rit in de Pyreneeën. In de 185,5 kilometer lange rit van Limoux naar Foix Prat d'Albis  moet hij een berg van de tweede en twee bergen van de eerste categorie over, voor het peloton aankomen op een col van de buitencategorie. De slotklim naar Foix Prat d'Albis is 11,8 kilometer lang en heeft een gemiddeld stijgingspercentage van 6,8 procent met pieken tot 18 procent. 

Uitslag 

1. Thibaut Pinot (Groupama-FDJ) in 3u10m20s

2. Julian Alaphilippe (Deceuninck-Quick Step) op 6s

3. Steven Kruijswijk (Jumbo-Visma) op 6s

4. Emanuel Buchmann (BORA-hansgrohe) op 8s

5. Egan Bernal (Ineos) op 8s

21. Wout op 4m10s

Algemeen klassement na etappe 14 

1. Julian Alaphilippe (Deceuninck-Quick Step) in 56u11m29s

2. Geraint Thomas (Ineos) op 2m02s

3. Steven Kruijswijk (Jumbo-Visma) op 2m14s

4. Egan Bernal (Ineos) op 3m00s

 

5. Emanuel Buchmann (BORA-hansgrohe) op 3m12s

55. Wout op 56m22s

Tour de France 2019 etappe 12

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 18 juli 2019

De eerste Pyreneeënrit is zonder vuurwerk verlopen. Met het oog op de tijdrit van morgen hielden de klassementsrenners hun kruit droog.Zij spaarden hun kogels dan ook netjes op en bolden op 9 minuten van de ritwinnaar in gesloten slagorde binnen.
Hierdoor gaf het veel andere de kans om aan te vallen. Een groep van 40 man ging er van tussen. 

Simon Yates (Mitchelton-Scott), Gregor Mühlberger (Bora-Hansgrohe) en Pello Bilbao (Astana) beschikten over de sterkste klimmersbenen. In de bijtrapafdaling van 30 kilometer richting Bagnères-de-Bigorre werkte het trio wel erg voorbeeldig samen. Niemand speelde het spel smerig, de 3 biggetjes trokken bijna arm in arm naar de streep. Een bocht op 200 meter van de finish zou veel bepalen over winst en verlies en Yates had die curve uitstekend ingeschat. De Brit lanceerde zijn sprint krachtig en kon zijn Spaanse en Oostenrijkse medevluchters vrij vlot afhouden. 

 

Door de wapenstilstand in het peloton mag Julian Alaphilippe morgen als leider beginnen aan de enige individuele tijdrit in deze Tour. Wout kwam met de gehele ploeg voorop in het peloton binnen. Morgen dus de tijdrit. 

Tour de France 2019 etappe 10

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 15 juli 2019

De tiende rit van de Tour de France is gewonnen door Wout van Aert. De Belg van Jumbo-Visma was na 217 kilometer koers de snelste in Albi na een waaieretappe, die voor grote verschuivingen zorgde in het klassement. Julian Alaphilippe verstevigde zijn gele trui, voor Thibaut Pinot, Jakob Fuglsang, Richie Porte en Rigoberto Urán was er duur tijdverlies.
Wout zat ook achterin en was al aan het denken over de rustdag van morgen. Hij kwam op achterstand binnen, maar zijn kopmannen Thomas en Bernal deden goede zaken in het klassement. 

Tour de France 2019 etappe 8+9

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 15 juli 2019

In het weekend waren 2 etappes. Zaterdag moest Wout flink aan de bak na een valpartij van Thomas. „Ik zag Gianni (Moscon, red.) door de lucht vliegen. Een race-incident, zoals ze dat in de Formule 1 zeggen”, aldus Wout. Die bergen met werk moest verzetten om onder andere kopman Geraint Thomas weer terug naar het peloton te rijden. „Hij sprong weer snel op de fiets en reed aardig hard door”, zei hij over de titelverdediger.

Wout werd in de nacht voor de rit naar La Planche des Belles Filles ziek, maar het ergste heeft hij achter de rug. „De avond van te voren overgeven is niet echt de ideale voorbereiding. Maar ik voel me nu goed en ik kijk uit naar de echte bergen. Als ik in de ochtend wakker wordt, dan voel ik me fris, dus dat is een goed teken.”

Gisteren in de negende etappe wpm 
Daryl Impey. Hij versloeg in de sprint de Belg Tiesj Benoot, met wie hij voorop was gebleven uit een kopgroep van vijftien renners. Op enige afstand finishte de Sloveen Jan Tratnik als derde. De klassementsrenners namen een snipperdag en finishten op ruim een kwartier van de ritwinnaar. Alaphilippe van Deceuninck - Quick-Step leidt het algemeen klassement voor de Italiaan Giulio Ciccone.

 

Tour de France 2019 etappe 7

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 12 juli 2019

Dylan Groenewegen heeft de zevende etappe van de Tour de France gewonnen. In Chalon-sur-Saône was hij de snelste in de massasprint. Caleb Ewan kwam nipt tekort om de Nederlander van de ritzege te houden en werd tweede. Giulio Ciccone behield de leiding.

Met de Vogezen afgevinkt in het routeboek trok de karavaan verder in de richting van het Centraal Massief. Maar voordat die bergketen wordt aangesneden, moest eerst nog de langste rit worden verreden. Gestart werd vanuit Belfort, waarna de eerste 140 kilometer over geaccidenteerd terrein ging met beklimmingen van de Col de Ferrière, Côte de Chassagne-Saint-Denis en de Côte de Nans-sous-Sainte-Anne. Daarna ging het over vlakke wegen naar de finish in Chalon-sur-Saône.
Het grote pak deed het rustig aan, waardoor Rossetto en Offredo de ontsnapping van de dag konden opzetten. 
Het peloton liet ze nog enige tijd zwemmen, maar op dertien kilometer van de streep boog eerst Rossetto het hoofd en vlot daarna liet ook Offredo zich inrekenen. Ze hadden op dat moment liefst 217 kilometer voorop gereden. Daarna was het aan Jumbo-Visma, Sunweb, Deceuninck-Quick Step en BORA-hansgrohe: alle treintjes waren present.

Wout van Aert leidde het peloton naar de laatste drie kilometer, waarmee de klassementsrenners in de veilige haven kwamen. Hij bleef op kop tot hij op tweeënhalve kilometer van de streep het stokje overgaf aan Amund Grøndahl Jansen. In het wiel van de Noor zaten de ploegmaats van Sagan vervolgens klaar. Daarna was het aan Deceuninck-Quick Step, maar de Belgische ploeg werd overvleugeld door Dylan Groenewegen.

 

 

De Nederlander ging de blauwe brigade over links op hoge snelheid voorbij en stormde in sneltreinvaart op de finish af. Caleb Ewan kwam nog dichtbij, maar de rappe man van Jumbo-Visma timede zijn laatste jump net iets beter. Voor de Australiër restte de tweede plaats, Sagan werd derde. Sonny Colbrelli en Jasper Philipsen maakten de top-5 compleet. Giulio Ciccone zag zijn gele leiderstrui niet in gevaar komen en bleef aan de leiding van het klassement. Wout kwam ook regelmatig in beeld. Echter doordat de camera aan het staart van het peloton filmde. Hij zat in een groepje dat het peloton liet lopen. Hij kwam op 3:13 binnen op plaats 159.