médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Articles in Category: Laatste nieuws

Luik Bastenaken Luik 2020

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 07 oktober 2020

Wout heeft gisteren Luik Bastenaken Luik gereden. Deze race heeft hij wel vaker gereden. Maar gisteren ging de vlieger niet op van winnen. Op 25 km voor het einde van race zagen we dat Wout eraf ging. 

De race werd later een waar spektakel qua ontknoping.¬† PrimoŇĺ Roglińć was erg blij met zijn overwinning in Luik-Bastenaken-Luik. De Sloveense kopman van Jumbo-Visma passeerde in extremis wereldkampioen Julian Alaphilippe, die te vroeg juichte.

 

Waalse Pijl 2020

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 30 september 2020

Deze Waalse Pijl was anders dan anders, het feit dat de fanclub thuis gebleven was door de omstandigheden was het meest frappante. Elk jaar heb je het uitstapje naar de muur van Huy. Echter dit jaar niet. 
Toch heeft Wout zich hier niet door laten weerhouden om een 16e plaats te scoren. 
Marc Hirschi heeft deze Waalse Pijl gewonnen. De jonge Zwitser van Sunweb was als eerste van een uitgedund peloton boven op de Muur van Hoei.¬†In de laatste meters versloeg Hirschi de Fransman Beno√ģt Cosnefroy en de Canadees Michael Woods.¬†
De Waalse Pijl was de eerste van een reeks voorjaarsklassiekers die vanwege de coronacrisis in het najaar wordt verreden. De 84e editie van de Ardennenkoers was 202 kilometer lang met op het einde driemaal een lokale omloop, de finish was op de korte maar steile Muur van Hoei. Daarbij werd duidelijk tijdens de race dat de Amstel Gold Race niet doorgaat dit jaar. 

Tour de France 2020 etappe 20

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 19 september 2020

De tour is op zijn kop gezet vandaag door een dubbelslag van Tadej Pogacar.¬†Alleen de tijdrit naar La Planche des Belles Filles scheidde de renners in de Tour de France nog van de optocht naar Parijs. PrimoŇĺ Roglińć is als drager van het geel was de grote favoriet om in de Vogezen de puntjes op de i te zetten. Echter tot ontzetting van de Jumbo Visma was het de andere Sloveen die alle eer naar zich toe trok.¬†Pogacar moest 57 seconden goedmaken op zijn Roglic en het vooraf onmogelijk geachte gebeurde toch: hij maakte de tijd op Roglic meer dan goed in de race tegen de klok en won de tijdrit grandioos. De 21 jarige Pojacar rijdt zondag met de gele trui om zijn schouders over de Champs-Elysees in Parijs en gaat de Tour de France winnen.

Wout was vroeg gestart, waarschijnlijk iets was het tijdstip nog te vroeg voor hem. Niet qua resultaat maar hij was zijn schoenen vergeten mee te nemen. 


https://nos.nl/video/2349027-poels-na-tijdrit-lekker-om-parijs-te-halen-maar-was-dramatische-tour.html

Morgen nog de rit in Parijs en dan zit de Tour 2020 er dus weer op. 

Tour de France 2020 etappe 18

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 17 september 2020

Ook in de laatste Alpenrit is het geel van Primoz Roglic geen moment in gevaar gekomen. In de 175 kilometer tellende rit van Méribel naar La Roche-sur-Foron kon Ineos eindelijk weer eens juichen. Met Michal Kwiatkowski als winnaar van de etappe in een apart slot met ploeggenoot Richard Carapaz. 

Vlak voordat het duo over de streep kwam, moest nog een toeschouwer in allerijl van de weg gehaald door de organisatie. Hij was over de hekken gesprongen. Even later reed het duol van Ineos gebroederlijk en lachend over de streep. Wout van Aert verblufte andermaal en won de sprint om de 3e plaats.

"Onze" Wout had in midden van de etappe weer het tempo aangegeven op de beklimming. Waarmee hij met de rest van het team er voor zorgde dat Landa toch nog enkele plaatsen in het klassement kon klimmen. Wout zelf kwam op ruim 19 minuten van de winnaar over de streep. 

 

Tour de France 2020 etappe 17

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 16 september 2020

Wout is vandaag weer ouderwets aan de gang geweest in de 17de etappe. Hij kwam op de col de madeleine aan de kop van het peloton en leidde de dans omhoog. Zijn team deed een alles of niets poging voor kopman Landa. Hij kon het echter niet afmaken.  Maar voor de fans van Wout was het wel genieten om hem na al het leed weer zo te zien. 

https://nos.nl/l/2348596 

 

Primoz Roglic staat een forse stap dichter bij een eerste Tourzege. In de koninginnenrit naar de Col de la Loze smeerde hij zijn laatste rivaal Tadej Pogacar enkele seconden extra aan de witte broek aan. De dagzege was voor Miguel Angel Lopez, die zijn landgenoot Rigoberto Uran van de 3e plaats in het klassement verdringt.


Tour de France 2020 Etappe 16

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 15 september 2020

Primoz Roglic is in de 16e etappe van de Tour de France geen moment in de problemen gekomen. Hij zag zijn gele trui in de finale van de rit niet in gevaar komen. Lennard Kämna pakte de dagwinst en daarmee zijn wraak: eerder deze ronde van Frankrijk had hij net naast een etappezege gegrepen, toen hij het bergop net moest afleggen tegen Daniel Martinez. 
Wout kwam dit keer alweer beter voor de dag, hij kwam zelfs als 56ste over de streep. Dit was zelfs de 2de Nederlander (voor wat het waard is).  Maar de manier van fietsen geeft de Wout fan weer hoop op een beter resultaat in de komende etappes. 

Tour de France 2020 Etappe 14+15

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 14 september 2020

Afgelopen weekend heeft de Tour de France de etappes 14+15 voorbij zien komen. Wout heeft deze ook weer beide uitgereden en zodoende de 2de rustdag bereikt. Stiekem hadden we gehoopt dat hij alweer zou kunnen gaan aanvallen. Maar dat was nog niet het geval, maar kenners zagen dat hij er alweer beter bij zat en alweer dingen liet zien die hoop geven voor de 3de zware week. 
De zaterdagetappe was een mooie etappe geweest voor een topfitte Wout. In de finale 2 korte klimmetjes. Nu was het team Sunweb die mooi ploegenspel winnend zag afsluiten met een overwinning voor  Soren Kragh Andersen. 
Tadej Pogacar heeft zondag de vijftiende etappe van de Tour de France gewonnen door geletruidrager Primoz Roglic in de slotmeters te verslaan. Egan Bernal verloor ruim 7 minuten in de zware bergrit en ligt uit de strijd om de eindzege. 
Morgen starten we in de Alpen met de eerste van 3 bergetappes. 

Tour de France 2020 Etappe 13

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 11 september 2020

Daniel Felipe Martínez heeft de zinderende 13de etappe in de Tour de France op zijn naam geschreven. De Colombiaan van EF Pro Cycling rekende in een zenuwslopende finale met de ploeggenoten Lennard Kämna en Maximillian Schachmann van BORA-hansgrohe af.

Wout heeft deze etappe ook weer uitgereden, hij kwam alweer regelmatig voorin het peloton door. Het lijkt erop dat hij er langzaam door aan het komen is. Door een wederzijdse bekende werd opgemerkt dat hij met toenemend respect de wederopstanding van Wout Poels, wielrenner uit Monaco bij Blitterswijck aan het bekijken was. 

Voor de toppers was het vandaag wel een dag om de kaarten op tafel te leggen, met zoveel hoogtemeters (4400)  kon er geen verstoppertje meer gespeeld worden. Op de slotklim moesten bijna alle concurrenten passen voor Roglic. Alleen zijn landgenoot Tadej Pogacar kon in de buurt blijven van de geletruidrager. Ineos-troef Egan Bernal kon Roglic simpelweg niet bijhouden en moest er al bij de eerste echte versnelling af. Hij verloor vrijdag 37 seconden.
Roglic heeft nu 59 seconden voorsprong op Bernal in het klassement. Pogacar heeft de tweede plek overgenomen van regerend Tour-winnaar Bernal. De Sloveen volgt Roglic op 44 seconden.

Morgen  een 194 kilometer lange rit naar Lyon. Deze rit is allesbehalve vlak en mogen we bestempelen als een overgangsrit. In de finale liggen drie korte, venijnige klimmetjes te wachten. Normaal zou ik wel een tip hebben voor deze etappe, ik kan alleen nog maar aangeven dat Wout er wel zit aan te komen. 

Tour de France 2020 Etappe 12

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 10 september 2020

De aanhouder wint. Dus misschien ook binnenkort een kans voor Wout. Deze langste rit in de Tour de France is een prooi geworden voor Marc Hirschi. De Zwitser kwam solo aan. Hij greep eerder deze Ronde tot twee keer toe net mis voor een etappezege, maar nu was het wel raak. 
Zo’n 40 kilometer voor de meet ontstond een kopgroep, met Benoot, Hirschi, Kragh Andersen, Schachmann en Pacher in de gelederen. Julian Alaphilippe probeerde het later alleen vanuit het peloton.

Hirsch liet eerder deze Tour al zien uitstekend te kunnen dalen. Tot twee keer toe had hij net een ritzege misgelopen. En nu dacht hij; drie keer is scheepsrecht. Hirschi daalde als een bezetene. Hij bouwde zijn voorsprong op zowel Soler  als de groep Alaphilippe uit. Het peloton, met alle klassementsrenners, volgde op een kleine twee minuten op 12 kilometer van de finish.

 

Schachmann en Soler probeerden het nog in de achtervolging, maar dat was tevergeefs. Ondertussen kwam ook het peloton er achteraan gedenderd. Het was te laat, Hirschi won glansrijk in zijn eerste Tour meteen een etappe. De klassementsrenners lieten zich ook in de finale niet gelden, waardoor Roglic ook vrijdag weer de gele trui verdedigt. Hij staat 21 seconden voor op zijn naaste belager Egan Bernal. 
Wout kwam goed binnen en lijkt steeds sterker te worden. 

Tour de France 2020 Etappe 11

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 09 september 2020

Caleb Ewan heeft zijn 2de rit in deze Ronde te pakken. In de 11de etappe won hij de vooraf voorspelde massasprint. De sprinter van Lotto-Soudal hield de Slowaak Peter Sagan en de Ier Sam Bennett enkele centimeters achter zich. Ewan won ook al de 3de etappe.

De sprint werd deels ontsierd door onsportief gedrag van Peter Sagan, die in de slotmeters een duw met zijn hoofd uitdeelde aan Wout van Aert. De andere Wout leek op weg naar zijn 3de dagzege, maar moest mede door het hinderen van Sagan dit keer de winst aan Ewan laten.


Sagan werd door de jury bestraft voor zijn gedrag’ en werd teruggezet in de uitslag. Van Aert eindigde daardoor als derde.

Onze Wout kwam wederom in het 2de peloton binnen en kijkt weer uit naar de volgende etappe. Het ging alweer beter aangezien hij alweer voorin het peloton werd gezien. 

 

Tour de France 2020 Etappe 10

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 08 september 2020

Weer een rustdag overleeft zal Wout gedacht hebben bij de start van de 10de etappe. Veel vragen gehad op de rustdag over zijn rib en of het wel of niet verantwoord is. Maar daar was hij bij de start niet meer mee bezig. Wel de vraag of er hard gereden ging worden of dat er waaiers zouden komen of niet. 

Aan het einde van de etappe was het dat hij met Dylan van Baarle netjes in het tweede peloton over de streep kwam op 5 minuten achter de winnaar van de massasprint Sam Bennett. De Ier van Deceuninck-Quick Step was sneller dan Caleb Ewan en Peter Sagan in de massasprint. Bennett neemt ook de groene trui over van Sagan. Primoz Roglic blijft leider.

Morgen weer een vlakke etappe in de Tour. 

https://nos.nl/video/2347286-poels-ik-sta-weer-aan-de-start-vandaag-maar-hoop-op-rustige-dag.html

Tour de France 2020 etappe 9

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 06 september 2020

Nadat gisteren Nans Peters de eerste Pyrenee√ęnrit won. De Fransman was in Loudenvielle de beste renner uit de vroege vlucht. Tweede werd Toms Skujins, derde Carlos Verona was vandaag de 2 etappe in de Pyrenee√ęn.¬†Tadej Pogacar heeft op de negende etappe van de Tour de France 2020 gewonnen. De Sloveen van UAE Emirates was na een attractieve Pyrenee√ęnrit van 153 kilometer de snelste van een elitegroepje in de straten van Laruns. Op de laatste klim van de dag, de Col de Marie Blanque, moest gele trui Adam Yates lossen. Daardoor gaat Primoz Roglic (Jumbo-Visma), die tweede werd, als leider de eerste rustdag in.
Wout kwam gisteren goed voor de dag en was zelfs eerder dan de bus binnen, vandaag had hij toch maar een kaartje genomen voor de bus en kwam dus op tijd binnen. 
Morgen de rustdag wordt er weer gekeken of Wout verder gaat of niet.  

Door z'n kwetsuren beleeft Wout niet de Tour waar hij op had gehoopt, maar z'n humeur lijkt er allerminst onder te lijden. Hij  stond met veel gevoel voor humor de camera's van de NOS te woord na een etappe met een doldwaas begin, waardoor Poels al snel moest lossen. "Het leken wel losgeslagen stieren joh... Het was alsof ik in de Formule 1 zat!", waren de eerste oneliners van de renner van Bahrein-McLaren (over Formule 1 gesproken).

 

Hij vervolgde wat serieuzer: "Als ik over m'n drempelwaarde moet rijden, lukt dat niet. Dan heb ik gewoon te veel pijn. Gisteren ging het eigenlijk boven verwachting goed, dus ik had er wel vertrouwen in, maar dat was na de start al vrij snel weer weg. Het is hopen dat ik stapjes kan blijven maken."

Op de vraag hoe hij de rustdag in ging antwoordde Wout droog: "Rustig." Daarna geinde hij nog wat over een microfoon van RTL4, die schijnbaar ook bij die van de NOS stond opgesteld. "Zijn jullie tegenwoordig ook al van RTL?" Dus hij houdt kortom de moed erin.

 

https://nos.nl/video/2347045-poels-overleeft-ook-deze-rit-met-moeite-leken-wel-losgeslagen-stieren.html 

Tour de France 2020 Etappe 7

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 04 september 2020

De spectaculaire waaieretappe in de 7de etappe van de Tour de France is op fraaie wijze gewonnen door Wout.
Wout van Aert helaas voor onze Wout. Het is de tweede zege voor de Belg. Hij won van een sterk uitgedund peloton de sprint, wederom op magistrale wijze. Voor de liefhebbers was het een mooie rit. 

Door de wind kon Bora-hansgrohe, de ploeg van Peter Sagan de boel op de kant trekken, en dus ontstonden waaiers. Sagan zijn idee werkte, de meeste sprinters mistte de slag. Waardoor Sagan de groene trui kon veroveren. 
De klassementsrenners hadden wél zitten opletten en zaten er allemaal bij voorin.  
Op 80 kilometer voor de finish besloot Thomas De Gendt solo weg te rijden. Hij kreeg dan ook de ruimte van het voorste peloton. Maar niet genoeg om weg te blijven in het vlakke parcours met de harde wind.
Het peloton dat nog over was, gaf er zoveel gas op in de wind, dat Tadej Pogacar, een van de podiumkandidaten, moest lossen. Dat zagen zijn concurrenten ook en dus werd er volle bak doorgereden, zo’n 30 kilometer voor de finish. Ook Bauke Mollema zat niet meer in de voorste groep, net als de kopman van Wout zijn ploeg Mikel Landa.
Richard Carapaz, de tweede man bij Team Ineos, kreeg nog pech en verloor ook tijd op de klassementsmannen die wel vooraan waren vandaag. Ze verloren meer dan een minuut op de groep kanshebbers voor de eindzege van de Tour.

 

 

De Brit Adam Yates behoudt de gele trui, met drie seconden voorsprong op de Sloveen Primoz Roglic. Wout kwam wederom netjes in de bus binnen. 

Tour de France 2020 etappe 6

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 03 september 2020

Wout is in de 6de etappe in de bus binnen gekomen. Hij droeg wel het rode rugnummer  toegekend aan de strijdlustigste renner van gisteren.
Vandaag was er een bergetappe, normaal het terrein voor Wout maar nu even niet. Echter ook de grote klassementsmannen deden elkaar niet echt pijn in de door de Kazachse kampioen, Alexey Lutsenko, gewonnen etappe. .

 

Uitslag Stage 6 - Le Teil ‚Äļ Mont Aigoual (191km)

1 Alexey LutsenkoAstana Pro Team4:32:34

2 Jes√ļs HerradaCofidis, Solutions Cr√©dits0:55

3 Greg Van AvermaetCCC Team2:15

4 Neilson PowlessEF Pro Cycling2:17

5 Julian AlaphilippeDeceuninck - Quick Step2:52

6 Bauke MollemaTrek - Segafredo2:53

7 MichaŇā KwiatkowskiINEOS Grenadiers,,

8 Egan BernalINEOS Grenadiers,,

9 Richard CarapazINEOS Grenadiers,,

 

10 Adam YatesMitchelton-Scott,,

 

Tour de France 2020 etappe 5

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 02 september 2020

Wout van Aert heeft in Privas de vijfde etappe van de Tour de France op zijn naam geschreven. Na een ongebruikelijk gesloten rit klopte de Belgische renner van Jumbo-Visma Cees Bol in de sprint. Adam Yates nam het geel over van Julian Alaphilippe. Op drie kilometer van het einde namen de sprintersploegen het commando over. Team Sunweb leidde het pak vervolgens onder de rode vod door voor Cees Bol. De Nederlandse sprinter vocht een verbeten duel uit met Wout van Aert, die uiteindelijk aan het langste eind trok. Voor de Belg van Jumbo-Visma was het zijn tweede etappezege in de Tour, nadat hij vorig jaar in Albi ook al eens de beste was.

Wout heeft de prijs voor de strijdlust gekregen in deze 5de etappe.

 

Hij mag donderdag met de rode rugnummers starten in de 6de etappe. Daarnaast krijgt hij 2000 euro als extra premie.

Normaal gesproken gaat de prijs voor de strijdlust naar een van de koplopers, maar doordat er geen kopgroep was in de vijfde etappe van de Tour de France moest de organisatie een andere keuze maken. Daarom kozen ze voor Wout Poels die het sinds afgelopen zaterdag al zwaar heeft.