Articles in Category: Laatste nieuws

Tour de France 2021 etappe 7

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 02 juli 2021

De ploeggenoot van Wout, Matej Mohoric wint een mooie heuveletappe. De langste etappe (249 kilometer) van de Tour de France was een prooi voor Bahrain-Victorious. Mathieu van der Poel verstevigde zijn gele trui, terwijl Primoz Roglic veel tijd verloor.
Wout kwam op 7 minuten net achter het peloton binnen dat ruim 5 minuten achter de winnaar over de streep kwam.

Vanaf de start was het koers. Veel renners probeerden weg te komen, waaronder ook geletruidrager Mathieu van der Poel, Wout Van Aert en Julian Alaphilippe. Op 208 kilometer voor de meet reed er een enorme kopgroep weg met daarbij als grootste namen Van der Poel, Van Aert, Kasper Asgreen, Vincenzo Nibali, Simon Yates, Mark Cavendish en Jasper Stuyven. Naast Van der Poel waren er met Mike Teunissen, Dylan van Baarle en Boy van Poppel nog drie Nederlanders present. De ploeg van wittetrui drager en de grote favoriet Tadej Pogacar, UAE Emirates, moest daarachter veel vuil werk opknappen zonder dat ze terrein goed wist te maken.

Vanaf de start was het koers. Veel renners probeerden weg te komen, waaronder ook geletruidrager Mathieu van der Poel, Wout Van Aert en Julian Alaphilippe. Op 208 kilometer voor de meet reed er een enorme kopgroep weg met daarbij als grootste namen Van der Poel, Van Aert, Kasper Asgreen, Vincenzo Nibali, Simon Yates, Mark Cavendish en Jasper Stuyven. Naast Van der Poel waren er met Mike Teunissen, Dylan van Baarle en Boy van Poppel nog drie Nederlanders present. De ploeg van wittetruidrager en de grote favoriet Tadej Pogacar, UAE Emirates, moest daarachter veel vuil werk opknappen zonder dat ze terrein goed wist te maken.

 

Vooraan werd de finale vroeg geopend. Mohoric trok na de eerste klim van de dag door een groepje kon nog mee komen. De ploeggenoot van Wout  bleek echter de sterkste loste iedereen op 15 kilometer van de streep. De Belg Jasper Stuyven werd tweede. Van der Poel werd vierde achter Magnus Cort Nielsen op 1’40”.

Morgen gaan de bergen beginnen.

Tour de France 2021 etappe 5

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 30 juni 2021

De individuele tijdrit van vandaag is gewonnen door Tadej Pojacar die de 27km met een gemiddelde van 51 km/h wist te winnen. 

Het was echter ook wel de dag voor Mathieu van der Poel die namelijk de gele trui wist te behouden. Dit zeer tegen de verwachtingen in. 
Voor Wout kwam er een achterstand van 2 minuut 41 uit, waarmee hij op plaats 53 eindigde. Daardoor komt hij nu op plaats 39 in het algemeen klassement. 
Morgen wederom een mogelijkheid voor de sprinters. Een etappe van 160km met een vlakke aankomst. 

 

Tour de France 2021 etappe 4

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 29 juni 2021

Zoals verwacht eindigde deze 4de etappe in een massasprint. Het was echter de verrassende winnaar waar het over ging. Het was namelijk good old Marc Cavendish die zijn etappe wist te winnen. 
Wout kwam mooi vooraan in het peloton binnen op plaats 18. 
Morgen is er een tijdrit van 27km.  

Tour de France 2021 etappe 3

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 28 juni 2021

Wout is de 3e etappe zonder kleerscheuren doorgekomen. Dit is tegenstelling tot vele andere renners. Het parcours in de laatste kilometers was bochtig, smal en onoverzichtelijk. Het resulteerde in een aantal valpartijen waarbij het grootste slachtoffer de kamergenoot van Wout, Jack Haig, was. De kopman moest opgeven. Verdere slachtoffers van de valpartijen waren Roglic, Thomas, Geesink, Kruijswijk en Ewan.

De etappe werd in een eindsprintje met 20 man gewonnen door Tim Merlier. Mathieu van de Poel blijft in het geel. Wout kwam op 26 seconde binnen van de winnaar in de tweede groep. 

In het algemene klassement komt Wout op plaats 35 op 3 minuten en 15 seconde. 
Morgen volgt er voor het sprintersgilde een sportieve revanche, wanneer de 150 kilometer lange rit tussen Redon en Fougères op het programma staat.

 

Tour de France 2021 etappe 2

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 27 juni 2021

Wout heeft vandaag tijdens Mathieu van de Poel show goed gereden. Hij kwam op 23 seconde achter de winnaar over de streep. 

Het plan van Mathieu was geweldig uitgevoerd. Daarin speelde de ploeg van Wout,  Bahrain - Victorious, toch ook wel een rol. De mannen in de oranje shirtjes zaten steeds voorin. En toen de tweede keer de Mûr-de-Bretagne werd beklommen ging Sonny Colbrelli  te vroeg aan, waarna Van der Poel van een rustig moment gebruikmaakte om weg te rijden. De Nederlander sloeg direct een gat omdat het stilviel achter hem. Met zes seconden voorsprong op Pogačar en Roglič kwam hij over de meet. Wilco Kelderman werd knap vierde, waarna een gat van twee seconden volgde op Alaphilippe en Bauke Mollema. 
Om de gele trui te kunnen krijgen had hij bij de eerste beklimming op 17 km voor de streep ook al een keer een demarrage geplaatst om de bonificatie te pakken. 

Morgen een etappe waarin de sprinters kansen lijken te krijgen. 

Tour de France 2021 etappe 1

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 27 juni 2021

Wout en de eerste etappe van de Tour de France is meestal geen goed huwelijk. Ook dit jaar slaat de pechduivel weer toe in de eerste etappe. 
Op 5 km voor de streep bij de tweede grote valpartij komt Wout net op tijd tot stilstaand, echter achter hem lukt dat weer niet en wordt hij aangereden van achteren. Daardoor loopt hij weer 2 minuten achterstaand op omdat hij van fiets moet wisselen. 
De etappe werd gewonnen door Julian Alaphilippe die op de laatste beklimming zich 8 seconde los wist te maken van de rest van de eerste groep. 

Negende Tour de France voor Wout Poels

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 22 juni 2021

Profwielrenner Wout Poels staat zaterdag voor de negende keer aan de start van ’s werelds grootste wielerevenement: de Tour de France.  “Ik heb er echt weer heel veel zin in”, zegt de Noordlimburgse renner. “Normaal kan ik mijn eigen ding doen in de Tour de France.  Mocht iemand heel goed in het klassement staan of wat anders dan wordt er natuurlijk altijd geholpen. Woensdag sluit ik aan bij de ploeg  en  worden de uiteindelijke doelen duidelijk gemaakt. Dus dan weet ik pas 100% zeker wat mijn rol gaat zijn”, aldus Wout Poels.

Het voorseizoen is volgens Wout niet helemaal verlopen zoals gepland. Dit doordat hij een kleine vervelende knie blessure had opgelopen na een val in de UEA Tour. “Daardoor heb ik een paar weken nauwelijks kunnen fietsen en moest ik mijn programma een beetje wijzigen”, aldus Wout Poels die weer met veel energie aan de start verschijnt.

Zijn ploegmakkers zijn:  1Marco Haller, 2 Dylan Theuns, 3 Fred Wright,4Sonny Colbrelli, 5 Jack Haigh, 6 Pello Bilbao en 7 Matej Mohoric.

 

Ronde van Zwitserland etappe 7

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 12 juni 2021

Vandaag een tijdrit met een flinke klim van 23,2 km. In de door Uran gewonnen tijdrit liet Wout een goede indruk achter, hij werd 11e in de etappe. Hij moet 1:14 toegeven op de winnaar. 
Hierdoor komt hij in het algemeen klassement op plaats 15 op 5:58 van de leider Richard Carapaz. 
Morgen de laatste etappe van Andermatt naar Andermatt, hierin zitten ruim 3500 hoogte meters op een etappe van 160km. 

Ronde van Zwitserland 5e etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 11 juni 2021

In de 5de etappe van de Ronde van Zwitserland, een bergetappe, is Wout als 25e over de streep gekomen. Carapaz maakte op de slotklim van de 175 kilometer lange etappe van Gstaad naar Leukerbad indruk door op overtuigende wijze weg te springen uit een groepje favorieten. Zonder moeite reed de Ecuadoriaan van Ineos een gat van 41 seconden dicht op koploper Jakob Fugslang, om de Deen van Astana vervolgens te kloppen in het sprintje om de dagzege.
In het algemeen klassement heeft Carapaz, in 2019 winnaar van de Ronde van Italië, een voorsprong van 26 seconden op Fuglsang, die tweede staat. Wout bezet plek 14. Zijn achterstand bedraagt vijf minuten en  achtendertig seconden.

Ronde van Zwitserland 3e etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 08 juni 2021

Wederom werd de etappe vandaag gewonnen door Mathieu vd Poel. 
Rit 3 stond in het programmaboek genoteerd als een vlakke etappe. Zwitsers vlak dan, want met 2.490 hoogtemeters ging het toch weer goed op en neer zal ik maar zeggen. Vier renners - 2 Zwitsers, een Amerikaan en een Fransman - mochten lang voorop rijden. Op de laatste klim zouden ze toch moeten passen en werden ze ingelopen. 

Zeker toen Mathieu van der Poel zijn turbo aansprak. Hij dunde het peloton stevig uit, enkel de toppers bleven over waaronder Wout.

Julian Alaphilippe voelde zich aangesproken en reageerde met een korte solo. Teamwork van Ineos - voor kopman Carapaz - deed hem de das om.

In de slotkilometers probeerde Garcia Cortina het. Onder de vod riep een sterke Mauri Vansevenant hem tot de orde. De jonge wolf reed zich uit de naad voor zijn kopman Alaphilippe, maar het was Van der Poel die op 200 meter het snelst sprong en wederom als eerste over de streep kwam. Wout kwam als 14e over de streep van het eerste peloton van ongeveer 45 man. Dit brengt hem op plaats 16 in het algemeen klassement. 

Ronde van Zwitserland 2de etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 07 juni 2021

Wout heeft een mooie 3e plaats in de 2de etappe behaald. Winnaar werd Mathieu van de Poel. De Nederlands kampioen  klopte in Lachen de Duitser Maximilian Schachmann, met wie hij in de slotkilometers was weggereden. Wout werd vlak daarachter dus derde. Stefan Küng behield zijn leiderstrui nipt.
In het algemeen klassement klimt Wout naar de 18e plaats. 

Ronde van Zwitserland 1e etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 06 juni 2021

De eerste etappe was een tijdrit van 10,9 km in Frauenfeld. De vlakke tijdrit werd door Wout afgelegd met gemiddelde van 49,4 km/h.  Hij eindigde daarmee op plek 121 met een achterstand van 1:14 op de winnaar Stefan Küng. 
Morgen een etappe van 178km, die een redelijk vlak verloop kent. Toch komt erop 8km voor de streep nog een gelegenheid om de sprinters te lossen met een klimmetje van 2km. 

Luik - Bastenaken - Luik 2021

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 26 april 2021

Wout is gisteren als 108e over streep in Luik gekomen. Door een versnelling op de La Redoute miste hij de aansluiting en was meteen kansloos. 
Tadej Pogacar heeft deze Luik-Bastenaken-Luik van 2021 gewonnen. Hij was na bijna 260 kilometer de beste van een kopgroep van vijf, die weggereden was op de Roche-aux-Faucons op 13 kilometer van de finish. Pogacar versloeg wereldkampioen Julian Alaphilippe op de streep. David Gaudu werd derde, voor Alejandro Valverde en Michael Woods.

Amstel Gold Race 2021

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 18 april 2021

Wout is vandaag als 58e gefinisht in de Amstel Gold Race. De koers werd in opdracht van de coronaregels aangepast in een rit over een 17km lang gesloten parcours. 
Voor zijn gevoel ging het goed nadat hij vrijdag terug is gekomen van hoogtestage op Tenerife. 

De koers werd gewonnen door Wout van Aert die in een milliemeter sprint Piddock versloeg. 
Wout kan in een tweede peloton binnen op ruim 2 minuten. Woensdag gaat het voor Wout weer verder met de Waalse Pijl. 

Ronde van Catalonië 6e etappe

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 27 maart 2021

Na een paar zware bergetappes in de Ronde van Catalonië stond er zaterdag een relatief vlakke etappe naar Mataro op het menu. In de afgelopen twee dagen zagen we bij Wout goede vooruitgang. Waar hij donderdag nog op grote achterstand binnen kwam was het gisteren alweer een stuk beter. Dus het doel van kilometers maken en wedstrijdhardheid krijgen loopt goed. 
Een sprint lag vandaag in de lijn der verwachtingen. 5 renners kregen een voorsprong van 4 minuten. Op twintig kilometer van de meet werd Strakhov als laatste tot de orde geroepen.
Alleen de Alt El Collet zou daarna nog voor verschillen kunnen zorgen. De drie kilometer lange beklimming met een gemiddeld stijgingspercentage van slechts 2,8% zou de sprinters vermoedelijk geen angst inboezemen. Toch zagen we een aantal aanvallen van onder andere Wout maar zonder succes. Maar goed dat hij het kon proberen. 
Daarna kregen we de bevestiging dat er een sprint in de maak was. Meerdere ploegen brachten hun rappe mannen naar voren, maar uiteindelijk was het Sagan die als eerste zijn wiel over de meet drukte. De Slowaak passeerde Daryl Impey en Juan Sebastian Molano, die tweede en derde werden. Wout kwam 16e over de streep. 
Morgen nog een sprintersetappe in Barcelona. 


kalmeert Verstopfung sildenafil bestellen nederland Thuis rennen, wat er ook gebeurt
rampenmanager tadalafil kopen nederland Huis van Behebt x Verstopfung
kalmeert Verstopfung vardenafil kopen huismiddeltjes voor brandend maagzuur


huismiddeltjes voor brandend maagzuur doxycycline kopen zonder recept Therapie
Therapie furosemide kopen zonder recept misselijkheid
haaruitval inhibin kopen zonder recept natuurlijke bedden
genees de brandwond metronidazol kopen zonder recept Remedie voor een verstopte neus
koliek behandeling ozempic kopen zonder recept Natuurlijke remedies voor astma