médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Articles in Category: Laatste nieuws

1e etappe Ronde van de Algarve 2012

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 15 februari 2012

Gianni Meersman heeft de eerste etappe van de 38e Volta ao Algarve gewonnen. De Belg wist na een etappe van 151 kilometer van Dunas Douradas naar Albufeira de sprint te winnen van het peloton.

Greg van Avermaet kwam als tweede over de meet voor Matti Breschel.

In het begin van de etappe ontstond er een kopgroep van vijf renners. Michael Cherel, Karsten Kroon, Sven Vandousselaere, Sérgio Sousa i en Ricardo Mestre kregen een voorsprong van maximaal 4'50". Kroon wist onderweg in de tussensprints en op de twee beklimmingen (cat 3) de punten te pakken en wordt daardoor de eerste leider in het bergklassement.
Tijdens de tweede klim op 39 kilometer van de meet trok Karsten Kroon door waardoor Sven Vandousselaere en Sérgio Sousa moesten lossen.

Kroon, Cherel en Mestre wisten het peloton tot op 13 kilometer van de meet nog voor te blijven maar konden niet voorkomen dat de etappe eindigde in een massasprint. In de laatste drie kilometer probeerde Carlos Barredo op het laatste klimmetje weg te rijden uit het peloton maar ook hij werd weer ingerekend.
Op de 4de kwam Bjorn Leukemans binnen, Wout eindigde als 24e ook in het peloton.  De eerste 40 renners kregen dezelfde tijd. 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6HlhMKmU37Y staat een verslag van de Portugese TV. 

Start seizoen 2012

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 13 februari 2012

Volta ao Algarve (UCI 2.1)

Voor de fans van Wout is het lange wachten op het nieuwe seizoen gelukkig bijna voorbij. Net als de afgelopen jaren zullen we wederom proberen om het seizoen zo actueel mogelijk te houden.
Het seizoen begint a.s. woensdag met de Ronde van de Algarve. 

 

Wout Poels: renner van het jaar 2011 in Limburg

Geschreven door Joost op donderdag 15 december 2011

Profwielrenner Wout Poels is door de Limburgse Club van 24 dit jaar uitgeroepen tot Renner van 2011 voor de provincie Limburg. Volgens de jury klimt Wout gestaag verder naar de top nadat hij het afgelopen seizoen vriend en vijand verraste met uitstekende prestaties.Ondanks het door ziekte uitvallen van de Tour de France wist Wout Poels vooral daarna de aandacht op zich te vestigen tijdens de Ronde van Spanje. Liefst twee tweede plaatsen in de zwaarste bergetappes svchreef hij achter zijn naam. De wielercommentatoren waren sprakeloos. Maar ook voor de Tour de France scoorde Wout al uitstekend met een 1ste plaats in het jongerenklassement in de Ronde van de Middellandse Zee en een 1ste plek in de derde etappe van de Tour de L'Ain. In het algemeen klassement eindigde de klimmer uit Blitterswijck op de tweede plaats. De uitslagenlijst van 2011 is indrukwekkend en er zit nog steeds progressie in het slanke lijf van de 24-jarige renner uit Blitterswijck (gemeente Venray).

Fanclubdag geslaagd!

Geschreven door Joost op maandag 31 oktober 2011

De 67-jarige wielerliefhebber Hay Hermkens uit Meerlo is zaterdag tijdens de eerste Wout Poels Fanclubdag in Blitterswijck uitgeroepen tot 'fan van het jaar 2011'. Dat gebeurde tijdens de quiz 'Petje Af,Petje Op' over de wielercarri√®re van de Vacansolei‚Äďrenner Wout Poels. Van de honderd deelnemers bleven er uiteindelijk twee over, Ton van Summeren en Hay Hermkens, die kans maakten op de prijs: een professionele outfit van Vacansoleil en de titel "fan van het jaar". Hermkens won. Hij is al van begin af aan een groot fan van de Blitterswijckse wielrenner en kent bijna alle uitslagen van de Vacansoleilrenner uit zijn hoofd. Als het even kan bezoekt hij wedstrijden van Wout. "Geweldig om als eerste deze titel te krijgen", aldus de fan van het jaar.