médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Articles in Category: Laatste nieuws

47TH TIRRENO - ADRIATICO - ETAPPE 6

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 12 maart 2012

181km

Joachin Rodriguez heeft de zesde etappe van de Tirreno-Adriatico op zijn naam geschreven. De renner van Team Katusha van wist na een etappe van 181 kilometer van en naar Offida in de slotkilometer weg te rijden uit de groep der favorieten. Vincenzo Nibali kwam op nog geen tel als tweede over de meet voor Danilo di Luca en klassementsleider Chris Horner. Wout kwam als zesde over de meet en stijgt naar de tiende plaats in het algemeen klassement. Teamgenoot Johnny Hoogerland werd tiende en blijft zesde in het algemeen klassement.

Carlos Alberto Betancur Gomez, Luis Felipe Laverde, Arthur Vichot, Andrei Amador, Branislau Samoilau  Serge Pauwels en  andere ploeggenoot van Wout  Mirko Selvaggi  maakten deel uit van de vlucht van de dag. Op vijf kilometer van de meet werden de laatste vier overgebleven renners van de kopgroep ingerekend waarna de favorieten de finale bepaalden.

Dinsdag wordt de Tirreno-Adriatico afgesloten met een  individuele tijdrit van 9.3 kilometer over een volledig vlak parkoers in San Benedetto del Tronto

http://www.youtube.com/watch?v=q5aUfX_lYIs&feature=player_embedded  

Truc speciaal Poels geslaagd   (bron www.telegraaf.nl)

 

Door Raymond Kerckhoffs

OFFIDA -  Verwonderd bestudeerde hij daags voor de start in San Vicenzo de deelnemerslijst van de Tirreno-Adriatico. Achter zijn naam ontdekte Wout Poels niet de letter G, die voor Giovane (jongere) staat. Was hij met zijn 24 jaar al zo oud dat hij niet meer in aanmerking kwam voor de witte trui? Dat kon niet, want zelfs de enkele maanden oudere Steven Kruijswijk viel wel nog binnen die leeftijdscategorie.

 

Nee, de Italiaanse organisatie was de olijke Limburger gewoon vergeten. Ploegleider Michel Cornelisse besloot uiterst leep om niet direct in protest te gaan. "Laten we dat pas doen als je je trui hebt‚ÄĚ, toonde hij zijn Amsterdamse slimmigheid.

’Maglia Bianca’

Zondagavond op Prati di Tivo lachten ze nog toen de stand van het jongerenklassement bekend werd. Slechts √©√©n seconde stond Poels achter Meyer, maar de Australi√ęr zou het wellicht ontgaan zijn wie daadwerkelijk zijn grote concurrent voor de ‚ÄôMaglia Bianca‚Äô was. Een etmaal later in Offida bleek dat de truc speciaal perfect uitpakte.

GreenEdge

Achter het podium zat de aussie van GreenEdge keurig te wachten op zijn huldiging, toen Poels ineens op het toneel verscheen. Zijn zesde plaats in de door Joaquin Rodriguez gewonnen rit bleek voldoende om Meyer van zich af te schudden. ‚ÄěIk zag hem zitten bij het podium, maar ik heb hem niet aangekeken‚ÄĚ, zei Poels.

’Scusa, Scusa’

Heel verbaasd en quasionschuldig informeerde Cornelisse na afloop van de zesde rit of ze Poels niet vergeten waren voor het jongerenklassement. ’Scusa, Scusa’, excuseerden de Italianen zich nadat ze de lijsten hadden nagekeken. Binnensmonds werd er bij Vacansoleil-DCM gelachen, zoals er de afgelopen dagen zo veel te lachen valt bij de Brabantse campingploeg.

Wout heeft ¬†tevens de jongerentrui in de Tirreno-Adriatico gepakt. Dankzij zijn zesde plaats in de rit naar Offida passeerde hij ¬†zijn directe concurrent de Australi√ęr Cameron Meyer. ,,Een goed klassement was mijn doel en dan doe je automatisch mee voor het jongerenklassement‚ÄĚ, aldus Wout.

,,Natuurlijk voelt dit bijzonder. Zo vaak sta ik niet op het podium. En zeker als jongere is het toch een teken dat je als beste tussen allemaal oudere renners presteert. Ik ben in deze Tirreno continue bij de eerste twintig ge√ęindigd. Dat geeft aan dat ik hier heel constant heb gereden. Wat dat betreft ben ik weer een stap verder als vorig jaar.‚Ä̬†

 

 

47TH TIRRENO - ADRIATICO - ETAPPE 5

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 11 maart 2012

196km

De Italiaanse wielrenner Vincenzo Nibali heeft zondag de vijfde etappe van de Italiaanse rittenkoers Tirreno-Adriatico gewonnen. De rit ging over 196 kilometer van Martinsicuro naar Prati di Tivo.

De Tsjech Roman Kreuziger werd op enige afstand tweede. De Amerikaan Chris Horner, derde in de rit, behield de leiderstrui. Johnny Hoogerland werd op achttien seconden vierde en was de beste Nederlander. Wout werd 10de op 53 seconde. 
Wout staat in het Algemeen Klassement 11de op 1:24. Hoogerland staat zesde in het algemeen klassement op 48 seconden van Horner.

¬†‚ÄúHet ging eigenlijk wel goed‚ÄĚ, beaamt het klimtalent. ‚ÄúHet was een heel lastige klim naar de finish en je rijdt hier met veel wereldtoppers. Op √©√©n kilometer voor de top werd er versneld en toen moest ik passen. Om mezelf niet op te blazen ben ik toen in mijn eigen tempo verder gereden. Ik denk dat ik daar wel verstandig aan heb gedaan. We staan er als ploeg goed voor. Dat moeten we de komende dagen zien te handhaven of proberen nog iets verder te verbeteren. Dat zou hartstikke mooi zijn‚ÄĚ, besluit Wout.

47TH TIRRENO - ADRIATICO - ETAPPE 4

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 11 maart 2012

252km

Peter Sagan  heeft de vierde etappe in de Tirreno-Adriatico gewonnen. In de etappe van Amelia naar Chieti won de Slowaak voor Roman Kreuziger en Vincenzo Nibali. 

In de 252 kilometer lange etappe was er een lange vlucht van Mondory, Urtasun , Hulsmans, Brutt, Boaro, Pirazzi en Pagani. Het zevental kreeg tien minuten voorsprong, maar zag dat in de loop van de koers langzaam aan verdwijnen. 

 

Op 30 kilometer voor de finish moesten Hulsmans en Mondory hun medevluchters laten gaan en niet veel later ging Brutt in de aanval, waarna de kopgroep uit elkaar viel. De leider in het algemeen klassement Matthew Goss  moest ondertussen lossen uit het peloton, waardoor het team van Liquigas-Cannondale het tempo opvoerde. Maarten Tjallingii probeerde op 15 kilometer nog in de aanval te gaan, maar werd snel weer gegrepen. Niet veel later werd ook Brutt gegrepen en werd er gegroepeerd begonnen aan de slotfase van de etappe. Liquigas parreerde in de laatste kilometers enkele aanvallen, waarna ook de renners van BMC zich vooraan lieten zien. 

 

De laatste kilometers gingen omhoog en Nibali was de eerste met een versnelling. Johnny Hoogerland probeerde nog weg te rijden, maar werd snel gegrepen. Met een kilometer te gaan was het Sagan die vol in de aanval ging, waarna er een kopgroep van vijf renners ontstond. Vanuit deze groep ging Nibali nogmaals in de aanval, maar Sagan kon zijn ploeggenoot nog achterhalen  en won de etappe. Hoogerland eindigde als beste Nederlander op de zesde plek op 8 seconde. Wout kwam op 12 seconde als 11de over de streep.

Chris Horner is de nieuwe leider in het algemeen klassement. Wout staat op de 16de plaats op 43 seconde. 

De 5de etappe gaat 196 km  en heeft een finish bergop. 

 

47TH TIRRENO - ADRIATICO - ETAPPE 3

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 09 maart 2012

178km

Edvald Boasson Hagen heeft vrijdag de derde etappe in de Tirreno Adriatico gewonnen. De Noor van Team Sky bleef in de 178 kilometer lange rit, van Indicatore naar Terni, de Duitser André Greipel in de massasprint voor. De Slowaak Peter Sagan finishte als derde.
Kenny van Hummel (Vacansoleil-DCM) kwam als zevende over de meet. Matt Goss, die nipt voor Van Hummel zesde werd, blijft leider in het algemeen klassement. Wout werd 10de op 3 seconde van de winnaar. De eerste 9 hadden 3 seconde voorsprong door een breuk in het peloton. 

Filippo Savini (Colnago CSF Bardiani) gafde relatief saaie etappe toch wat kleur door er in zijn eentje vandoor te gaan. Het peloton gaf hem meer dan tien minuten voorsprong maar op ruim 25 kilometer van de meet werd de Italiaan weer ingerekend.

http://www.cyclingfans.com/node/4062 staan finishverslagen. 

 

Reactie op www.telegraaf.nl :

Poels toont topvorm in Tirreno

 

Door Raymond Kerckhoffs

TERNI - ¬†Op het moment dat Mark Cavendish aanzette voor een tussensprint, dacht Wout Poels dat hij ook maar eens volle kracht op de pedalen moest zetten. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Hij, de ranke klimmer die zich tussen de rappe mannen begaf voor de bonificatieseconden. In de laatste vlakke rit van de Tirreno-Adriatico poetste de Limburger in de tussensprints drie seconden van zijn achterstand weg. En op de finish eindigde hij in een massasprint ook nog eens als tiende. "Voor een niet-sprinter is dat toch een keurige uitslag‚ÄĚ, concludeert de kopman van Vacansoleil-DCM voorbij de finish.

Lance Armstrong
Het bewijst dat er de komende drie dagen in het middelgebergte van de Apennijnen iets verwacht mag worden van Poels. Na zijn derde plaats in het eindklassement van de Ronde van Murcia moet de Tirreno-Adriatico zijn eerste piek van dit seizoen worden. Het beste bewijs van een klassementsrenner in vorm is dat hij zich heel dicht bij de topsprinters handhaaft in de vlakke ritten. Zoals Lance Armstrong ook bijna altijd top-twintig sprintte in zijn beste Tour de France-dagen.
Ploegentijdrit
,,Een kort klassement is inderdaad het doel. Al zal ik zeker voor de dagzege gaan, wanneer die kans zich aandient‚ÄĚ, zegt Poels gretig. Door de dertiende plaats van Vacansoleil in de ploegentijdrit heeft de Limburger daar al 51 seconden achterstand opgelopen.
Pim Ligthart
,,In de rit kwam Pim Ligthart met het voorstel om het gewoon eens in de tussensprints te proberen. Tja, waarom niet? Je weet nooit hoe deze ronde verloopt. Ik voel me sterk en ik lijk op het juiste moment in vorm ben. In de rit naar Chieti zal veel duidelijk worden.‚ÄĚ
Passo Lanciano
Gisteravond besloot de Tirreno-organisatie om de 1310 meter hoge Passo Lanciano uit het parcours omdat er een re√ęel risico is dat het op die hoogte sneeuwt. Een verandering die Poels niet echt in de kaart speelt.

 

 

47TH TIRRENO - ADRIATICO - ETAPPE 2

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 08 maart 2012

230km

Mark Cavendish heeft donderdag de tweede etappe in de Tirreno-Adriatico op zijn naam geschreven. De Brit was in de 230 kilometer lange rit van San Vincenzo naar Indicatore de snelste in de sprint. Cavendish bleef de Spanjaard Oscar Freire voor. Tyler Farrar uit de Verenigde Staten eindigde als derde. 
Ondanks een aanval van de Italianen Gasparotto enTaborre tijdens de slotklim op negen kilometer van de streep kon een massasprint niet worden voorkomen. Na een chaotische finale kwam Cavendish vroeg op kop, maar kon hij genoeg snelheid behouden om Freire achter zich te laten. Wout kwam keurig als 18de over de streep. 

Kenny van Hummel (Vacansoleil-DCM) wist naar een verdienstelijke zesde plaats te sprinten.¬†De Australi√ęr Matthew Goss, die woensdag met GreenEdge de ploegentijdrit won, behoudt de leiding in het algemeen klassement.
Morgen gaat de Tirreno-Adriatico verder met een 178 kilometer vlakke rit tussen Indicatore en Terni.

 Uitslag etappe 2: San Vincenzo - Indicatore (230 km)

1. Mark Cavendish (Groot-Brittanni√ę/Team Sky) in 6u32m32s
2. Oscar Freire (Spanje/Katusha) allen z.t.
3. Tyler Farrar (Verenigde Staten/Garmin-Barracuda)
4. Peter Sagan (Slowakije/Liquigas)
5. Sacha Modolo (Itali√ę/Colnago - CSF Inox)
6. Kenny van Hummel (Nederland/Vacansoleil-DCM)
7. Danilo Napolitano (Itali√ę/Acqua e Sapone)

Verslag van de laatste 4 km op eurosport: http://www.youtube.com/watch?v=1kLnQneUklM&feature=youtu.be 

 

47th Tirreno - Adriatico - Etappe 1

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 07 maart 2012

ploegentijdrit

Wout is met zijn ploeg Vacansoleil - DCM in de middenmoot ge√ęindigd tijdens de eerste rit van de Tirreno - Adriatico. Het was een ploegentijdrit over 16,9 kilometer. Vacansoleil-DCM eindigde als 12e op 51 seconden van winnaar Greenedge Cycling Team.¬†

Tirreno-Adriatico 2012 (2.WT)

Uitslag: TTT San Vincenzo - Donoratico (16.9 km.)

1 - GreenEdge 18m41s

2 - Radioshack-Nissan-Trek +17s

3 - Garmin-Barracuda z.t.

4 - Sky +23s

5 - Astana +30s

6 - Saxo Bank +38s

7 - Acqua & Sapone +39s

8 - Katusha +40s

9 - AG2R-La Mondiale +43s

10 - Lotto-Belisol +45s

11 - Lampre-ISD +46s

12 - Farnese Vini +47s

13 - Vacansoleil-DCM +51s

14 - Omega Pharma-Quick Step z.t

15 - Liquigas +55s

16 - Rabobank +57s

17 - BMC Racing Team +58s

18 - Colnago CSF +1m09s

19 - FDJ-Big Mat +1m18s

20 - Team Movistar +1m19s

21 - Euskaltel-Euskadi +1m25s

22 - Colombia-Coldeportes +1m45s

 

 

Vuelta Ciclista a Murcia (2.1) Etappe 2

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 04 maart 2012

In Zuid-Spanje heeft Nairo Quintana de eindzege in de Ronde van Murcia gepakt. In de individuele tijdrit over 12,3 kilometer wist de Colombiaan  zijn leidersplaats met succes te verdedigen. De dagzege was weggelegd voor de Rus Alexander Serov, die een halve seconde sneller was dan Jonathan Castroviejo.

Wout stond na de openingsrit van gisteren tweede in het algemeen klassement, maar kon helaas Quintana niet bijbenen. Integendeel, hij moest de Brit Jonathan Tiernan-Locke  nog laten voorgaan en eindigt de Spaanse tweedaagse rittenkoers daardoor op de derde plaats in het eindklassement.

 

Vuelta Ciclista a Murcia (2.1) Etappe 1

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 03 maart 2012

Wout kijkt tevreden terug naar de eerste etappe van de Vuelta a Murcia ‚ÄúHet ging lekker vandaag al begonnen Johnny (Hoogerland) en ik wellicht wat te laat met aanvallen op de slotklim. We trokken ten aanval nadat Quintana al een stukje weg was en die blijft vervolgens heel sterk voorop. Deze koers is een goede test voor de Tirreno-Adriatico al tref je daar wel een ander deelnemersveld. Eerst ¬†morgen nog even kijken of ik hier de eindzege kan pakken na een goede tijdrit en dan op naar Itali√ę.‚ÄĚ

De eerste etappe van de Vuelta Ciclista a la Region de Murcia (UCI 2.1) is gewonnen door Nairo Quintana. De Colombiaan van Movistar Team kwam na een rit over 198,2 kilometer als eerste aan in Sierra de Espuna. Wout werd tweede op veertien seconde, voor Jonathan Tiernan-Locke. 

Na ruim tien kilometer koersen kozen negen renners voor het avontuur.  Het peloton, onder aanvoering van Rabobank (Robert Gesink) en Euskaltel-Euskadi (Samuel Sanchez) hield de situatie echter onder controle. 

Op de Alto de Aledo (eerste categorie) ging Stef Clement in de aanval. De nationale kampioen tijdrijden nam afstand van het peloton, dat de vroege vluchters tot de orde riep. Tiernan-Locke en Quintana namen daarna de koppositie in de wedstrijd over van Clement.

In de dalende slotkilometers ontstond er een achtervolgende groep, met daarin onder meer Johnny Hoogerland en Wout. Wout achterhaalde Tiernan-Locke nog, maar de zege ging uiteindelijk naar Quintana. Hoogerland (zesde) en Gesink (zevende) eindigden ook bij de eerste tien.

Op zondag volgt een afsluitende tijdrit waarin Poels een veertiental seconden moet goedmaken op ritwinnaar en leider Nairo Quintana. Hoogerland, die in de Algarve negende werd na een sterke afsluitende tijdrit volgt op ruim een halve minuut. Beide renners reden kwamen met zes wedstrijddagen in de benen naar Murcia.

 

Rafael Valls haalde de finish niet en wordt momenteel onderzocht aan zijn rechterschouder.

Wout test in windtunnel

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 29 februari 2012

http://www.youtube.com/watch?v=gAVJYf_mf90

Een filmpje over de windtunneltest van eind januari. 
Vacansoleil-DCM heeft toen windtunneltesten gedaan bij Aero Concept Engineering op het racecircuit van Magny-Cours. Wout, Lieuwe Westra, Gustav Larsson en Thomas De Gendt kregen 20 uur de kans materiaal en positie te testen.
¬†Operationeel manager Jean-Paul van Poppel vond de testen een logische volgende stap: "Vanuit de basis die we hebben zijn er veel kansen om te verbeteren en te innoveren en we overwegen velerlei opties voor ons team. We zijn eind 2010 een weg ingeslagen om weloverwogen naar professionalisering te zoeken. Voorbeelden hiervan die vruchten afwerpen zijn bijvoorbeeld de Game ready, het registreren met beeld van tijdritten en het aantrekken van inspanningsfysioloog Marc Lamberts. Investeren in aerodynamica leek ons voor de ontwikkeling van onze renners en materiaal een nieuwe logische en nuttige stap. We hebben de investering afgewogen tegen het potenti√ęle resultaat. Van deze testen kunnen we de komende twee jaar profijt hebben met onze talenten, klassementrenners en tijdrijders."

 

Van Poppel zag direct resultaat: "We hebben zowel op het gebied van positie als materiaal veel geleerd. De wijzigingen aan de positie moeten nu in de praktijk getest worden maar de theorie liet bij alle renners vooruitgang zien van hele procenten. We zagen een aantal onverwachte suggesties die bleken te werken. Ook op het gebied van materiaal weten we nu meer en hier gaat het hele team profijt van hebben."

 

De grote investering was het waard aldus van Poppel: "Ruim 3/4 van de weerstand van een renner komt van zijn lichaam en bij alle vier is die weerstand afgenomen. Het is heel mooi om 2 dagen lang een tunnel tot je beschikking te hebben waar onder meer Formule 1 teams testen. De relatie met deze mensen is er nu en de kennis en ervaring is er voor de lange termijn. Persoonlijk vond ik het ook mooi om te zien hoe gretig de renners waren om de kennis over positie en aerodynamica op te doen."

5de etappe Ronde van de Algarve

Geschreven door Joost op zondag 19 februari 2012

Bradley Wiggins heeft de slottijdrit gewonnen in de Volta ao Algarve. In de tijdrit van Lagoa naar Portim√£o over 25.8 kilometer was de Brit het snelst met een tijd van 32:48. Tony Martin (OPQ) eindigde op 0.73 seconden als tweede. Richie Porte (SKY) werd derde op dertien seconden en won de Volta ao Algarve. Richie Porte had vooraf een voorsprong van twaalf seconden in het algemeen klassement op Rui Costa en Tiago Machado, maar was in de tijdrit sneller dan zijn concurrenten. Beste Nederlander in het eindklassement is Johnny Hoogerland. De renner van Vacansoleil-DCM eindigde op een negende plaats. Wout werd 12e in het eindklassement.

4de etappe Ronde van de Algarve

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 18 februari 2012

Gerald Ciolek  heeft de vierde etappe van de Ronde van de Algarve op zijn naam gebracht. De Duitser won de etappe na een massasprint voor zijn ploeggenoot Matteo Trentin en zijn landgenoot Heinrich Haussler . Richie Porte behoudt de leidertrui en heeft twaalf seconden voorsprong op Rui Costa en Tiago Machado. Wout staat met Johnny Hoogerland en Jurgen van den Broeck op 34 seconde net daar achter. 

In de vierde etappe moesten de renners 186.3 kilometer afleggen van Villamoura naar Tavira. In het begin van de etappe waren er veel ontsnappingspogingen en na 25 kilometer konden tien renners, waaronder Wout’s ploeggenoot  Bjorn Leukemans definitief wegrijden. Het peloton maakte geen aanstalte de groep terug te pakken, maar behield de achterstand op maximaal drie minuten. Het peloton, onder aanvoering van Topsport Vlaanderen, Team Sky en Garmin-Barracuda, voerde het tempo op en kwam dichterbij de kopgroep. Breschel probeerde er nog vandoor te gaan, maar hij werd weer gegrepen. Op twee kilometer voor de finish werden de vluchters gegrepen en het peloton bereidde zich voor op een massasprint. In de massasprint ging Ciolek vroeg aan, maar niemand kon de Duitser meer passeren.

Op zondag wordt de Volta Ao Algarve afgesloten met een tijdrit.
 
ps.  Morgen zal door gebrek aan internetverbindingen geen verslag verschijnen. Dit zal in de loop van dinsdag gebeuren. Alaaf. 

3de etappe ronde van algarve

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 17 februari 2012

5de plaats

Richie Porte heeft in de derde etappe van de Volta ao Algarve de macht gegrepen. De 27-jarige renner van Team Sky wist na een etappe van 196.6 kilometer solo aan te komen op de top van de Alto do Malhão. De Portugezen Tiago Machado en Rui Alberto Faria da Costa kwamen op acht seconden als resp. tweede en derde over de meet. Johnny Hoogerland (Vacansoleil-DCM) werd op 23 seconden vierde één seconde voor Wout en de Belg Jurgen Jurgen van den Broeck.

Porte neemt door zijn zege de leiding in het algemeen klassement over van zijn Noorse ploeggenoot Boasson Hagen.

In het AK staat Wout nu ook 5de op 34 seconde van Porte. 

¬†Hilaire Van Der Schueren: ‚ÄúWout en Johnny rijden hier hun eerste koers van het seizoen en doen direct mee. Ik vind dat heel knap na een winter die voor beiden niet eenvoudig was. Ze zetten hier de lijn van vorig jaar door. Onze tijdrijders zitten een beetje ver maar krijgen zondag een mooie kans.‚ÄĚ

2de etappe Ronde van Algarve 2012

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 16 februari 2012

Edvald Boasson Hagen heeft de tweede etappe van de 38e Volta ao Algarve gewonnen. De Noor van Team Sky wist na een etappe van 187.5 kilometer van Faro naar Lagao de massasprint te winnen van Kris Boeckmans (Vacansoleil-DCM) en Gerald Ciolek.

Meteen na het startschot sprongen Niels Wytinck, Raul Alarcón en Tomás Swift-Metcalfe weg uit het peloton. Het drietal kreeg een voorsprong van maximaal 5'40". Na 170 kilometer, op 18 kilometer van de meet, werd het drietal ingelopen. Vervolgens waagden Christophe Riblon en Thomas de Gendt (Vacansoleil-DCM) een kans maar op zes kilometer van de meet werd ook het tweetal weer ingerekend. OmegaPharma-Quickstep vormde daarna een treintje voor hun sprinter Ciolek echter wist Edvald Boasson Hagen de zege te pakken.

Wout wist in het peloton op de 50ste plaats te eindigen, hierdoor blijft hij in het AK op ongeveer dezelfde plaats staan. 

Hilaire Van Der Schueren baalde van het mislopen van de zege maar zag veel goeds: ‚ÄúJohnny Hoogerland zette Boeckmans keurig af en we kwamen dichtbij de zege. Na een kwakkeljaar in 2011 staat Boeckmans nu al voor de tweede keer dit seizoen op het podium. Ik heb er vertrouwen in dat Boeckmans dit jaar nog vaak mee gaat sprinten om de winst.‚ÄĚ

http://www.youtube.com/watch?v=MzacwxLG8Is verslag van Eurosport