médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Info

Op initiatief van vrienden en familie van Wout werd in 2011 een officiële fanclub opgericht. Het besluit een fanclub op te richten werd genomen na een brainstormsessie in café De Zwart te Blitterswijck, het clubhuis van de fanclub. De fanclub organiseert jaarlijks een Wout Poels fanclubdag in Blitterswijck, daarnaast werden er professionele banners, spandoeken en vlaggen ontworpen. Uiteraard zijn er ook speciale t-shirts, petjes en sjaals beschikbaar.

Tijdens een druk bezochte bijeenkomst in Blitterswijck werd het bestuur samengesteld bestaande uit Norbert en René Poels, Theo en Joost Bos, Pieter van de Water, Roy Gooren en Jos Waals.

Supporters kunnen zich opgeven als lid van de fanclub. Het correspondentieadres is: Fanclub Wout Poels, Kerkstraat 2, 5863 AP Blitterswijck en het e-mail adres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nadere info:
Roy Gooren (0478-531230)
René Poels (06-29479110)