Wout Poels wil in 2022 mooie uitslagen rijden

Geschreven door Joost op woensdag 22 december 2021

ALTEA (Spanje) - Profwielrenner Wout Poels uit Blitterswijck/Monaco kijkt met veel plezier terug op het afgelopen wielerseizoen. Vanaf zijn trainingskamp met de ploeg in Altea (Spanje) blikt Poels terug op het afgelopen seizoen en kijkt hij met veel enthousiasme vooruit op het nieuwe jaar.
“Het was een goed seizoen met een paar hele mooie hoogtepunten. Uiteraard was het erg mooi om voor de bollentrui in de Tour de France te strijden, had nog nooit een trui gedragen in Tour. Helaas heb ik de bolletjes trui niet mee naar huis kunnen nemen. Het was wel een hele mooie ervaring om daar enkele dagen mee rond te rijden”, aldus de renner die zijn contract bij Bahrain Victorius weer met een jaar heeft verlengd. Wout was tijdens de Tour de France een van de opmerkelijke renners van zijn succesvolle ploeg in het Franse wielerspektakel. Poels mag dan de bolletjes trui niet hebben gewonnen, op de muurschildering (mural) aan de gevel van clublokaal café De Zwart in Blitterswijck heeft de zoon van kunstenares Anne Haeyen uit Venray, Korneel Jeuken uit Nijmegen, de gele trui vervangen door de bolletjes trui. Samen met de ploeg won Wout Poels verder dit jaar het ploegenklassement in de Spaanse Tour en Vuelta. “Dat zijn heel mooie sportieve prestaties. Ben daar wel trots op”, aldus de prof.
*Blessure Het voorseizoen verliep overigens niet helemaal zoals gepland doordat Wout Poels een kleine knie blessure opliep na een val in UEA Tour en daardoor een paar weken uitgeschakeld was en hij zijn programma een beetje moest wijzigen. Het plotseling overlijden van voorzitter Jos Waals van de fanclub Wout Poels kwam bij Wout ook hard aan. Vanuit de Ronde van de Verenigde Arabische Emiraten (UAE Tour) liet hij destijds weten enorm geschrokken te zijn van het overlijden van Waals. “Jos was een prachtig mens die grote interesse had met in wat ik deed en hoe ik mij voelde. Een warme persoonlijkheid. Ik mis hem”, aldus Wout. Op dit moment is hij met zijn ploeggenoten keihard aan het trainen in het bergachtige en zonnige Zuid-Spaanse Altea, aan de Middellandse Zee. Tijdens de kerstdagen en oud en nieuw is hij thuis in Monaco bij zijn vriendin Alice en viervoeter Ralphy. “Begin januari gaan we weer met de ploeg op trainingskamp en ons voorbereiden op de koersen die komen gaan”.
*Mooie uitslagen Wout grootste wens sluit aan bij de wensen van iedereen: dat we snel uit de pandemie zijn en weer een beetje normaal kunnen doen. En dat de fans weer met bussen naar de wedstrijden komen om de renners aan te moedigen. Wout weet op dit moment nog niet welke koersen en rondes hij gaat rijden. Als Wout weer aan de Tour de France deelneemt is dat zijn tiende start in ’s wereldse grootste jaarlijkse sportevenement. “Graag wil ik mooie uitslagen bij elkaar gaan fietsen in de wedstrijden waar ik ga starten. Over het programma voor aankomend jaar kan ik nog niet zoveel zeggen, maar daar krijg ik zelf snel duidelijkheid over.” Vanuit Altea wenst hij alle lezers van weekblad Peel en Maas en de vele fans mooie kerstdagen en een gezond nieuwjaar.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen


kalmeert Verstopfung sildenafil bestellen nederland Thuis rennen, wat er ook gebeurt
rampenmanager tadalafil kopen nederland Huis van Behebt x Verstopfung
kalmeert Verstopfung vardenafil kopen huismiddeltjes voor brandend maagzuur


huismiddeltjes voor brandend maagzuur doxycycline kopen zonder recept Therapie
Therapie furosemide kopen zonder recept misselijkheid
haaruitval inhibin kopen zonder recept natuurlijke bedden
genees de brandwond metronidazol kopen zonder recept Remedie voor een verstopte neus
koliek behandeling ozempic kopen zonder recept Natuurlijke remedies voor astma