médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Floortje Dessing tijdens Olympische Spelen met touringcar naar Blitterswijck

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 01 augustus 2016

Floortje Dessing, bekend van onder andere TV-programma over haar bijzondere wereldreizen, is binnenkort weer terug op de radio. Ze komt samen met collega Jeroen Kijk in de Vegte naar Blitterswijck op woensdag 10 augustus met een ochtendshow op Radio 2 over Rio de Janeiro en het thuisfront van de hoofdrolspelers. Op die dag rijdt wielrenner Wout Poels de Olympische tijdrit. Het duo gaat met een grote bus het land door om radio te maken bij de vrienden, familieleden, medestudenten, huisgenoten, oud-clubgenoten en de allergrootste fans van de sporters in Rio. De grote touringcar staat woensdagmiddag 10 augustus op het dorpsplein in Blitterswijck en blijft daar staan tot donderdagmiddag. Floortje en Jeroen overnachten in Blitterswijck. Tijdens de tijdrit in Rio de Janeiro tussen 13.30 en 18.20 uur maken Floortje en Jeroen opnames in Blitterswijck, volgen ze met supporters in het clublokaal de verrichtingen op het scherm van Wout en de andere Nederlanders. Tijdens de live radio uitzending op donderdag 11 augustus van 6.00 tot 9.00 uur worden de opnames van woensdag uitgezonden en volgen nog enkele interviews. Belangstellenden die in het clublokaal de verrichtingen van Wout tijdens de tijdrit willen volgen zijn van harte welkom.     

De Olympische Ochtend
'De Olympische Ochtend' met Floortje Dessing en Jeroen Kijk in de Vegte  is te beluisteren van maandag 8 tot en met vrijdag 19 augustus van 06.00 tot 09.00 uur. Voor tv-presentatrice Floortje Dessing is het even geleden dat ze achter de schuiven in een radiostudio zat. Floortje: "Heel bijzonder om even terug te zijn op de radio, mijn grote liefde. Ooit begon ik mijn carrière als radioproducer in de nacht. Hoe fijn is het om weer plaatjes te draaien, mooie verhalen te vertellen en interessante mensen te interviewen? En wat het helemaal leuk maakt is dat ik dat samen met Jeroen mag doen. In een grote touringcar, dwars door Nederland. Toch nog een beetje onderweg! Ik kijk ernaar uit."

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen


haaruitval levitra kopen zonder voorschrift Medicijnen tegen rugpijn
Wat te doen als je gestoken bent door een bij? priligy kopen zonder recept Zelfgemaakte geneeskunde
de moeite waard om er heen te gaan propecia kopen nederland huismiddeltjes voor kiespijn
angst behandeling spedra kopen zonder recept Maatregelen tegen een droge mond
Behandeling van sinushoofdpijn super kamagra kopen reparatie software