médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Articles in Category: In de pers

Interview NOS met Norbert

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 17 juli 2013

http://www.radio1.nl/items/82462-wout-poels-terug-in-koers 

Wout Poels is terug in koers. Na een valpartij in de Tour van 2012 waarbij hij een zware blessure opliep, rijdt de jonge Limburger dit jaar een zeer degelijke Tour. Dat leverde het volgende memorabele interview op waar menig wielerliefhebber bij volschoot. Norbert Poels was zelf ooit beroepsrenner, maar is nu vooral nog supporter van zijn broer Wout. Hij is dan ook in Frankrijk op dit moment. 

Colum Rene Poels

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 17 juli 2013

Kippevel

KIPPEVEL op de Mont Ventoux!

 

De mysterieuze 2100 meter hoge Mont Ventoux is in de verte al zichtbaar. Het is negen uur in de morgen als we de veel besproken berg naderen om acht uur later de helden van de Tour de France aan te moedigen. En dan vooral onze sportman Vacansoleil-DCM rijder Wout Poels . Oom Jos Poels ¬†heeft zijn camper de avond daarvoor keurig geparkeerd op de 15,8 km van de 18 km lange klim. Even later arriveren wij ook net buiten het dorpje Les Bruns bij de camper. Wout's boezem vriend Pieter en vrienden uit Blitterswijck, getooid in de gele shirts van de Wout Poels fanclub ¬†zijn er ook al. Banieren, vlaggen en shirts worden opgehangen terwijl Pieter een aantal spuitbussen leeg spuit op het asfalt: ¬†I LOVE WOUT POELS. Jos heeft een groot tv scherm ge√Įnstalleerd in de schaduw van enkele bomen. Onder luid applaus arriveren moeder Wilhelmien en Norbert, broer van Wout. Met elf fans, familie en vrienden, zijn we er klaar voor. Meer ¬†dan honderdduizend wielerliefhebbers , al dan n√≠et met grote camper, kleuren de berg. Een paar duizend amateur renners doen een poging om de vreselijk zware berg juist te beklimmen. Als de NOS de eerste beelden uitzendt gaat gejuich op. Wout zit vanaf de start in een tien man sterke kopgroep met zeven minuten voorsprong. 'Zal het hier dan gebeuren' , vragen we ons allen in stilte af. Tientallen wielerliefhebbers die de berg lopend bestijgen houden bij onze plek even rust om de tv beelden te bekijken, anderen lopen verder en scanderen de naam: WOUT! Het is een groot feest!

Het wordt steeds drukker op de berg. Auto's en motoren met loeiende sirenes gaan naar boven. Achter ons landen vijf Tour de France VIP helikopters. De spanning stijgt. De koplopers met Wout verliezen terrein; nog drie minuten voorsprong. We kijken even naar de top van deze mythische berg, een berg die met geen andere te vergelijken is. Boven de bovengrens is het kaal. De lucht is ijl ! Meer dan tweehonderd kilometer koerst Wout al op kop als hij met zijn medevluchters aan de voet van de Mont Ventoux arriveert. Chavavel demareert. Helikopters van de Franse tv vliegen laag over. De spanning giert door onze lijven . Norbert en Pieter staan klaar met een blik Cola en water. En dan verschijnt onze man in de verte, alleen! Shirt open, alles geven! Een knipoog voor moeder Wilhelmien. GEJUICH! Aanmoedigingen. Applaus . Met succes geeft Norbert het blikje Cola aan. Wat een kippevel moment. WILHELMIEN wordt omhelst en gekust . Er worden vreugdedansjes gemaakt. Slechts vijftien tellen hebben we Wout live in beeld gezien. Als derde man begonnen aan de mammoet klim in de jubilerende Tour de France! Voor  de fans is de dag nu al meer dan geslaagd. Wout vecht verderop met zichzelf. Het lichtje ging uit, zou hij later verklaren. 

Froome en Quintana strijden voor plaats een en twee. De gele trui drager wint. Met spanning kijken we allemaal wie er binnen komen terwijl nog steeds renners aan de klim moeten beginnen. In een flits zien we Wout over de streep komen. Achttien minuten na nummer een op de 67ste plek! Wout is even total loss. En wij, familie en vrienden vieren beneden feest! Zondag 14 juli, de dag dat de Mont Ventoux werd beklommen is er een met een gouden randje.  Met dank aan Wout.

René  Poels

 

 

colum familie Poels

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 16 juli 2013

Maandag 15 juli :

De Vacansoleil DCM wielerploeg is neergestreken in een sjiek golf ressort in de buurt van Orange. Traditioneel worden dan journalisten en sponsoren in de gelegenheid gesteld om de renners ongedwongen sfeer te ontmoeten. En even traditioneel zijn de uitstekende Zeeuwse mosselen die geserveerd worden. Met Moeder Wilhelmien s, gebroeders Norbert en Jos, brengen we eveneens familiebezoek aan de ploeg maar vooral aan Wout. Daan Luijckx ontvangt ons zeer hartelijk. We zien verschillende renners druk in gesprek met de media. Dan verschijnt Wout. Goed humeur, lachend en meteen pikt hij enkele frites bij Wilhelmien. Mosselen laat hij in het pannetje zitten. Wout ¬†praat enthousiast over de eerste twee weken. Zijn droom is werkelijkheid geworden; prof wielrenner worden en met de beste mee fietsen in de Tour de France. HIj is niet ontevreden. Natuurlijk had hij nog hoger willen scoren, maar de legendarische bergrit in de Pyrenee√ęn en de ruim tweehonderd kilometers rijden in de kopgroep bevestigen dat hij in goede vorm is. Eerder hoorde Wilhelmien van de Belgische verzorger-masseur Wilfried dat Wout geweldig bezig is. 'Vorig jaar lag hij als een dood musje in de greppel . Wat Wout nu laat zien is ongelooflijk goed. Zeg maar gerust : ¬†Wout levert hier een prestatie van wereld niveau. En geloof mij: Wout laat nog meer van zich horen.'¬†

COllega's van Wout komen ook even langs om Wilhelmien te groeten. Renners en ploegleiders en andere Vacansoleil-DCM volgers kennen de familie Poels al velen  jaren. De mossel party is een ongedwongen bijeenkomst. Na een uurtje neemt de familie afscheid van Wout.

SUcces jongen tot zondagen Parijs.

in de kranten van 8 jul 2013

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 08 juli 2013

Spits : http://www.woutpoels.nl/uploads/docs/2013/spits080713.pdf

Voorpagina de Limburger sport: http://www.woutpoels.nl/uploads/docs/2013/080713.pdf

Verslag de Limburger: http://www.woutpoels.nl/uploads/docs/2013/DDL080713.pdf 

Telegraaf: http://www.woutpoels.nl/uploads/docs/2013/telegraaf0807132.pdf http://www.woutpoels.nl/uploads/docs/2013/telegraaf0807131.pdf   sorry voor de kwaliteit 

 Mocht er nog leuke foto's of stukjes zijn mail maar naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


haaruitval levitra kopen zonder voorschrift Medicijnen tegen rugpijn
Wat te doen als je gestoken bent door een bij? priligy kopen zonder recept Zelfgemaakte geneeskunde
de moeite waard om er heen te gaan propecia kopen nederland huismiddeltjes voor kiespijn
angst behandeling spedra kopen zonder recept Maatregelen tegen een droge mond
Behandeling van sinushoofdpijn super kamagra kopen reparatie software