médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Articles in Category: In de pers

Nu sport

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 27 september 2014

http://www.nusport.nl/wielrennen/3888224/poels-in-topvorm-kunnen-we-alle-negen-top-tien-rijden.html  

 

Wout Poels is onder de indruk van de sterkte van de Nederlandse mannenploeg die zondag van start gaat bij de wegwedstrijd van de WK wielrennen in Ponferrada.

"We hebben niet echt een afmaker in huis, maar ik denk dat we alle negen in de top tien kunnen rijden als we top zijn", zegt de Limburger in gesprek met NU.nl.

Bauke Mollema en Tom Dumoulin zijn de kopmannen van de Nederlandse equipe. Naast Poels starten Wilco Kelderman, Tom-Jelte Slagter, Pieter Weening, Stef Clement, Steven Kruijswijk en Dylan van Baarle.

"Bauke en Tom staken er in de laatste World Tour-koersen bovenuit, dan is de keuze snel gemaakt", aldus Poels. "Maar we moeten de kansen wel spreiden, niet te snel mensen opofferen. Misschien is een van die twee mannen niet goed, dan hebben we er nog zeven."

Kermiskoers

Als het koersverloop volgens plan gaat, schikt Poels zich in een rol als knecht. "Ik denk aan een ondersteunende rol, maar dat betekent wel de mannen in vorm steunen aan het einde. We moeten het eerder opofferen van renners aan de echte favorieten overlaten."

"Ik hoop wel dat dat gebeurt, dan komt de schifting wat makkelijker. Ik zou het mooi vinden als de koers snel hard gemaakt wordt. Vaak is het in zo'n lange klassieker, zeker nu met meer dan 250 kilometer, vaak wachten, wachten en nog eens wachten."

De 26-jarige Poels, die begint aan zijn derde WK, staat naar eigen zeggen in ieder geval in topconditie aan de start.

"Ik voel me goed, na de Giro was ik vermoeider dan na de Vuelta. Ik heb tussendoor zelfs nog een kermiskoers gewonnen, al is dat wel wat anders dan een WK haha."

 

Colum van Thijs Zonneveld in AD

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 23 mei 2014

http://www.ad.nl/ad/nl/5598/Sportcolumnisten/article/detail/3660224/2014/05/23/De-herinnering-aan-die-ambulance-in-Metz-vervaagt-langzaam.dhtml 

Zijn iele lichaampje lag gedrapeerd over een brancard. Zijn gezicht was zo grijs als het wolkendek boven Emmeloord. Over zijn wangen liepen tranen en in zijn ogen was angst te lezen. Hij kreunde nog een keer. En daarna gingen de deuren van de ambulance dicht.

 

Met loeiende sirenes verdween Wout Poels uit de Tour de France.

 

Zeshonderdzesentachtig dagen geleden is het, maar het beeld van Wout op een ambulance-brancard staat nog altijd op mijn netvlies gebrand. Zelden heeft één scène me zo diep geraakt. Het was zó zielig hoe hij daar lag. Bambi zonder moeder, maar dan een miljoen keer erger.

 

Het was alsof mijn kleine broertje daar lag. Dat komt omdat mijn eigen broertje ook Wout heet, maar vooral omdat Wout (ik moet me inhouden om geen Woutje te schrijven) destijds het kleine broertje was van het halve peloton. Toen hij begon te fietsen was hij zo jong, zo dun, zo lief, zo bleu en sprak hij met een g zo zacht als de cavia van zijn buurmeisje.

 

Bij zijn eerste ploegje - met de welluidende naam Fondas P3 Transfer - reed hij met zijn grote broer (Norbert) in de ploeg, maar de rest van zijn ploegmaten was óók zijn grote broer. Ik was erbij toen hij het in een kleine etappekoers in Spanje aan de stok kreeg met een stel doorgesnoven Portugezen. Ze waren boos dat het kleine dunne jochie ze bij elke bergsprint te kakken zette. Na de finish van een van de laatste etappes liep het uit de hand. Een van de Portugezen trok zijn achterwiel uit zijn fiets en ging Woutje te lijf, zwaaiend met het wiel. Maar voordat hij Wout kon raken had hij zelf een ros voor zijn kanis te pakken: ploeggenoot Reinier Honig was tussenbeide gesprongen. Want van Woutje blijf je met je tengels af.

 

Wat ook meespeelde: hij was belachelijk goed. Iedereen in zijn omgeving wist: op dit jongetje moeten we zuinig zijn. Als de weg omhoog liep begon hij als vanzelf te fladderen; als broekie versloeg hij al klimmers van naam en faam. Niets stond hem in de weg om wedstrijden te winnen waar de meeste renners alleen maar van kunnen dromen.

 

Tot die ene val, zeshonderdzesentachtig dagen geleden.

 

Zijn lichaam en zijn carrière lagen aan diggelen. Zijn ribbenkast was veranderd in een IKEA-bouwpakket waarvan de handleiding kwijt was, zijn nier en zijn milt waren gescheurd. Het was niet langer de vraag wat hij allemaal zou winnen, maar óf hij ooit nog zou fietsen.

 

De val heeft hem uiteindelijk anderhalf jaar gekost. Van een ziekenhuisbed naar zijn eigen bed, van zijn eigen bed naar de bank, van de bank naar een halfuurtje fietsen - en uitgeput thuiskomen. Toen hij weer terug was in het peloton moest hij het doen met een niveau dat (vaak) niet het zijne was en met de twijfel of het ooit allemaal nog goed zou komen.

 

Het ís goedgekomen. Hij rijdt nog altijd te vaak van achteren in het peloton omdat hij schrik heeft voor het gedrang, maar met zijn lichaam is niets mis meer. In het voorjaar won hij al een etappe in de Ronde van het Baskenland, en in deze Giro staat hij halverwege achtste in het klassement. Hij klimt met de besten en gisteren reed hij een tijdrit om een puntje aan te zuigen. De herinnering aan de ambulance in Metz vervaagt langzaam, maar zeker.

 

Als het geluid van loeiende sirenes in de verte.

 

Bron AD.nl 

Interview met de Telegraaf

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 15 maart 2014

http://www.telegraaf.nl/tv/telesport/wielersport/22387591/__Poels_slaapt_naast_Tony_Martin__.html 

Wout praat over het succes van zijn nieuwe ploeg Omega Pharma - Quick-Step en wil zich snel bewijzen.

Ook slaapt hij naast wereldkampioen Tony Martin.

Ook nogmaals de link van het interview eerder deze week: 

http://www.telegraaf.nl/tv/telesport/wielersport/22378512/__Poels_geniet_van_podium_Tirreno__.html

Poels wil veel leren in sterrenploeg

Geschreven door Joost op woensdag 15 januari 2014

Wielrenner Wout Poels rijdt dit seizoen voor de Belgische formatie Omega Pharma - Quick-Step. Een sterrenploeg waar de Nederlander vooral veel wil leren. "Ik kan van al die mannen heel veel opsteken, dit is een goede stap in mijn carrière", zei Poels bij de ploegpresentatie in Gent.

ROC'er Wout Poels krijgt prijs van Cruijff

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 27 november 2013

NIJMEGEN - ROC Nijmegen is met zijn Johan Cruyff College op het internationale Cruyff Forum in de Rai in Amsterdam in de prijzen gevallen.

Wielrenner Wout Poels, ambassadeur van de Nijmeegse Cruyffvestiging, kreeg uit handen van Johan Cruijff de award Alumni of the Year.

Lichting
Limburger Poels behoort tot de eerste lichting studenten van het Nijmeegse JCC. Tijdens zijn 2de leerjaar in Nijmegen kreeg hij een profcontract bij Vacansoleil. De topsporter zei toen zijn mbo-diploma in Nijmegen hoe dan ook te willen halen.

 

 


haaruitval levitra kopen zonder voorschrift Medicijnen tegen rugpijn
Wat te doen als je gestoken bent door een bij? priligy kopen zonder recept Zelfgemaakte geneeskunde
de moeite waard om er heen te gaan propecia kopen nederland huismiddeltjes voor kiespijn
angst behandeling spedra kopen zonder recept Maatregelen tegen een droge mond
Behandeling van sinushoofdpijn super kamagra kopen reparatie software