médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Articles in Category: In de pers

Helden online

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 06 juli 2015

http://heldenonline.nl/rubrieken/helden-in-het-nieuws/gesink-een-van-de-mooiste-dingen-die-ik-ooit-heb-meegemaakt 

Wout Poels kwam ontspannen over de streep. Hij was tevreden over tijdrit en genoot van het publiek. "Het was al met al mooi om te doen met al dat publiek. En voor mijn doen was dit een goede rit."

"Alleen met die hitte was het enorm afzien. Maar als je genoeg drinkt en je jezelf goed verzorgt is dat ook te doen. In Frankrijk is het straks ook bloedheet natuurlijk!"

Waar Poels gaat is steevast ook zijn Limburgse fanclub. "Natuurlijk waren de jongens hier ook weer" lacht Poels. "Dit keer maar met een busje, maar dat was wel een touringcar. Daar passen aardig wat mensen in!"

Interview met telegraaf.nl na de overwinning in Tirreno

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 14 maart 2015

http://www.telegraaf.nl/tv/telesport/wielersport/23801633/___Knecht__Poels_steelt_show_in_Tirreno__.html

 

Knecht' Poels steelt show in Tirreno

Wout Poels maakte er zaterdag in Itali√ę een show van. De Nederlandse coureur van Sky zette in de vijfde etappe van de Tirreno-Adriatico diverse grote namen te kijk. Dankzij een knappe ritzege gaat de Limburger aan de leiding in het algemeen klassement. "Ik hoef nu niet meer te knechten."