Fanshop

Fanshirt OPQS 2014

Het officiële fanclub fanshirt (polo) met een foto van de eerste overwinning van Wout in dienst van Omega Pharma-Quick Step in 2014 in de toepasselijke kleur "maillot jaune" is in alle gebruikelijke maten verkrijgbaar voor slechts € 15,- (exclusief verzendkosten of af te halen in het clublokaal Café De Zwart te Blitterswijck).

I love Wout Poels Fanshirt

Het officiële fanclub fanshirt (t-shirt) met de opdruk "I love Wout Poels" in de toepasselijke kleur "maillot jaune" is in alle gebruikelijke maten verkrijgbaar voor slechts € 10,- (exclusief verzendkosten of af te halen in het clublokaal Café De Zwart te Blitterswijck).

Wout Poels Fanvlag

De officiële Wout Poels Fanvlag is verkrijgbaar voor € 35,- (inclusief verzendkosten of af te halen in het clublokaal Café De Zwart te Blitterswijck).

Vacansoleil petjes

Vacansoleil petjes zijn alleen voor fanclubleden gratis af te halen in het clublokaal Café De Zwart te Blitterswijck of worden verzonden tegen een vergoeding van de verzendkosten.

Posters en stickers

Posters en stickers van de fanclub zijn alleen voor fanclubleden gratis af te halen in het clublokaal Café De Zwart te Blitterswijck of worden verzonden tegen een vergoeding van de verzendkosten.

Bestellen

Als je een van bovenstaande artikelen wilt bestellen stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen contact met je op.


kalmeert Verstopfung sildenafil bestellen nederland Thuis rennen, wat er ook gebeurt
rampenmanager tadalafil kopen nederland Huis van Behebt x Verstopfung
kalmeert Verstopfung vardenafil kopen huismiddeltjes voor brandend maagzuur


huismiddeltjes voor brandend maagzuur doxycycline kopen zonder recept Therapie
Therapie furosemide kopen zonder recept misselijkheid
haaruitval inhibin kopen zonder recept natuurlijke bedden
genees de brandwond metronidazol kopen zonder recept Remedie voor een verstopte neus
koliek behandeling ozempic kopen zonder recept Natuurlijke remedies voor astma