médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

WK: Wout Poels VIP centre uitverkocht!

Geschreven door Joost op woensdag 29 augustus 2012

Beste sportvrienden,

De aanmeldingen voor het Wout Poels VIP centre tijdens de wereldkampioenschappen wielrennen op 23 september a.s. zijn overweldigend. Het maximale aantal aanmeldingen van 200 fans is bereikt en hiermee zijn alle toegangskaarten voor dit exclusieve VIP centre uitverkocht! Het zal een geweldige dag worden met topsport op het hoogste niveau in de Limburgse heuvels.

Helaas kunnen wij vanwege het grote succes niet alle fans ontvangen in het Wout Poels VIP centre. Wel kunnen wij jullie meedelen dat op zaterdag 27 oktober a.s. de jaarlijkse Wout Poels fanclubdag georganiseerd gaat worden. Tijdens deze dag zal er ’s ochtends een wielertoertocht zijn met hierbij aanwezigheid van Wout zelf. In de middag zullen er verschillende activiteiten worden georganiseerd op en rondom het dorpsplein in Blitterswijck.

De fans die aanwezig zijn in het Wout Poels VIP centre zullen in de week voorafgaande meer informatie ontvangen over het programma van deze dag. Daarnaast hopen wij alle fans wederom met grote getale te ontvangen tijdens de jaarlijkse fanclubdag. Meer informatie hierover volgt.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen