médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme dAustin alcoolisme et labus

Wanssumse Toos Baltussen fan van het Jaar 2013

Geschreven door Joost op dinsdag 22 oktober 2013

Toos baltussen uit Wanssum is tijdens de fanclubdag van Wout Poels op zaterdag 19 oktober Fan van het jaar 2013. Zij won deze titel tijdens de derde fanclubdag van Wout Poels in Blitterswijck, na een spannende wedstrijd petje-op, petje-af.
De Wanssumse postbezorgster is al vele jaren fan van Wout en tot haar eigen verrassing won ze de wedstrijd. Zij was de enige die goed antwoordde op de vraag wie de kamergenoot van Wout was tijdens de jongste Vuelta. Iedereen dacht dat het Johnny Hoogerland was alleen Toos koos voor Liewe Westra. Naast de titel won zij ook een reischeque ter waarde van honderd euro van Vacansoleil vakanties en een origineel Vacansoleil shirt. Bovendien kreeg ze bloemen uit handen van burgemeester Hans Gilissen van Venray en een omhelzing van Wout Poels. Toos vertelde dat ze aanvankelijk grote fan was van Wout’s oudste broer Norbert. Toen die stopte met wedstrijd fietsen en Wout de fakkel overnam werd de Wanssumse fan van Wout Poels. “Ik kwam de jongens altijd tegen als ze aan het trainen waren en ik de post aan het bezorgen was”, aldus de Fan van het jaar 2013. Als het even kan reist Toos Baltussen ook met de fanclub mee naar wedstrijden van de Blitterswijckse prof wielrenner. De Wanssumse is een prima opvolgster van de fan van het jaar 2012, de Amsterdammer Rob Schrooten. De eerste fan van het jaar 2011 was Meerlonaar Hay Hermkens.
De titelstrijd was een van de hoogtepunten van deze geslaagde zonnige derde fanclubdag. Die clubdag begon ’s morgens om half elf met de Henk Poels Memorial Toertocht van 50 kilometer. Onder de grote blauwe Vacansoleil boog gaf Wilhelmien Poels het startschot voor de tocht waar niet alleen Wout Poels maar ook broer Norbert en zestig renners aan deelnamen waaronder ook fans uit Maastricht, Leiden en Amsterdam. Daarna waren op het dorpsplein bij clublokaal De Zwart allerlei activiteiten voor groot en klein. Kinderen vermaakten zich op het springkussen en vroegen Wout in de rubriek Meet en Greet kids de renner het hemd van het lijf. De volwassenen probeerden op de fietssimulator van Dekkers Tweewielers in korte tijd een Alpenreus te beklimmen. Het Mountain Bike van het RoBiCi-MTB-team Swolgen circuit voor de jeugd op het grasveldje naast de kerk was een schot in de roos.
FOTO: Toos Baltussen, Fan van het Jaar 2013, wordt gefeliciteerd door Wout Poels.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen