médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Vrijwilliger van de maand oktober: Pieter van de Water

Geschreven door Joost op dinsdag 22 oktober 2013

Een delegatie van de AvondWielervierdaagse Well heeft de fanclubdag van Wout Poels aangegrepen om een van de bestuursleden van de Stichting Fanclub Wout Poels in het zonnetje te zetten.
zonnetje te zetten. Het is de gewoonte van de Wellse organisatie om maandelijkse een vrijwilliger van de maand te fĂȘteren. Dit keer werd tot verrassing van hemzelf Pieter van de Water uit Blitterswijck op het podium geplaatst. Sjoerd van der Coelen van het organisatiecomitĂ© Well vertelde dat Pieter een geboren en getogen Blitterswijckse jongen is. Hij leerde de kneepjes van het vak bij Scouting De Meuleberg in Blitterswijck en is al vele jaren lid van de voetbalclub BVV Blitterswijck. Maar bovenal is hij de boezemvriend van Wout Poels en daardoor wellicht de grootste fan. Pieter is de man die bij grotere internationale wedstrijden zoals de Tour de France, De Vuelta of Vlaamse klassiekers tientallen spuitbussen leeg spuit op het asfalt met de tekst: Wout Poels.
En hij is een belangrijke schakel in het trainingsprogramma van Wout Poels. Voor het trainen van tijdritten en hoge snelheden wordt door Wout de scooter ingezet. Pieter op de scooter en dan vol gas en Wout maar trappen. Door deze trainingen heeft Wout Poels veel kennis opgegaan voor tijdritten e.d. Wout is met Pieter helemaal in zijn sas. Wout Poels zegt daarover: “Pieter is de enige die mij in Blitterswijck werkelijk kan laten afzien”. Pieter van de Water kreeg een grote bos bloemen en werd uitgenodigd om als ere-gast komend weekend (23 tot en met 26 oktober) naar het Wells sportevenement te komen.
Could not load widget with the id 12.
Foto: Pieter van de water (tweede van rechts) temidden van een delegatie van het Wells Wielercomitë en Wout Poels (helemaal links)

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen