médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Unieke SKY Racehub naar fanclubdag Blitterswijck

Geschreven door Joost op maandag 11 september 2017

Unieke SKY Racehub naar fanclubdag Blitterswijck
BLITTERSWIJCK – De fanclub van Wout Poels is erin geslaagd om de immens grote SKY Racehub tijdens de fanclubdag op zondag 17 september te kunnen tonen. Het is een indrukwekkende uitschuifbare mobiele installatie die tot zondag is ingezet tijdens de Vuelta. Tijdens de fanclubdag kan het publiek deze bezichtigen en worden daarin ook webstrijden gehouden met fietscomputers. Bovendien is het een uitstekende plaats waar Wout Poels kan verhalen over zijn indrukwekkende Vuelta.
SKY-wielrenner Wout Poels heeft de zogeheten Race Hub Team SKY gedemonstreerd en laten zien via you tube en instagram. In deze mobiele installatie, die zo groot is als vijf trucks met oplegger, is onder meer een volledige keuken ingericht. Bovendien zijn er speciale ruimtes waar de SKY-renners kunnen ontbijten en eten na de wedstrijd. Verder is er een ruimte waar de teamleiding met de SKY-renners de strategie bepaalt voor de koersen en is er nog een VIP ruimte.
Deze mobiele installatie is ontworpen en gemaakt door het Deurnese bedrijf Movico. Dit bedrijf heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en maken van functionele mobiele sportfaciliteiten. Movico is partner voor organisatoren, sponsoren en mediapartners en een bekende speler tijdens internationale sportevenementen, zoals Giro d'Italia, Tour de France, Dakar Rally en onlangs weer in de Vuelta voor SKY. Movico is een grote speler binnen de wereld van de Sport Evenementen. Mobiele faciliteiten op het gebied van pers, hospitality, jury, en kantoren worden vanwege flexibiliteit vaak ingezet om een tijdelijke evenementenlocatie in te richten.
Speciaal voor de Vuelta heeft Movico in samenwerking met het SKY team de Race Hub Team Sky gebouwd. De eigen keuken is van belang zodat de renners elke dag weten dat hun eten betrouwbaar is.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen


haaruitval levitra kopen zonder voorschrift Medicijnen tegen rugpijn
Wat te doen als je gestoken bent door een bij? priligy kopen zonder recept Zelfgemaakte geneeskunde
de moeite waard om er heen te gaan propecia kopen nederland huismiddeltjes voor kiespijn
angst behandeling spedra kopen zonder recept Maatregelen tegen een droge mond
Behandeling van sinushoofdpijn super kamagra kopen reparatie software