médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme dAustin alcoolisme et labus

Street Art met Wout Poels in Blitterswijck

Geschreven door Joost op donderdag 13 juni 2013

De fanclub van Wout Poels heeft beeldend kunstenaar Anne Haeyen uit Venray een bijzondere opdracht gegeven. Zij gaat deze zomer op de gevel van café de Zwart (het clublokaal van de fanclub) een bijzonder kunstwerk maken.
Onderdeel van het kunstwerk is een echte racefiets die tegen de muur wordt ‘geplakt’ waarop de kunstenares Wout Poels schildert. Passanten kunnen de street art gebruiken om samen met Wout op de foto te gaan of hem bij wijze van actie een zetje te geven. “Dat levert altijd mooie plaatjes op”, aldus de Venrayse kunstenares die vereerd is met deze bijzondere opdracht. De Venrayse Anne Haeyen heeft deze vorm van street art onlangs gezien tijdens haar vakantie in Maleisië. “Ik vond dat waanzinnig mooi”, zegt ze. Volgens voorzitter Jos Waals van de fanclub is de fanclub van plan om het blijvende kunstwerk in de dorpskern van Blitterswijck te onthullen tijdens de jaarlijkse fanclub in oktober. Café eigenaar Roy Gooren, tevens bestuurslid van de fanclub, vindt het een geweldig plan om de gevel van zijn café te voorzien van dergelijk sportief kunstwerk. Speciaal voor deze street art zal hij een deel van de gevel gaan stukadoren.

Foto: Op de plek waar vroeger de grote deur heeft gezeten komt de straat art van Anne Heynen.

Reacties (1)

  • Joosten

    Joosten

    19 juli 2013 op 11:58 |
    Mooi idee,ben erg benieuwd hoe het eruit komt te zien,maak er wat moois van Anne.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen