médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Nieuwsbrief Zomer 2018

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 07 juli 2018

Nieuwsbrief zomer 2018

 

 

 

Fanclubdag 2018

 

Ook dit jaar zullen wij als fanclub weer een fanclubdag gaan organiseren. Zodra de definitieve datum hiervan bekend is zullen we jullie informeren.

Als fanclub zijn wij op zoek naar fans die ons hierbij willen meehelpen. Wie heeft interesse om mee te denken en de mouwen op te stropen? Laat het weten en stuur een mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

© Cor Vos/Cor Vos Fotopersburo

 

 

 

 

Foto 1: Giro d'Italia | Foto 2: Overwinning Ruta del Sol | Foto 3 en 4: Parijs Nice
© Cor Vos/Cor Vos Fotopersburo

 

 

 

Busreis naar WK in Innsbruck (Oostenrijk)

 

Het bestuur van de fanclub heeft besloten om dit jaar geen busreis te organiseren naar de finale van de Tour de France op de Champs-√Člys√©es te Parijs. De fanclub heeft ervoor gekozen om dit jaar voor een alternatief te gaan.

De Fanclub Wout Poels is voornemens om samen met touringcarbedrijf Ghielen een exclusieve meerdaagse busreis te organiseren naar de wereldkampioenschappen wielrennen in Innsbruck (Oostenrijk). Het wereldkampioenschap zal plaatsvinden op zondag 30 september
. Het parcours in Innsbruck is op het lijf geschreven van Wout. Als fanclub gaan achten wij de kans groot dat Wout ook daadwerkelijk deel zal nemen aan het WK.

Het voorlopige programma:

Zaterdag 29 september

  • Vertrek om 6.00 uur in Blitterswijck.
  • Aankomst bij Hotel Wilder Mann in Steinbach am Brenner rond 19.00 uur. In dit hotel zullen wij overnachten en zal¬†voor een diner worden gezorgd.¬†


Zondag 30 september

  • Na het ontbijt te hebben genuttigd zal de bus de fans wegbrengen naar het WK parcours in Innsbruck.
  • Aanvang terugreis zal plaatsvinden rond 20.00 uur. Onderweg zullen enkele stops worden gemaakt.
  • Aankomst in Blitterswijck wordt verwacht rond de klok van 11 uur op maandag 1 oktober.


De kosten voor deze geheel verzorgde fantrip naar het WK wielrennen bedragen 130 euro per persoon waarvan de fanclub 30 euro betaalt. De kosten voor de fans bedragen dus 100 euro per persoon voor de busreis naar Oostenrijk v.v., diner, overnachting, uitgebreid ontbijtbuffet en een prachtige dag langs het parcours van het WK wielrennen.

Wie wil er mee?
Gezien de verwachte grote belangstelling zouden we graag willen weten wie er zin hebben om mee te gaan met deze busreis. Laat het ons even weten. Definitieve opgave en betalingen volgen later.

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat weten of je serieuze interesse hebt?

 

 

 

 

Column voorzitter Fanclub
Wat is wielrennen toch een pracht sport

 

We sliepen twee dagen geleden in een hotelletje onder Lyon op doorreis naar Zuid-Frankrijk. De plaats was bewust gekozen omdat we van daar uit gemakkelijk via L'Alpe d'Huez naar de Cote d'Azure konden komen. Gemakkelijk, het koste wel 200 kilometer extra maar met de 1.200 kilometer tussen Venray en St.Tropez is dat te verwaarlozen. En het doel was heilig, L'Alpe d'Huez verkennen. Wout had dat twee weken geleden gedaan samen met Cris Froome, Geraint Thomas en Michal Kwiatkowski.

Op donderdag 19 Juli gaat de 12e etappe van de Tour de France 2018 van Bourg-Saint Maurice over 175 km naar L'Alpe d'Huez. De Nederlandse Alp waar grote successen zijn geboekt. We denken dan natuurlijk aan Peter Winnen, 1981 en 1982 al weer, Hennie Kuiper en Joop Zoetemelk, en Gert Jan Theunisse. Wat zou het een feest zijn als Wout juist op die berg de beste benen van het peloton heeft en als eerste door de 21 haarspeldbochten gaat, naar boven geschreeuwd wordt door een cordon van Oranje supporters en bij de finish wordt opgewacht door een schare in het fel gele shirts van zijn eigen fanclub. En natuurlijk als eerste over de meet. Ik weet zeker dat Pieter van der Water, zijn vriend en hoofd fan, dan medische hulp nodig heeft en dat we ons clubhuis in Blitterswijck een licht gele kleur geven met rode bolletjes.

Maar er is meer. Sinds 2006 is de Alp ook het decor voor¬† Alpe d'HuZes, een groot evenement georganiseerd op geld in te zamelen voor de kankerbestrijding. Fiets kanker de wereld uit. Of dat zo is weet ik niet, maar het helpt in ieder geval wel. Ook daaraan moest ik denken toen we in onze Ford de 21 haarspeldbochten doorreden, en iedere fietser de gevraagde 1,5 meter ruimte gaven. Er waren meer fietstoeristen dan auto's zondag op de Alpe. In iedere bocht zag ik Wout demarreren en bij ieder demarrage zag ik een pati√ęnt genezen van kanker. Wat is wielrennen toch een pracht sport. Sportief tot het uiterste en heel sociaal voor mensen die even andere zorgen aan het hoofd hebben.¬†Uiteraard zijn we boven gekomen en heb ik de meet te voet gepasseerd. Even voelde ik mij overwinnaar.
 
Cogolin 26 juni 2018, Jos Waals

 

 

 

Tour de L1mbourg bij Tante Jet in Blitterswijck

 

 

Vanaf 7 juli dagelijks live vanuit een andere Limburgse gemeente Tour de L1mburg. Met een uitzending vanuit de woonplaats van Wout Poels, Blitterswijck. En als locatie het prachtig gelegen restaurant, terras en camping van Tante Jet in Blitterswijck. De dag voor de finale in Parijs in Blitterswijck, zaterdag 28 juli 2018. Wij roepen alle fans op daar heen te gaan getooid in de gele fan shirts of polo’s.

Over anderhalve week gaat de derde editie van Tour de L1mbourg weer in. Ruim drie weken lang zal L1 dagelijks langs mooie plekken in Limburg reizen om te praten over de Tour de France en de verrichtingen van bijvoorbeeld Wout en Tom in het peloton.

Gert Jakobs is vaste side-kick bij Sander Kleikers aan tafel. Dagelijks schuiven grote gasten aan, zoals oud-klassiekerkoning Johan Museeuw, Maarten Tjallingii of Koos Moerenhout. Maar ook Jan Janssen zit aan tafel, die exact 50 jaar geleden de Ronde van Frankrijk won.

Iedere dag tijdens de Tour de France vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats, live op L1 TV. Herhaling om 20:50 en 22:50. Te zien op digitale tv: Ziggo kanaal 713 en KPN kanaal 508.

 

 

 

MKB L1mburg Prijs voor gouden sponsor fanclub

 

De fanclub feliciteert Rob Dekkers en zijn team van Dekkers Tweewielers Wanssum als winnaar van de MKB L1mburg Prijs 2018. Met deze prijs worden bedrijven beloond die op maatschappelijk gebied meerwaarde bieden. Dekkers Tweewielers is van begin af aan een gouden sponsor van de Fanclub Wout Poels. Het bedrijf uit Wanssum verkoopt niet alleen fietsen, maar draagt ook bij aan de lokale toeristisch-recreatieve ontwikkeling.

 

 

 

Lid worden van de fanclub?

 

Het fan lidmaatschap kost ‚ā¨10 per jaar. Vele fans betalen jaarlijks per automatische machtiging. Anderen hebben √©√©n of twee keer contant betaald en vergeten in het nieuwe jaar de contributie over te maken. Wij hebben daar alle begrip voor. Om het voor de fans en de fanclub gemakkelijk te maken heeft een automatische afschrijving de voorkeur.

Aanmelden bij de Wout Poels Fanclub kan op twee manieren:
1) De bijdrage van ‚ā¨10 overmaken op rekeningnummer NL35 RABO 0130 4203 87 o.v.v. contributie 2018¬† en uw e-mail adres. Wij registreren u dan direct als fan!
2) Door een machtiging in te vullen wordt jaarlijks automatisch ‚ā¨10 overgemaakt naar de fanclub en krijgt u alle informatie van de fanclub en kunt u profiteren van de aanbiedingen.¬†

 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen


haaruitval levitra kopen zonder voorschrift Medicijnen tegen rugpijn
Wat te doen als je gestoken bent door een bij? priligy kopen zonder recept Zelfgemaakte geneeskunde
de moeite waard om er heen te gaan propecia kopen nederland huismiddeltjes voor kiespijn
angst behandeling spedra kopen zonder recept Maatregelen tegen een droge mond
Behandeling van sinushoofdpijn super kamagra kopen reparatie software