médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Majestueuze presentatie Wout Poels bij nieuwe ploeg

Geschreven door Joost op woensdag 15 januari 2014

In het Vlaams Wielcentrum Eddy Merckx te Gent werd dinsdagavond de nieuwe ploeg van Wout Poels gepresenteerd: Omege Pharma Quick Step. Temidden van wereldtoppers als Mark Cavendish, Ton Boonen, Tony Martin en Alessandro Petacchi werd de 27-jarige renner uit Blitterswijck op een majestueuze wijze gepresenteerd aan de tweeduizend bezoekers. Gade geslagen door vijftig supporters van de Wout Poels Fanclub uit Blitterswijck en omgeving genoot Wout zichtbaar van deze nieuwe stap in zijn wielercarrière. “Het is een ongelooflijk mooie happening en dan al die supporters. Geweldig”, aldus de renner uit Blitterswijck. Wout was die ochtend net terug gekomen van een veertiendaagse training met zijn ploeg in Spanje. “We hebben daar geweldig getraind. Soms zes uur achter elkaar”, aldus Poels.
De renners werden een voor een voorgesteld tijdens het defilé op de fiets op de houten piste. Dat ging gepaard met muziek en een lichtshow en het noemen van de kwaliteiten en prestaties van de renners. “Hier staat een van de beste wielerploegen van de wereld. De beste die Omega Harma Quick Step ooit heeft gehad”, aldus de speaker. De omroeper kwam superlatieven tekort om de klimmer uit het meest vlakke stukje Nederland te presenteren. En toen hij naam Wout Poels scandeerde door de luidsprekers van de grote overdekte wielerbaan kreeg menigeen kippenvel. L1 Tv en Studio Sport van NOS radio waren van de partij om de aanwezigheid van de supporters bij deze ploegenvoorstelling vast te leggen. Na afloop van de presentatie wisselden de renners hun sporttenues voor keurige pakken en gingen alle renners naar het publiek om fotokaarten met handtekeningen uit te delen of op de foto te gaan met hun sportheld. De wielerhelden staan heel dicht bij hun fans!
Foto: Wout deelt fotokaarten en handtekeningen uit in het Eddy Merckx Vlaams Wielercentrum te Gent.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen