médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Hoogmis en gebeden voor Wout Poels

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 08 juli 2012

Bij de fanclub van Vacansoleil DCM wielrenner Wout Poels stromen sinds de grote valpartij afgelopen vrijdag in de Tour de France de reacties binnen uit binnen- en buitenland. Via het gastenboek, facebook, telefoontjes en persoonlijke kontakten betuigen fans medeleven en wensen Wout veel sterkte en kracht toe. 

Uit de reacties blijkt dat Wout erg geliefd is onder het wielerpubliek. De verwachtingen waren hoog gespannen. Het bericht dat de sympathieke renner uit Blitterswijck zwaar gewond de tour heeft moeten verlaten heeft een shock teweeg gebracht. Uit de vele reacties blijkt dat iedereen hoopt dat Wout weer opkrabbelt en straks weer op de fiets zit. Of zoals een van de fans reageerde: “Wout jij gaat altijd als een speer bergop. Je zit nu even in een diep dal maar daar kom jij weer uit en gaat het bergopwaarts. Jouw specialiteit”.  Jong en oud leeft mee. Zoals de 14-jarige Sandrine Vasseur uit het Franse Long. Zij volgde Wout langs het parcours in de hoop een foto en handtekening te krijgen van haar sportheld. Nu dat niet meer lukt vraagt ze de fanclub foto en handtekening van Wout te sturen. En zo geschiedde. 

Een bijzondere reactie kreeg de fanclub ook van pastoor Louis Verhaag uit Kessel. Namens de parochie heeft hij een kaart gestuurd naar de onfortuinlijke renner uit Blitterswijck en zondag heeft de parochieherder een heilige mis voor Wout opgedragen. De pastoor heeft er vertrouwen in dat er een dag komt dat Wout met succes Parijs gaat halen. Iets dat alle fans ook van harte hopen.

In Blitterswijck werd er door leden van de fanclub bij het Sint Anthonius kapelletje gebeden voor een snel en goed herstel van Wout.

Reacties (6)

 • Henny en Mia Vissers

  Henny en Mia Vissers

  08 juli 2012 op 19:36 |
  Wout en familie

  Heel veel sterkte en we hopen dat je weer snel beter wordt
 • Maria v.d. Berg

  Maria v.d. Berg

  08 juli 2012 op 19:37 |
  Best Wout, wat vreselijk toch die val !!!
  Heel veel sterkte en beterschap vanuit Uden.
 • marielle

  marielle

  09 juli 2012 op 10:11 |
  Woutje
  we denken aan je
  heel veel sterkte en kracht
  snel beter worden lieverd

  Liefs Fam Korving
 • George Bastings

  George Bastings

  09 juli 2012 op 12:39 |
  Lieve Wout en familie,


  Heel veel sterkte lieve Wout, in gedachten en gebed vraag ik om spoedig herstel en beterschap !!!
  Je hoort tot de allerbeste klimmers van de wereld !!!


  Lieverd hou je taai,


  George Bastings uit Maastricht.
 • hay en jes verhaag

  hay en jes verhaag

  09 juli 2012 op 14:56 |
  Wout, en Familie,
  Vanoet Serum hiel veul sterkte krach en mood gewenst, Weej doeme veur dig det alles good mog koame.
 • Thomas Bogaers

  Thomas Bogaers

  09 juli 2012 op 23:17 |
  Wout nogmaals sterkte! Ook voor je moeder en broers! Knok eerst voor je gezondheid. De fiets komt daarna wel weer! Gr, Thomas

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen