médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Geslaagde fanclubdag 2014 Wout Poels

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 19 oktober 2014

Jeugdige fans fietsen met

Wout Poels rondje kerk

 

Meer dan vijftig jeugdige fans hebben zaterdag tijdens de Wout Poels fanclubdag meegefietst met profwielrenner Wout Poels. De Acht van Blitterswijck was opgezet om de jeugd te betrekken bij het wielrennen. “Ook hier geldt de Olympische gedachte. Het gaat niet om te winnen maar om mee te doen”, liet presentatrice Gerda van Stelten voor de start weten. Het was een aardigheid om te zien hoe de kinderen op hun fietsjes mee deden. Kinderen met zijwieltjes, driewielers en zelf enkele met eenwiel. Wout fietste midden in de groep mee en genoot van de kleine fans. Alle renners wonnen een originele Wout Poels bidon.

De Acht van Blitterswijck was een van de hoogtepunten van de vierde fanclubdag. Tijdens de populaire quiz Petje-Op Petje-Af werd na een spannende race de uit Tienray afkomstige Jauke van Summeren uitgeroepen tot Fan van het Jaar 2014. Op de vraag of ze ook alle antwoorden kende gaf ze toe dat ze hier en daar ook gegokt heeft. Uit handen van Wout Poels kreeg de Fan van het Jaar een mooie bos bloemen en een origineel shirt van Omega Pharma Quik Step.

Voorzitter Jos Waals onthulde dat de fanclub volgend jaar naar de start wil van de Tour de France in Utrecht. De fanclub  reserveert een terrein langs de route waarop de fanclub met tweehonderd fans de verrichtingen wil volgen van Wout bij de proloog van de Tour de France. Het eerste uitstapje in 2015 is naar de Waalse Pijl.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen