médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Fanclubdag zaterdag 18 oktober 2014

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 23 september 2014

Voor de vierde keer organiseert de Wout Poels Fanclub een grote Wout Poels fanclubdag in Blitterswijck. Met dit jaar weer veel sportieve en andere verrassingen.
We starten traditioneel om 12.00 uur op het dorpsplein in Blitterswijck met een fietstocht voor (betalende) fans samen met Wout Poels door het Noord Limburgse land. En wat te denken van een speciale toertocht met E-bikes!!!

Rond 14.00 uur start het programma op het vernieuwde dorpsplein met o.a. een interview met Wout over zijn prestaties het afgelopen jaar en de plannen bij de nieuwe ploeg. Terwijl DJ Jelle de muziek voor zijn rekening neemt wordt op het dorpsplein een demonstratie gegeven van de Nederlandse kampioenen eenwielers. En je mag het zelf ook proberen. De Wielerschool Noord-Limburg gaat zich presenteren en geeft enkele demonstraties.

Als klap op de vuurpijl weer de spannende quiz in de vorm van petje-op petje-af. De winnaar wordt uitgeroepen tot Fan van het jaar! Voor de kids is er ook veel te doen in de knutselhoek en op het springkussen.

Speciaal voor de schooljeugd van de scholen uit de regio gaat Wout ook fietsen met de jeugd. Daarvoor hebben we de Acht van Blitterswijck uitgezet door de dorpskern. En om het allemaal echt te doen lijken voor de kleintjes starten we met een energiereep van Wout en krijg je op het einde een Bidon met ranja.

Noteer de datum: zaterdag 18 oktober.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen