médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme dAustin alcoolisme et labus

Fanclub naar ploegpresentatie van Wout Poels in Gent

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 11 december 2013

Blitterswijck – Op dinsdag 14 januari wordt in het sfeervolle Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx in het Belgische Gent de nieuwe wielerploeg van Wout Poels, de formatie Omega Pharma – Quick Step, gepresenteerd. Naast Wout presenteert ploegleider Patrick Lefevere ook de bekende toprenners als Tom Boonen en Mark Cavendisch.

 

De fanclub van Wout Poels gaat met een bus naar Gent. De fanclub betaalt de buskosten en de entree voor het Wielercentrum in Gent. Niet fans betalen 20 euro. Fans die meewillen moeten zich voor kerstmis opgeven bij café De Zwart te Blitterswijck per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefoon: 0478-531230. Vertrek in Blitterswijck is om 17.30 uur. Het programma met ploegvoorstelling start om 20.00 uur. Op de baan is ook een kampioenschap van het complete wielerteam. 

 

 

 

 http://www.woutpoels.nl/uploads/docs/2014/ploegenpresentatie2014.pdf

 

Nadere info: Fanclub Wout Poels, 0478698241

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen