médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Cheque voor fanclub Wout Poels van Wielercomité Well

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 11 december 2013

Het bestuur van AvondWielerVierdaagse Wel heeft dinsdagavond een cheque ter waarde van vijfhonderd euro overhandigd aan de fanclub van Wout Poels. Dat gebeurde tijdens de bestuursvergadering van de fanclub in clublokaal café De Zwart te Blitterswijck.

 

Het bedrag van vijfhonderd euro is de opbrengst van een veiling tijdens de jongste AvondWielerVierdaagse te Well van een airbrush schilderij over prof wielrenner Wout Poels van kunstenaar Van Sambeek uit Boxmeer. Volgens voorzitter Pierre Krebbers van het Wellse comité is er van meet af aan een uitstekende relatie tussen de AvondWielerVierdaagse Well, de fanclub van Wout Poels én de familie Poels. Om die band tot uitdrukking te brengen en om de activiteiten van de fanclub te ondersteunen wordt de cheque aangeboden. Voorzitter Jos Waals van de fanclub is dankbaar voor dit sportieve gebaar en meldt dat de fanclub voornemens is dit bedrag te reserveren voor een bijzonder muziekconcours rondom het thema wielrennen. Dat concours vindt plaats tijdens de traditionele Wout Poels fanclubdag eind oktober 2014.

 

Foto: Voorzitter Pierre Krebbbers reikt de cheque uit aan bestuurslid Theo Bos en voorzitter Jos Waals.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen