médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme dAustin alcoolisme et labus

Busreis Waalse Pijl met fanclub Wout Poels

Geschreven door Joost op zaterdag 18 maart 2017

De fanclub van SKY-renner Wout Poels organiseert ook dit jaar weer een busreis naar de klassieker de Waalse Pijl. Traditioneel wordt de bus geparkeerd boven op de berg in Hoeij waar de finishlijn is getrokken . Bovendien passeren de renners vier keer de kalkstreep. Voordat de heren finishen komen de dames twee keer voorbij.
Wout Poels, die even uitgeschakeld was vanwege een overbelaste knie, traint op dit moment weer volop met de ploeg mee. “Het gaat de goede kant op.”, laat Wout vanuit zijn appartement in Monaco weten. De SKY-renner heeft de drie klassiekers, Amstel Gold Race (zondag 16 april), Waalse Pijl (woensdag 19 april) en Luik-Bastenaken- Luik (zondag 23 april) in zijn agenda omlijnd. Vorig jaar wist de renner uit Blitterswijck de loodzware klassieker Luik-Bastenaken- Luik op zijn naam te schrijven. Belangrijkste wedstrijd dit jaar is wederom de Tour de France waar hij kopman Chris Froome moet bijstaan. De Tour start zaterdag 1 juli in Dusseldorf.
Maar voordat het zover is gaat de fanclub woensdag 19 april naar Hoeij met de speciale Wout Poels fanbclub bus van Touringcarbedrijf Ghielen uit Beringe. De bus vertrekt om 8.30 uur van het dorpsplein te Blitterswijck . De kosten: fans betalen tien euro, niet-fans twintig euro en zijn dan meteen fan. Aanmelden via de website www.woutpoels.nl/aanmelden-activiteit of contact betalen in clublokaal De Zwart in Blitterswijck.

Reacties (1)

  • Harry Hermkens

    Harry Hermkens

    19 maart 2017 op 13:05 |
    Ik meld mij aan voor de busreis naar Hoeij 2017.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen


haaruitval levitra kopen zonder voorschrift Medicijnen tegen rugpijn
Wat te doen als je gestoken bent door een bij? priligy kopen zonder recept Zelfgemaakte geneeskunde
de moeite waard om er heen te gaan propecia kopen nederland huismiddeltjes voor kiespijn
angst behandeling spedra kopen zonder recept Maatregelen tegen een droge mond
Behandeling van sinushoofdpijn super kamagra kopen reparatie software