médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Busreis fanclub naar de Waalse Pijl

Geschreven door Joost op zaterdag 31 maart 2018

De fanclub van SKY-renner Wout Poels uit Blitterswijck organiseert ook dit jaar een busreis naar de Waalse Pijl. Een van de mooiste klassiekers met drie keer doorkomst op die akelig steile Muur van Huy, waar ook de finisch lijn ligt.
Wout laat weten dat hij in principe aan deze wedstrijd deelneemt. Dat is mede afhankelijk hoe de trainingten op Tenerife verlopen. Zoals bekend heeft Wout zijn sleutelbeen gebroken tijdens een val in Parijs-Nice. Daarvan is hij herstellende. Wout laat weten dat het goed met hem gaat en voornemens is de Waalse pijl te rijden. Reden dat de fanclub een bus heeft gereserveerd bij touringcarbedrijf Ghielen voor woensdag 18 april. De bus vertrekt om 8.30 uur van het dorpsplein te Blitterswijck . De kosten: fans betalen tien euro, niet-fans twintig euro en zijn dan meteen fan. Aanmelden via de link hieronder en contant betalen in de bus. Mocht Wout Poels onverhoopt niet deelnemen dan wordt de busreis het weekend ervoor geannuleerd.

Reacties (1)

  • Harry Hermkens

    Harry Hermkens

    31 maart 2018 op 18:04 |
    Ik meld mij aan voor de busreis naar Huy!!!

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen