médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Articles in Category: Fanclub Nieuws

Fanclub in Luik

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 01 juli 2012

tour 2012

Fanclub in Luik

Fans genieten van Wout’s proloog in hartje  Luik

 

Voor Vacansoleil wielrenner Wout Poels en de fans waren het spannende tijden zo vlak voor de Tour, En dan is het zaterdag 30 juni, de start van de Tour in het zonovergoten Luik. Terwijl Wout zich in het hotel gereed maakt voor de proloog stappen familieleden en fans in de trein richting Maastricht. Daar wordt overgestapt op de Belgische trein naar Luik. Helaas hebben de Belgische spoorwegen geen rekening gehouden met de massale komst van Nederlanders naar de start van de tour. Als vee worden de duizenden wielerfans in de wagons gepropt terwijl de bloedhete zon zorgt voor sub-tropische temperaturen. De rit die normaal een half uurtje duurt doet er nu langer dan een uur over. Op alle stations, tussen Maastricht en Luik,  moeten vele  honderden fans wachten op de volgende (volle) trein.

De aankomst in Luik op het ultra-nieuwe prachtige station is een feest. Wielerliefhebbers, in tegenstelling tot voetbalsupporters, beleven samen plezier. Een cameraploeg van L1 TV wacht de fans op en volgt de in gele t-shirts gehulde supporters de hele dag langs het parkoers. Al snel hebben de fans de bus van Vacansoleil gevonden en komt Wout naar buiten. Een groot feest. Wout kust zijn moeder Wilhelmien en praat met iedereen terwijl hij tussendoor ook nog handtekeningen uitdeelt. Ploegbaas Daan Luijkx komt familie en fans ook even begroeten. Hij meldt dat hij alle vertrouwen heeft in Wout. “Hij oogt goed, heeft zich goed voorbereid en Wout heeft een positieve instelling”, aldus de ploegbaas. Terwijl Wout zich gaat losrijden voor de 6,4 kilometer lange proloog door het centrum van Luik zoeken de fans in de buurt van de start een mooie plek. Overal waar de Poels fans lopen worden ze aangesproken over Wout en diens kwaliteiten. En dan is het uren wachten voordat Wout om 16.43 uur het sein krijgt dat hij van start kan gaan. 7….. later verschijnt hij als 50 ste aan de finish. Goed gereden.  Wout is meteen aanspreekbaar na de proloog voor journalisten en fans. “Het ging lekker. De benen voelden goed. Ik denk dat mijn opbouw richting deze Tour heel goed verlopen is", zei Poels. "Dit is het eerste puzzelstukje , nu moeten de anderen in de rest van de Tour ook passen.” Ondertussen wordt hij door tientallen fans aangesproken en gevraagd handtekeningen te zetten of even te poseren met zoon of dochterlief op de foto. Wout Poels is populair bij het publiek omdat hij een gewone jongen blijft. Dat wordt enorm gewaardeerd.  Ploegleider Michel Cornelissen neemt ook even de tijd om met de fans te praten nadat hij Wout een compliment heeft gegeven. “Het wordt een mooie tour”, zegt hij.

De schare fans uit Noord-Limburg is dik tevreden. Ze gaan nog even naar de Vacansoleil bus waar Wout meer dan een uur op de fiets zijn benen soepel houdt. Dat hoort na zo’n zware inspanning als een proloog. “Bedankt voor jullie komst”, roept hij nog. Tevreden verlaten de fans het centrum van Luik om bij het grote nieuwe treinstation in een ongelooflijke grote mensenmassa terecht te komen. Bij de Belgische spoorwegen hebben ze geen les getrokken uit de chaos van ’s morgens.  Meer dan een uur wordt gewacht voordat er een trein komt met twee personenwagons die al zo vol zitten dat er nog geen vlieg meer bij kan. Om paniek op de te drukke perrons te voorkomen worden alle trappen naar de perrons afgesloten. Duizenden mensen staan beneden te wachten. Het is opvallend hoe rustig het wielerpubliek dit allemaal beleefd. En dan ineens komt uit het niets weer een personentrein tjokvol vol mensen aangereden. De trein stopt op het perron, de deuren blijven hermetisch gesloten. Niemand die er iets van begrijpt. De aanwezige politie en spoorwegmedewerkers vragen om begrip.  Gelukkig komt even later een lege personenterrein die gekoppeld wordt aan de volle. Een half uur later komt de trein in beweging en onderweg naar Maastricht moet deze volgepakte trein regelmatig stoppen voor rode seinen op het spoor. Na drie uren treinen van Luik naar Maastricht komen de fans vermoeid aan. Gelukkig dat de treinen van NS en Veolia niet zo vol zijn en op tijd rijden. In de trein bekijken de fans via Ipod de documentaire van L1 tv van het dagje Luik. Een geslaagde dag voor Wout en de fans al was de Belgische treinreis er eentje om snel te vergeten.

 preview

 

preview

 

 

Foto's van Wout tijdens Tour de France 2012

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 30 juni 2012

inzenden naar ido@ziggo.nl

Foto's van Wout tijdens Tour de France 2012

Foto's van Wout, fanclub in actie of van fans tijdens de Tour de France proberen hier op de site te verzamelen. Mocht je ook foto's willen toevoegen stuur ze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en gaan dan een verzameling van foto's aanleggen

Bron facebook Ivo Summeren.  

 preview

Wout na de proloog door Vriendenclub Moos uit Maasbree

 

Bron: http://www.invenray.nl/nieuws/sport/blitterswijck/4165/wout-poels-52e-in-tourproloog-fotos.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter 

 

Wout Poels VIP Centre bij Van Tienhovenmolen Bemelen

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 28 juni 2012

WK Wielrennen

Tijdens WK Wielrennen in Valkenburg

 

Wout Poels VIP Centre bij

Van Tienhovenmolen Bemelen

 

Fans en sponsoren van Vacansoleil wielrenner Wout Poels kunnen de verrichtingen van hun favoriet tijdens het WK wielrennen op zondag 23 september in Valkenburg dit jaar vanaf een bijzondere locatie gadeslaan. Het bestuur van de Wout Poels fanclub gaat namelijk de Van Tienhovenmolen in Wolfshuis/Bemelen en het verhoogde terrein inrichten als het Wout Poels vip centre.

 

Dat is mogelijk geworden dankzij de medewerking van de Stichting het Limburgs Landschap en de Roermondse onderneming en sponsor van de fanclub Trafficon.

 

De fanclub was langs het parkoers van het WK wielrennen op zoek naar een locatie om samen met fans en sponsoren de verrichtingen van Wout Poels tijdens het WK wielrennen te volgen. Vrijwel alle locaties bleken al een bestemming te hebben totdat het oog viel op de prachtige 150 jaar oude korenmolen de Van Tienhovenmolen van de Stichting het Limburgs Landschap.  De molen ligt in Wolfshuis (Bemelen) vlak achter de Bemelerberg. Een unieke plek gelegen op een kunstmatig aangelegde glooiende berg waardoor de fans de wielrenners op enkele honderden meters afstand al zien aankomen.

 

Bij de molen, die tijdens het WK de hele dag in werking is dankzij de vrijwillige molenaars, komt een partytent met enkele grote tv schermen waar de fans het verdere verloop van de wedstrijd kunnen volgen. Ter plaatse zijn ook een of meerdere analisten aanwezig. Het Venrayse bedrijf Culinair Creatief Ruud Welbers zorgt ervoor dat de fans en sponsoren niets te kort komen tijdens de wedstrijd. Omdat het parkoers ’s morgensvroeg al wordt afgesloten voor alle verkeer organiseert de fanclub vanuit Blitterswijck busreizen naar Bemelen. De bus kan de gasten van het Wout Poels Vip Centre enkele honderden meters van de Van Tienhovenmolen afzetten. Het is niet mogelijk om in die omgeving met personenauto’s te komen.

De Wout Poels fanclub heeft voor de inrichting van dit centrum alle medewerking gekregen van de Stichting het Limburgs Landschap, de gemeente Eijsden-Margraten en de Stichting WK Wielrennen 2012. Fans en sponsoren kunnen zich na de Tour de France opgeven bij de fanclub voor deelname aan dit centre. Nadere info: www.woutpoels.nl

Nieuwsbrief 1

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 26 juni 2012

26 juni 2012

Nieuwsbrief 1

NIEUWSBRIEF nr. 1, juni 2012

 

Aan de fans en sponsoren van WOUT POELS

 

Om u de komende tijd nog beter te informeren over de activiteiten van de Wout Poels fanclub starten wij vandaag met de Nieuwsbrief. Deze verschijnt op onregelmatige tijdstippen als er nieuws te melden is. Voor actueel nieuws verwijzen we jullie door naar de website: www.woutpoels.nl Volg Wout Poels ook via twitter.

 

 

Wat een grandioos moment in Luxemburg!

 

preview

Foto Cor Vos

 

De rechterwijsvinger van Wout Poels wees naar de hemel toen hij die zaterdag in Luxemburg de koninginnenrit won in de Ronde van Luxemburg. Fan Simon Kreutz reageerde in het gastenboek van de website op een manier die geen aanvulling nodig heeft. Wij citeren Simon:

 

“De foto spreekt helemaal voor zich.... Jouw triomf...! De gebogen hoofden van de concurrenten ...! Maar vooral ..........jouw prachtige gebaar, vol van respect....! Zonder woorden spreek je soms de mooiste taal!”

 

Tour de France

 

Busreis naar Parijs op zondag 22 juli

 

De fanclub organiseert samen met touringcarbedrijf Ghielen Beringe een eendaagse busreis naar de finale van de Tour de France in Parijs. Aanvankelijk van het aantal deelnemers vertrekken we met een of meerdere bussen richting Champs Elyssee.

 

De bus vertrekt zondagmorgen om 3.30 uur bij de kerk in Blitterswijck waarna we rond 10.00 uur in Parijs arriveren. De terugreis staat gepland om 19.00 uur.

De kosten bedragen voor fans € 30 en voor niet-fans € 40.

 

U kunt zich vanaf heden opgeven door het bedrag over te maken op bankrekening 130420387 t.n.v. Fanclub Wout Poels (busreis Parijs) of bij Roy Gooren van café De Zwart in Blitterswijck. Doe het snel want vol=vol.

 

WK Wielrennen in Valkenburg

 

WOUT POELS VIP CENTRE VOOR FANS EN SPONSOREN

 

Het bestuur van de Wout Poels fanclub heeft in nauwe samenwerking met de Stichting het Limburgs Landschap en ondernemer Trafficon Roermond tijdens de Wereldkampioenschappen op zondag 23 september in Valkenburg een exclusief Wout Poels VIP Centre gerealiseerd voor fans en sponsoren. Dit Centre is op een unieke locatie langs de route en wel bij de Van Tienhovenmolen in de buurtschap Wolfshuis/Bemelen vlak na de klim van de Bemelerberg. Een unieke plek waar de renners tien keer passeren en waar u de rest van het verloop van de wedstrijd op grote tv-schermen kunt volgen.

Culinair Creatief Ruud Welbers Venray zorgt ervoor dat u tussen de bedrijven door kunt eten en drinken terwijl u geniet van wielersport op wereld niveau.

Dit exclusieve Wout Poels Vip Centre is alleen toegankelijk voor fans en sponsoren.

Omdat het circuit vanaf ’s morgens acht uur is afgesloten voor alle verkeer organiseren wij een busreis naar Valkenburg. De bus brengt ons tot enkele honderden meters van de molen.

De kosten (buskosten vanuit Blitterswijck, inclusief hele dag vrij eten/drinken) bedragen slechts € 37,50. Voor kinderen tot 16 jaar berekenen wij slechts € 12,50.  Het inschrijven voor het Wout Poels VIP Centre opent meteen na de Tour de France. We houden jullie op de hoogte.

 

 

Junior fanclub in Kerkrade actief

 

De junioren van de fanclub waren zondag opvallend aanwezig tijdens het NK wielrennen in Kerkrade. Ondanks de regen bleven ze Wout aanmoedigen in hun gele t-shirts. L1 TV maakte er zelfs een reportage over. In het gastenboek schrijven de junioren: “Wout, vond jij je naam op straat gekrijt leuk?? We hebben jou echt hard aangemoedigd he!! Het maakte ons niet uit dat je niet tot het einde bleef fietsen!! Toen gingen we helemaal nat naar huis lekker frietjes eten!! Ennnn..... we zijn op tv geweest en jij ook!!!! LEUK”. De jeugdfans Florian, Indy, Juul, Lynn, Fieke en Tijn.

 www.l1.nl/video/sfeerreportage-van-nk-wielrennen-kerkrade-24-juni-2012. De reportage is op de website www.woutpoels.nl te vinden

 

Wout Poels fanclubdag 2012

 

De tweede Wout Poels fanclubdag vindt plaats op zaterdag 20 oktober in en bij café De Zwart in Blitterswijck. Nieuw is dan de Henk Poels Memorial fietstocht samen met Wout Poels. Door deze tocht de naam van Wout’s vader te geven herdenken we Henk en zijn grote liefde voor de wielersport en in het bijzonder voor zijn jongste zoon.

 

Sponsoren

 

Bij de start van de Wout Poels fanclub kon de club meteen rekenen op deelname van meer dan twintig sponsoren. Op dit moment krijgen de sponsoren van de fanclub weer een verzoek om hun sponsorschap voor 2012 te prolongeren.

 

Fans

 

Nog niet alle fans van 2011 hebben hun bijdrage van € 10 voor 2012 overgemaakt op onze bankrekening. Als u fan wilt blijven en ook wilt profiteren van onze aanbiedingen dan kunt u het beste meteen € 10 overmaken op onze bankrekening. En u kunt vrienden en bekenden uiteraard attenderen op de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij de Wout Poels Fanclub.

 

 

Onze fanclub winkel in clublokaal Café De Zwart te Blitterswijck (06-51034651 of 0478531230):

 

Wout Poels t-shirts   € 15

Wout Poels kinder t-shirts €12,50

Wout Poels exclusieve vlaggen € 35

Wout Poels stickers (gratis)

Wout Poels posters (gratis)

Wout Poels briefkaarten met handtekening (gratis)

Vacansoleil petjes (gratis)

Wout Poels bannieren (lenen is mogelijk)   

 

 

Bankrekening Wout Poels fanclub: 130420387

 

 

Met sportieve groeten

 

Bestuur fanclub Wout Poels

Jos Waals, voorzitter

René Poels, secretaris 

Norbert Poels, penningmeester 

en Theo Bos, Joost Bos, Roy Gooren, Pieter van de Water

Webredacteur: Ido Hoeijmakers

Ook fan worden?

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 25 juni 2012

Ook jij kunt fan worden van Wout Poels door lid te worden van de Wout Poels fanclub. Je wordt dan geregeld op de hoogte gehouden via deze website en Nieuwsbrief en je krijgt als fan allerlei interessante aanbiedingen.

Vorige jaar telde de fanclub driehonderd betalende leden en twintig sponsoren.  

 

Wat te doen om fan te worden?

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en meld je aan door je naam, adres, plaatsnaam en e-mail door te geven. En je kunt tegelijk € 10 overmaken op bankrekening nr. 1304.20.387 t.a.v. Stichting Fanclub Wout Poels, onder vermelding: fan 2012 + vermelding van je e-mail adres. Je ontvangt dan een bevestiging en wij sturen je stickers en een gesigneerde briefkaart van Wout Poels op.

 

In ons clubgebouw, café De Zwart te Blitterswijck (tel: 0478531230 of 06-51034651) kun je ook speciale Wout Poels t-shirts en vlaggen kopen.

 

Wij wensen jullie een geweldig sportief en plezierig 2012 toe en dat we samen veel mogen genieten van de verrichtingen van Wout Poels  

 

Met sportieve groeten

 

Bestuur fanclub Wout Poels

Jos Waals, voorzitter

René Poels, secretaris

Norbert Poels, penningmeester

en Theo Bos, Joost Bos, Roy Gooren, Pieter van de Water

Ido Hoeijmakers (webredacteur)

 

 


haaruitval levitra kopen zonder voorschrift Medicijnen tegen rugpijn
Wat te doen als je gestoken bent door een bij? priligy kopen zonder recept Zelfgemaakte geneeskunde
de moeite waard om er heen te gaan propecia kopen nederland huismiddeltjes voor kiespijn
angst behandeling spedra kopen zonder recept Maatregelen tegen een droge mond
Behandeling van sinushoofdpijn super kamagra kopen reparatie software