médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Articles in Category: Fanclub Nieuws

Beelden van WK 2012 VIP centre

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 26 september 2012

Hierbij een beeld van de sfeer tijdens WK 2012 in het Vip Centre Wout Poels via een aantal foto's. 

Could not load widget with the id 21. 

WK: Wout Poels VIP centre uitverkocht!

Geschreven door Joost op woensdag 29 augustus 2012

Beste sportvrienden,

De aanmeldingen voor het Wout Poels VIP centre tijdens de wereldkampioenschappen wielrennen op 23 september a.s. zijn overweldigend. Het maximale aantal aanmeldingen van 200 fans is bereikt en hiermee zijn alle toegangskaarten voor dit exclusieve VIP centre uitverkocht! Het zal een geweldige dag worden met topsport op het hoogste niveau in de Limburgse heuvels.

Helaas kunnen wij vanwege het grote succes niet alle fans ontvangen in het Wout Poels VIP centre. Wel kunnen wij jullie meedelen dat op zaterdag 27 oktober a.s. de jaarlijkse Wout Poels fanclubdag georganiseerd gaat worden. Tijdens deze dag zal er ’s ochtends een wielertoertocht zijn met hierbij aanwezigheid van Wout zelf. In de middag zullen er verschillende activiteiten worden georganiseerd op en rondom het dorpsplein in Blitterswijck.

De fans die aanwezig zijn in het Wout Poels VIP centre zullen in de week voorafgaande meer informatie ontvangen over het programma van deze dag. Daarnaast hopen wij alle fans wederom met grote getale te ontvangen tijdens de jaarlijkse fanclubdag. Meer informatie hierover volgt.

Busreis Parijs afgelast

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 13 juli 2012

Busreis Parijs afgelast

 

In verband met het ongeval met Wout heeft de fanclub besloten om de busreis naar de finale van de Tour de France in Parijs af te gelasten. De mensen die al betaald hebben krijgen dat bedrag binnenkort terug gestort.

Met dank aan busonderneming Ghielen voor de medewerking.

Hoogmis en gebeden voor Wout Poels

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 08 juli 2012

Bij de fanclub van Vacansoleil DCM wielrenner Wout Poels stromen sinds de grote valpartij afgelopen vrijdag in de Tour de France de reacties binnen uit binnen- en buitenland. Via het gastenboek, facebook, telefoontjes en persoonlijke kontakten betuigen fans medeleven en wensen Wout veel sterkte en kracht toe. 

Uit de reacties blijkt dat Wout erg geliefd is onder het wielerpubliek. De verwachtingen waren hoog gespannen. Het bericht dat de sympathieke renner uit Blitterswijck zwaar gewond de tour heeft moeten verlaten heeft een shock teweeg gebracht. Uit de vele reacties blijkt dat iedereen hoopt dat Wout weer opkrabbelt en straks weer op de fiets zit. Of zoals een van de fans reageerde: ‚ÄúWout jij gaat altijd als een speer bergop. Je zit nu even in een diep dal maar daar kom jij weer uit en gaat het bergopwaarts. Jouw specialiteit‚ÄĚ. ¬†Jong en oud leeft mee. Zoals de 14-jarige Sandrine Vasseur uit het Franse Long. Zij volgde Wout langs het parcours in de hoop een foto en handtekening te krijgen van haar sportheld. Nu dat niet meer lukt vraagt ze de fanclub foto en handtekening van Wout te sturen. En zo geschiedde.¬†

Een bijzondere reactie kreeg de fanclub ook van pastoor Louis Verhaag uit Kessel. Namens de parochie heeft hij een kaart gestuurd naar de onfortuinlijke renner uit Blitterswijck en zondag heeft de parochieherder een heilige mis voor Wout opgedragen. De pastoor heeft er vertrouwen in dat er een dag komt dat Wout met succes Parijs gaat halen. Iets dat alle fans ook van harte hopen.

Vrijdag 5 juli 2012 Thuis in Limburg

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 07 juli 2012

Vrijdag 5 juli: Thuis in Limburg!

Wat een mooie dag beloofd te worden aan de vooravond van de eerste bergetappe in de Tour de France 2012 krijgt een desastreus einde met de ziekenhuisopname in Metz van profwielrenner Wout Poels uit Blitterswijck.

 

Wout  vertrekt opgewekt en goed gehumeurd als altijd samen met zijn ploegmaten rond het middaguur vanuit Epernay richting Metz. De zesde etappe is van start! De valpartijen in het begin van de wedstrijd kan hij nog goed ontwijken. Wout heeft maar een gedachte: vandaag moet ik uitgerust aan de finish komen zodat ik morgen tijdens de eerste bergetappe kan vlammen.

 

Ondertussen neemt TV Limburg in het kader van hun zomerprogramma Thuis in Limburg in Intratuin Roermond een tv-programma op waarin o.a. de fanclub van Wout Poels een rol speelt. In bijzijn van enkele (jeugd)fans in de gele fan T-shirts en spandoek √©n het oudste fanclublid oma Dora Driessen (88) uit Horst wordt secretaris Ren√© Poels van de fanclub ge√Įnterviewd door Marcel Penders van TV Limburg. Een leuk gesprek over het reilen en zeilen van de fanclub en natuurlijk over de verwachtingen die de fans hebben. ‚ÄúWij steunen Wout tijdens hoogtepunten en tijdens dieptepunten. De fans zijn er altijd voor hem‚ÄĚ, zegt de secretaris. ¬†Ook UCI jurylid Jean Houben uit Geleen komt uitgebreid aan het woord.

 

Ondertussen rijden vanuit Limburg tientallen fans richting de top van La Planche des Belles Filles om Wout Poels daar morgen te zien schitteren.

 

Maar zover mag het niet komen. Vijfentwintig kilometer voor de finish is er een massale valpartij zoals we die zelden zien in de grote koersen. Enorme chaos. We herkennen liggend in de greppel onze Wout. Korte tijd later komt het onheilspellend bericht: Wout Poels is uit de koers. Wat een drama voor Wout! 

 

De fans van Wout, net terug van de TV-opnames, zitten thuis verslagen op de bank voor de TV. Het zal toch niet waar zijn. Er wordt gebeld en getwitterd. Dan ineens het verlossende woord. Poels is weer opgestapt. Wat een karakter, wat een held! Maar de vreugde is van korte tijd. Wout Poels is definitief uit de koers. Directeur Daan Luykx vindt het niet langer verantwoord dat Wout Poels op de fiets blijft. Enkele ogenblikken later wordt Wout in een ambulance gelegd en naar het ziekenhuis in Metz vervoerd.  Wat hij precies heeft weten we op dit moment nog niet: vermoedelijk grote problemen met zijn ribben.

 

Over enkele dagen is Wout Thuis in Limburg. Wout Poels en de honderden, wellicht duizenden fans hadden dat liever niet gezien.

 De uitzending bij TV Limburg staat gepland voor maandag 9 juli vanaf 14.00 uur.

 

Wout in de etalage?

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 03 juli 2012

Wat gaat er dan gebeuren.

Wout in de etalage?

De etalage van slagerij Van de Pasch in Meerlo is sinds deze week ingericht rondom het thema Tour de France en in het bijzonder de lokale held Wout Poels. De slager meldt: 'n Tour om van te smullen. Iets dat ook de vele supporters van Wout hopen dat de Tour de France tot het allerlaatst heerlijk blijft. 

 preview

 

preview

We duimen...

Geschreven door Joost op dinsdag 03 juli 2012

We duimen...

Vanaf vandaag is het echt, vanaf nu in Frankrijk! Het echte Tour de France gevoel komt eraan! Fans we duimen voor jullie, we gaan ervoor!

(Foto en tekst: Jos Vaessens)

"Le Tour" door de ogen van de fans (deel 1)

Geschreven door Joost op dinsdag 03 juli 2012

Ingestuurde foto's gemaakt door fans tijdens de proloog en de eerste en tweede etappe van de Tour de France, credits en dank naar;

- Mike Franssen
- Jos Vaessens
- Angelique Linders

Heb je ook foto's gemaakt die je wil delen? Mail ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..