médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Articles in Category: Fanclub Nieuws

Nog meer foto's van Parijs

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 26 juli 2013

foto's van Henk Lammen

Nog enkele foto's van Parijs. De foto's zijn van Henk Lammen. 

Foto's reis Parijs en criteriums 2013

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 25 juli 2013

Nog enkele foto's van de reis naar Parijs en van de criteriums na de Tour. 

De foto's zijn van Guus van Griensven, Piet en Bep Weijmans en van Peter en Trudy van Rooij.

Mochten er nog meer mensen foto's hebben, stuur ze maar door. 

Verslag reis naar Parijs 2013

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 22 juli 2013

De fanclub van Wout vertrok op zondag 21 juli ’13 om 8:30 uur vanuit Blitterswijck richting Parijs. De 2 bussen waren bijna vol, de moed zat er goed in.

http://l1.bbvms.com/view/standaard/2196831.html

Eenmaal aangekomen in Parijs, rond 16:00 uur,  kwamen de Vacansoleil petjes goed van pas. De tempratuur buiten de bus was inmiddels opgelopen naar tropische waarden.  

Nadat de groepsfoto gemaakt was werd iedereen ‚Äúvrijgelaten‚ÄĚ. De tijd tot aan de wedstrijd werd door iedereen anders ingevuld. Van stadswandeling tot caf√© bezoek en van uit rusten tot een geschikte plaats zoeken aan het parcours waren de activiteiten die de fans allemaal ondernamen. Vanaf een uur of 18:00 werd de afgesproken plaats aan de Champs-√Člys√©es steeds beter bevolkt door de Wout Poels fans. Herkenbaar aan de mooie gele shirts met opdruk I ‚ô• Wout Poels liepen er veel fans rond. Het leken er wel veel meer dan ruim honderd die bekend waren. Of waren het de gele shirts van de organisatie die ook veel te zien waren?¬† Toen de renners de eerste keer de Champs Elysees op kwamen rijden, vloog La patrouille de France in tegengestelde richting over de renners heen. Wat zich vervolgens af speelde voor de ogen van de fans, was een peloton van renners die zich kapot moesten trappen om de op hol geslagen groep te kunnen volgen. Het was duidelijk dat om te kunnen volgen je moest topfit zijn. Na de 2de doorkomst bleek dat de kamergenoot van Wout, Lieuwe Westra, het peloton niet kon volgen. Wat er zelfs toe leiden dat hij moest afstappen, 38 kilometer voor de finish. Zo kreeg ook iedereen het gevoel dat je pas in Parijs bent als je over de finish bent. De groep fans kreeg Wout 20 keer te zien. Voor zover als het mogelijk was om het peloton te kunnen zien. De mensen langs de kant stonden namelijk 6-7 rijen dik. Dit werd geprobeerd op te lossen door hekwerk ¬†aan te slepen waar vooral de kleinere fans op konden gaan staan zodat ze dan toch een glimp van het voorbij razende peloton kunnen opvangen. In dit peloton zagen de fans Wout ¬†meestal achterin zitten. Links achterin in het peloton was deze tour toch wel zijn favorieten positie, de fans hebben hem daar nog vele malen kunnen zien. Na de finish van de etappe werden de winnaars van de diverse klassementen gehuldigd. Helaas bleek dat er geen ereronde gereden werd. De meeste renners waren na 3 weken door Frankrijk rijden erg moe. Ook Wout was zo moe dat hij terug naar het hotel ging om te gaan rusten. De fans moesten nog een tijdje wachten op de bus voordat ze weer richting Blitterswijck konden. Maar dit mocht de pret niet drukken. Iedereen van klein tot groot en van jong tot oud had een geweldige trip gehad.

 

Kleine kanttekening voor de organisatie van de Tour, voor 2014. Zorg dat jullie ook wat toiletgelegenheden regelen, voor de rest was het perfect geregeld. Dit geldt ook voor de reis van de fanclub. Hiervoor willen wij iedereen dit mogelijk maakte bedanken. 

 

Onderstaand zijn de foto's gemaakt door Rene Poels, Henk Lammen en Els Hoeijmakers. Mocht er nog meer foto's zijn, aarzel niet en stuur deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Je kunt de foto's helemaal in beeld krijgen door er op te klikken. Dus denk niet dat er niets opstaat. klik op de foto en de originele foto wordt geopend.  

 

Foto verzamelboek tour 2013

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 03 juli 2013

stuur foto's van Wout of van de fanclub

Net zoals vorige jaar willen foto's van Wout in de tour of van fans in de tour op deze site verzamelen. 

Heb je foto's stuur die dan via de mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via twitter  naar @idohoey en we zullen deze onder bronvermelding op de site plaatsen. 

 

 

 

Street Art met Wout Poels in Blitterswijck

Geschreven door Joost op donderdag 13 juni 2013

De fanclub van Wout Poels heeft beeldend kunstenaar Anne Haeyen uit Venray een bijzondere opdracht gegeven. Zij gaat deze zomer op de gevel van café de Zwart (het clublokaal van de fanclub) een bijzonder kunstwerk maken.

Tour de France

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 26 mei 2013

Zoals iedereen heeft kunnen lezen zit Wout in de voorselectie van de Tour de France voor zijn team Vacansoleil-DCM. Het is de bedoeling om in ieder geval met een bus naar Parijs te gaan voor de aankomst in Parijs te gaan kijken. 

 

Dus blijf het nieuws hierover volgen. 

Busreis RETOUR uitverkocht!

Geschreven door Joost op dinsdag 19 maart 2013

De fanclub is bedolven onder de vele aanvragen om volgende week dinsdag 26 mei aanwezig te zijn bij de première van Marijn Poels nieuwste documentaire RETOUR, over de wonderbaarlijke terugkeer van wielrenner Wout Poels.

Filmpremière RETOUR

Geschreven door Joost op donderdag 07 maart 2013

De première van de film RETOUR over de terugkeer van Vacansoleil-DCM renner Wout Poels vindt plaats op dinsdag 26 maart 2013 in Bioscoop ZIEN aan de Keizersgracht 19 te Eindhoven. De film begint om 20.45 uur.


haaruitval levitra kopen zonder voorschrift Medicijnen tegen rugpijn
Wat te doen als je gestoken bent door een bij? priligy kopen zonder recept Zelfgemaakte geneeskunde
de moeite waard om er heen te gaan propecia kopen nederland huismiddeltjes voor kiespijn
angst behandeling spedra kopen zonder recept Maatregelen tegen een droge mond
Behandeling van sinushoofdpijn super kamagra kopen reparatie software