médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Articles in Category: Fanclub Nieuws

Busreis Fanclub naar Waalse Pijl

Geschreven door Joost op maandag 30 maart 2015

Busreis Fanclub naar Waalse Pijl
De Fanclub van Wout Poels organiseert woensdag 22 april weer een busreis naar de Belgische klassieker de Waalse Pijl. Een legendarische klassieker met o.a. enkele keren de beklimming van de beruchte steile muur van Huy.

Foto's Fanclubdag

Geschreven door Joost op dinsdag 04 november 2014

Jaaroverzicht 2014 in Beeld

Geschreven door Joost op woensdag 29 oktober 2014

Het jaaroverzicht van 2014 in beeld zoals getoond tijdens de geslaagde fanclubdag. Klik op "start prezi" om de presentatie af te spelen... Met de pijltjes kun door de slideshow navigeren.

Route Fietstocht Fanclubdag

Geschreven door Joost op donderdag 23 oktober 2014

Ruim 60 wielrenners reden tijdens de fanclubdag met Wout mee in de Henk Poels Memorial Toertocht. We krijgen van diverse fans de vraag of we de route online kunnen zetten. Norbert heeft daarom een GPX-bestand gemaakt van de route welke we tijdens de fanclubdag hebben gefietst. Het GPX-bestand kan worden ingelezen in diverse navigatiesystemen.

Het GPX-bestand kun je hier downloaden...

Geslaagde fanclubdag 2014 Wout Poels

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 19 oktober 2014

Jeugdige fans fietsen met

Wout Poels rondje kerk

 

Meer dan vijftig jeugdige fans hebben zaterdag tijdens de Wout Poels fanclubdag meegefietst met profwielrenner Wout Poels. De Acht van Blitterswijck was opgezet om de jeugd te betrekken bij het wielrennen. “Ook hier geldt de Olympische gedachte. Het gaat niet om te winnen maar om mee te doen”, liet presentatrice Gerda van Stelten voor de start weten. Het was een aardigheid om te zien hoe de kinderen op hun fietsjes mee deden. Kinderen met zijwieltjes, driewielers en zelf enkele met eenwiel. Wout fietste midden in de groep mee en genoot van de kleine fans. Alle renners wonnen een originele Wout Poels bidon.

De Acht van Blitterswijck was een van de hoogtepunten van de vierde fanclubdag. Tijdens de populaire quiz Petje-Op Petje-Af werd na een spannende race de uit Tienray afkomstige Jauke van Summeren uitgeroepen tot Fan van het Jaar 2014. Op de vraag of ze ook alle antwoorden kende gaf ze toe dat ze hier en daar ook gegokt heeft. Uit handen van Wout Poels kreeg de Fan van het Jaar een mooie bos bloemen en een origineel shirt van Omega Pharma Quik Step.

Voorzitter Jos Waals onthulde dat de fanclub volgend jaar naar de start wil van de Tour de France in Utrecht. De fanclub  reserveert een terrein langs de route waarop de fanclub met tweehonderd fans de verrichtingen wil volgen van Wout bij de proloog van de Tour de France. Het eerste uitstapje in 2015 is naar de Waalse Pijl.

Fanclubdag zaterdag 18 oktober 2014

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 23 september 2014

Voor de vierde keer organiseert de Wout Poels Fanclub een grote Wout Poels fanclubdag in Blitterswijck. Met dit jaar weer veel sportieve en andere verrassingen.
We starten traditioneel om 12.00 uur op het dorpsplein in Blitterswijck met een fietstocht voor (betalende) fans samen met Wout Poels door het Noord Limburgse land. En wat te denken van een speciale toertocht met E-bikes!!!

Rond 14.00 uur start het programma op het vernieuwde dorpsplein met o.a. een interview met Wout over zijn prestaties het afgelopen jaar en de plannen bij de nieuwe ploeg. Terwijl DJ Jelle de muziek voor zijn rekening neemt wordt op het dorpsplein een demonstratie gegeven van de Nederlandse kampioenen eenwielers. En je mag het zelf ook proberen. De Wielerschool Noord-Limburg gaat zich presenteren en geeft enkele demonstraties.

Als klap op de vuurpijl weer de spannende quiz in de vorm van petje-op petje-af. De winnaar wordt uitgeroepen tot Fan van het jaar! Voor de kids is er ook veel te doen in de knutselhoek en op het springkussen.

Speciaal voor de schooljeugd van de scholen uit de regio gaat Wout ook fietsen met de jeugd. Daarvoor hebben we de Acht van Blitterswijck uitgezet door de dorpskern. En om het allemaal echt te doen lijken voor de kleintjes starten we met een energiereep van Wout en krijg je op het einde een Bidon met ranja.

Noteer de datum: zaterdag 18 oktober.

Busreis Fanclub naar Waalse Pijl

Geschreven door Joost op zondag 30 maart 2014

De Fanclub van Wout Poels organiseert woensdag 23 april weer een busreis naar de Belgische klassieker de Waalse Pijl. Een legendarische klassieker met o.a. enkele keren de beklimming van de beruchte steile muur van Huy.

Majestueuze presentatie Wout Poels bij nieuwe ploeg

Geschreven door Joost op woensdag 15 januari 2014

In het Vlaams Wielcentrum Eddy Merckx te Gent werd dinsdagavond de nieuwe ploeg van Wout Poels gepresenteerd: Omege Pharma Quick Step. Temidden van wereldtoppers als Mark Cavendish, Ton Boonen, Tony Martin en Alessandro Petacchi werd de 27-jarige renner uit Blitterswijck op een majestueuze wijze gepresenteerd aan de tweeduizend bezoekers. Gade geslagen door vijftig supporters van de Wout Poels Fanclub uit Blitterswijck en omgeving genoot Wout zichtbaar van deze nieuwe stap in zijn wielercarrière. “Het is een ongelooflijk mooie happening en dan al die supporters. Geweldig”, aldus de renner uit Blitterswijck. Wout was die ochtend net terug gekomen van een veertiendaagse training met zijn ploeg in Spanje. “We hebben daar geweldig getraind. Soms zes uur achter elkaar”, aldus Poels.

Cheque voor fanclub Wout Poels van Wielercomité Well

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 11 december 2013

Het bestuur van AvondWielerVierdaagse Wel heeft dinsdagavond een cheque ter waarde van vijfhonderd euro overhandigd aan de fanclub van Wout Poels. Dat gebeurde tijdens de bestuursvergadering van de fanclub in clublokaal café De Zwart te Blitterswijck.

 

Het bedrag van vijfhonderd euro is de opbrengst van een veiling tijdens de jongste AvondWielerVierdaagse te Well van een airbrush schilderij over prof wielrenner Wout Poels van kunstenaar Van Sambeek uit Boxmeer. Volgens voorzitter Pierre Krebbers van het Wellse comité is er van meet af aan een uitstekende relatie tussen de AvondWielerVierdaagse Well, de fanclub van Wout Poels én de familie Poels. Om die band tot uitdrukking te brengen en om de activiteiten van de fanclub te ondersteunen wordt de cheque aangeboden. Voorzitter Jos Waals van de fanclub is dankbaar voor dit sportieve gebaar en meldt dat de fanclub voornemens is dit bedrag te reserveren voor een bijzonder muziekconcours rondom het thema wielrennen. Dat concours vindt plaats tijdens de traditionele Wout Poels fanclubdag eind oktober 2014.

 

Foto: Voorzitter Pierre Krebbbers reikt de cheque uit aan bestuurslid Theo Bos en voorzitter Jos Waals.

Fanclub naar ploegpresentatie van Wout Poels in Gent

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 11 december 2013

Blitterswijck – Op dinsdag 14 januari wordt in het sfeervolle Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx in het Belgische Gent de nieuwe wielerploeg van Wout Poels, de formatie Omega Pharma – Quick Step, gepresenteerd. Naast Wout presenteert ploegleider Patrick Lefevere ook de bekende toprenners als Tom Boonen en Mark Cavendisch.

 

De fanclub van Wout Poels gaat met een bus naar Gent. De fanclub betaalt de buskosten en de entree voor het Wielercentrum in Gent. Niet fans betalen 20 euro. Fans die meewillen moeten zich voor kerstmis opgeven bij café De Zwart te Blitterswijck per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefoon: 0478-531230. Vertrek in Blitterswijck is om 17.30 uur. Het programma met ploegvoorstelling start om 20.00 uur. Op de baan is ook een kampioenschap van het complete wielerteam. 

 

 

 

 http://www.woutpoels.nl/uploads/docs/2014/ploegenpresentatie2014.pdf

 

Nadere info: Fanclub Wout Poels, 0478698241

Wanssumse Toos Baltussen fan van het Jaar 2013

Geschreven door Joost op dinsdag 22 oktober 2013

Toos baltussen uit Wanssum is tijdens de fanclubdag van Wout Poels op zaterdag 19 oktober Fan van het jaar 2013. Zij won deze titel tijdens de derde fanclubdag van Wout Poels in Blitterswijck, na een spannende wedstrijd petje-op, petje-af.


haaruitval levitra kopen zonder voorschrift Medicijnen tegen rugpijn
Wat te doen als je gestoken bent door een bij? priligy kopen zonder recept Zelfgemaakte geneeskunde
de moeite waard om er heen te gaan propecia kopen nederland huismiddeltjes voor kiespijn
angst behandeling spedra kopen zonder recept Maatregelen tegen een droge mond
Behandeling van sinushoofdpijn super kamagra kopen reparatie software