médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Articles in Category: Fanclub Nieuws

Laatste plekken: aanmelden Waalse Pijl

Geschreven door Joost op donderdag 07 april 2016

De fanclub van Wout Poels organiseert dit jaar weer een bustocht naar De Waalse Pijl. Die wordt verreden op woensdag 20 april. We vertrekken om 8.30 uur op het dorpsplein te Blitterswijck. ’s Avonds om 18.00 uur gaan we weer terug naar Blitterswijck. Op de beruchte steile Muur van Hoei zien we die dag de dames enkele keren passeren en vervolgens de heren twee of drie keer.

Wout Poels sportman van het jaar gemeente Venray

Geschreven door Joost op woensdag 23 december 2015

Het Peel en Maas TV Sportgala Venray verraste dit jaar in verschillende categorieën met de winnaars. Na twee jaar wielrenner Mike Teunissen bij de mannen en roeister Mirte Kraaijkamp bij de vrouwen ging de titel deze keer naar wielrenner Wout Poels en danseres Kimberley Xhofleer.

Avond Wieler-4-daagse in Well

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 24 oktober 2015

Vrijdagavond 23 oktober heeft de fanclub acte de présence gegeven bij de Avond Wieler-4-daagse in Well. Vier fans van Wout hebben tijdens de prominentenrace laten zien dat niet alleen Wout maar ook zij een aanleg voor het wielrennen hebben. Namens de fanclub deden hieraan mee Huub Janssen, Bjorn van Deijnen, Bart de Ruijter en Ward Weijs, alle vier grote fans van Wout en hebben de eer van de fanclub hoog gehouden. Naast de prominenten race was er uiteraard ook nog het reguliere programma welke tussendoor werd opgevuld met het uitreiken van cheques aan goede doelen en de altijd weer onvergetelijke Amerikaanse veiling. De fanclub dankt de deelnemers aan de prominentenrace hartelijk voor hun deelname.

 

 

De Avond Wieler-4-Daagse werd dit jaar helaas voor de laatste keer georganiseerd. De fanclub heeft altijd een goede samenwerking gehad met de organisatie van de Avond Wieler-4-Daagse. Dank hiervoor.

Verslag fanclubdag

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 18 oktober 2015

Wielrenner Wout Poels wil in 2016 graag deelnemen aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Hij onthulde dat zaterdagmiddag tijdens de sfeervolle fanclubdag op het dorpsplein in Blitterswijck. “Het is in Rio een heel zwaar en lastig parcours. Een parcours voor klimmers, maar het is natuurlijk aan de bondscoach wie hij meeneemt naar Rio”, zei Wout Poels. Verder meldde hij dat hij ook graag als kopman start in de Giro d’Italia, die in Nederland begint. “Binnenkort praat ik met de ploegleiding van Sky over mijn agenda voor 2016.” Komende week fietst Wout Poels nog een wedstrijd in Japan, waarna hij enkele weken rust neemt.

 

Tijdens het interview met presentator Kevin Wolters werd onthuld dat Wout op twitter rond 40.000 volgers heeft. “Je bent een heel beroemde Blitterswijcker”, aldus de presentator. De fanclubdag vond voor de vijfde keer plaats. Met onder meer een muzikale primeur: het Wout Poels-lied, ten gehore gebracht door het Deurnese cabaretduo Waay-Faai. Ook de grote Rio Olympische Spelen-bus van Topsport Limburg en de grote Team Sky-bus trokken de aandacht van de vele aanwezige wieler- en Wout-fans. “Super dat we nu eens in deze prachtige luxe bus kunnen kijken”, reageerde een van de fans. Een van de bijzondere hoogtepunten was de Ronde van Blitterswijck voor de allerkleinsten. Kinderen op steppen, loopfietsen, kleine mountainbikes en racefietsjes en gewone fietsen toerden enkele rondje in de dorpskern samen met hun wielervedette Wout onder het motto van dat meedoen belangrijker is dan winnen. De Wielerschool Noord-Limburg verzorgde een fietsclinic voor kinderen en Dekkers Tweewielers Wanssum showde de beste racefietsen. Niemand minder dan voorzitter Jos Waals van de Wout Poels fanclub werd na een spannende quiz petje-op petje-af uiteindelijk de winnaar en mag zich een jaar lang “fan van het jaar” noemen. Uiteindelijk bleven van de meer dan honderd deelnemers twee kinderen Robbin en Marijn, Jos Waals (oud-burgemeester van Venray) en wethouder Lucienne Peters van Venray over. Toen de vier gezamenlijk eindigde wist Waals vrij nauwkeurig te melden hoeveel uren Wout Poels tijdens de jongste Tour de France op de fiets heeft gezeten: 86 uren! Het SKY tenue dat bij deze titel hoort schonk Waals meteen aan de Wielerschol Noord-Limburg voor een plekje in hun clubgebouw bij de Wielerbaan in Venray. De fanclubdag begon traditioneel met een toertocht, de Henk Poels Memoriaal,  samen met Wout Poels door Noord-Limburg en een stukje Duitsland. Onder de vele aanwezigen was ook ambassadeur van de fanclub, Peter Winnen.

Team Sky-teambus naar Blitterswijck

Geschreven door Joost op dinsdag 13 oktober 2015

Laatste nieuws: net uit Engeland van SKY vernomen: De grote zwarte SKY rennersbus komt definitief naar de fanclubdag Wout Poels aanstaande zaterdag 17 oktober in Blitterswijck.

Fanclub Wout Poels zoekt renners

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 05 oktober 2015

Van woensdag 21 tot en met zaterdag 24 oktober vindt dit jaar weer de grote Wieler Avondsvierdaagse van Well plaats. Het is de laatste keer dat deze sportieve happening plaatsvindt. Een van de dagelijkse hoogtepunten is de wedstrijd van prominenten. De fanclub van Wout Poels is uitgenodigd om daaraan deel te nemen. Speciaal daarvoor is de fanclub op zoek naar vier renners –fans van Wout-  die tijdens de laatste AvondWielerVierdaagse in Well de kleuren van de fanclub hoog houden. De Wout Poels ploeg zal enkel op de vrijdagavond fietsen.

Ben jij sportief en durf jij de uitdaging aan? Neem dan contact op met de fanclub via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06-12343110.

Een week eerder tijdens de Wout Poels fanclubdag op zaterdag 17 oktober wordt het Wout Poels Team bekend gemaakt. Tijdens de fanclubdag is er traditioneel ook weer een toertocht met Wout Poels. Opgave daarvoor is niet nodig.

Topsport Limburg Rio-bus komt naar Wout Poels fanclubdag Blitterswijck

Geschreven door Joost op woensdag 23 september 2015

Topsport Limburg Rio-bus komt naar Wout Poels fanclubdag Blitterswijck
De grote Engelse Topsport Limburg Rio-bus is een van de trekkers tijdens de eerstvolgende Wout Poels fanclubdag op zaterdag 17 oktober te Blitterswijck. De fanclubdag van Sky-renner Poels beloofd een dag te worden met veel hoogtepunten. De Engelse bus is er een van. De bus heeft na de Olympische Spelen van London 2012 een complete metamorfose ondergaan. Aan de buitenkant van de Limburg Rio Bus is niet alleen de skye line van Rio de Janeiro te zien maar ook onze Limburgse topsporters –waaronder Wout Poels- die zich voorbereiden op de Olympische Spelen van Rio 2016.. Topsport Limburg biedt de jeugd in Limburg de mogelijkheid hun sportief ideaal te verwezenlijken in een omgeving met Olympische ambitie.

Honderden fans huldigen SKY-renner Wout Poels

Geschreven door Joost op zondag 09 augustus 2015

Honderden fans huldigen SKY-renner Wout Poels
BLITTERSWIJCK – Op het sfeervolle met vele zonnebloemen versierde dorpsplein van Blitterswijck hebben een paar honderd fans, inwoners van Blitterswijck, familie, vrienden en bekenden de succesvolle SKY-renner Wout Poels zaterdagavond in het zonnetje gezet. Onder de vele toeschouwers was ook het oudste fanclublid Dora Driessen (91) uit Horst.

Meet & Greet met Wout Poels in Blitterswijck

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 03 augustus 2015

BLITTERSWIJCK – De fanclub van Wout Poels organiseert zaterdagavond 8 augustus op het dorpsplein van Blitterswijck een meeting met SKY-wielrenner Wout Poels.  De opmerkelijk goede prestaties van Wout Poels in de jongste Tour de France zijn de aanleiding om “de redder van het geel” te huldigen en in het zonnetje te zetten. De commentatoren van de Nederlandse televisie waren zo lyrisch over de prestaties van Wout dat ze zelfs een standbeeld van de renner uit Blitterswijck wilden opzetten. De afgelopen weken hebben honderden fans langs het parkoers in Nederland, België en Frankrijk, al dan niet in de gele fanclub outfit, Wout aangemoedigd. En leden van de fanclub hebben op tientallen plekken de naam WOUT POELS gespoten op het Franse asfalt. Maar ook in Nederland hebben veel fans de verrichtingen van Wout gevolgd via de televisie.

Voor al die fans organiseert de fanclub nu deze extra ontmoeting met Wout. Na de Tour rijdt de populaire Wout bijna dagelijks ergens in de Benelux wel een wielerwedstrijd. Voor de fans maakte hij zaterdagavond extra vrij. Het wordt zaterdag een informele bijeenkomst waar de fans Wout kunnen spreken en met hem op de foto kunnen. Tegelijk zal de fanclub stil staan bij de successen van Wout en zal hij zelf verhalen over zijn succesvolle Tour de France. Sport gedeputeerde Ger Koopmans is namens de provincie Limburg aanwezig bij de huldiging. Oud-wielrenner en de kersverse ambassadeur van de fanclub, Peter Winnen, is van de partij evenals vertegenwoordigers van de gemeente Venray en Horst aan de Maas. Verder staan er nog enkele verrassingen op het programma. De ontmoeting met Wout is zaterdag 8 augustus en start om 19.00 uur op het dorpsplein en bij slecht weer in het clublokaal café De Zwart te Blitterswijck.

 

De fan van de dag

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 21 juli 2015

Finn Kunnen uit Baarlo moedigt Wout aan in Gap. Langs de weg en tijdens interview met NOS.

 

Geweldig om te zien. 

Foto's van Wout in de Tour 2015

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 07 juli 2015

Oproep aan iedereen dit foto's heeft van Wout tijdens deze Tour de France kan die opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat er een mooie collage gemaakt kan worden voor de site. 

Zeker zullen er tijdens de afgelopen dagen al foto's gemaakt zijn, stuur ze nog door. Dit kunnen ook foto's van de fanclub zijn, foto's van spandoeken en alles anders wat met Wout te maken heeft. 

Voor de mensen die nog gaan kunnen ook foto's maken, let op dat Wout niet te dicht bijkomt. 

 

 

Nieuwsbrief juni 2015

Geschreven door Joost op maandag 29 juni 2015

Hieronder tref je de nieuwsbrief aan van de Fanclub Wout Poels met hierin een update van de laatste actualiteiten rondom de sportieve prestaties van Wout. In deze nieuwsbrief komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • Aanmelden busreis naar de start van de Tour de France in Utrecht
  • Column Wout
  • Column Jos Waals, voorzitter Fanclub Wout Poels
  • Wout in de media

Wij wensen je veel leesplezier en hopelijk zien we elkaar a.s. zaterdag bij de start van de Tour de France in Utrecht!

Met de fanclub naar de Tour de France

Geschreven door Joost op dinsdag 23 juni 2015

Het staat nog niet vast of Wout Poels naar de Tour de France gaat en zaterdag 4 juli in Utrecht van start gaat. Na de geweldige Dauphine Libere kan het haast niet anders. Het is om die reden dat de fanclub van Wout Poels een busreis naar de start van ’s werelds grootste wielerevenement organiseert met een of twee touringscars.


haaruitval levitra kopen zonder voorschrift Medicijnen tegen rugpijn
Wat te doen als je gestoken bent door een bij? priligy kopen zonder recept Zelfgemaakte geneeskunde
de moeite waard om er heen te gaan propecia kopen nederland huismiddeltjes voor kiespijn
angst behandeling spedra kopen zonder recept Maatregelen tegen een droge mond
Behandeling van sinushoofdpijn super kamagra kopen reparatie software