médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Articles in Category: Fanclub Nieuws

Achtjarige fan van het jaar: Nick Janssen

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 23 oktober 2016

De achtjarige Nick Janssen uit Wanssum is zaterdag tijdens de Wout Poels fanclubdag in Blitterswijck uitgeroepen tot fan van het jaar 2016. De leerlingen van groep 5 van basisschool de Peddepoel in Wanssum was alle fans te slim af  tijdens de jaarlijkse quiz Petje Op, Petje Af. Tot het einde was het een spannende strijd op het dorpsplein van Blitterswijck. Alle vragen hadden betrekking op de carrière van Wout Poels. Na een afvalrace van vele vragen bleven uiteindelijk drie kandidaten over waaronder de uiteindelijke winnaar en Hay Hermkens uit Meerlo. Hay is een kenner van Wout en was de eerste fan van het jaar. Maar de jonge Janssen, zoon van sponsor garage Janssen Wanssum, was iedereen te slim af door steeds met een oog naar de verrichtingen van Hay te kijken. Als Hay het petje af deed, volgde Nick automatisch. Uiteindelijk won Nick door het dichtst in de buurt de lengte van Wout (1.86 cm) te raden. Uit handen van SKY-renner Wout Poels kreeg Nick de bij deze titel behorende originele SKY-shirt.

 

 

 

'Programma fanclubdag 2016

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 16 oktober 2016

Kinderen fietsen met Wout “Tour de Blitterswijck”

Zaterdag 22 oktober vindt in Blitterswijck weer de jaarlijkse fanclubdag van Wout Poels plaats. Met in het middelpunt uiteraard dé sportman en winnaar van het wielermonument Luik-Bastenaken-Luik: Wout Poels. Het grote, vier bij vijf meter, finishdoek van LBL heeft Wout cadeau gekregen van het Deurnese bedrijf Movico tijdens het Wielercafé in Horst. Dat doek krijgt een prominente plek op het dorpsplein en daarvoor komen de blokken 1, 2 en 3. Bezoekers kunnen daarop staan en zich laten fotograferen. Bij regenweer is er een tent en gaat alles door.

Er zijn tijdens deze fanclubdag diverse activiteiten voor jong en oud zoals een E-bike toertocht van 35 km, trainingsrit met Wout Poels van 60 km,  onthulling plaquette monument Wout Poels tegen de muur van het clublokaal, provinciale huldiging door deputé sport Ger Koopmans , wielerclinic voor jeugdigen door Wielerschool Noord-Limburg, meet en greet met de SKY-renner, een springkussen en de verkiezing van de fan van het jaar middels de quiz petje af, petje op.

Nieuw is dat de officiële Sky hometrainers van Wahoo op het dorpsplein aanwezig zijn waarop tijdens de Tour de France Chris Froome en Wout Poels zich warm fietsten.  Sportieve bezoekers mogen dat ook doen. In café De Zwart, het clublokaal van de fanclub, worden doorlopend videobeelden vertoond van de hoogtepunten van Wouts carrière dit jaar. Bovendien heeft de fanclub nieuwe shirts en petjes. De fanclubdag wordt traditioneel afgesloten met de “Tour de Blitterswijck” voor kinderen tot en met groep 8 van het basisonderwijs. Wout fietst tijdens deze tour voorop. Alle deelnemende kinderen krijgen een heuse Sky-herinnering. De presentatie van de fanclubdag is in handen van Gerda van Stelten uit Venray en Kevin Wolters uit Blitterswijck. De entree is gratis.

11.30 uur: Start van de toertocht voor E-bikers door voorzitter Jos Waals

12.00 uur: Start van de trainingsrit met Wout Poels voor amateurs die fan zijn

14.00 uur: Aanvang programma in het clublokaal café De zwart en op het dorpsplein van Blitterswijck 

 

 

 

 

Beste resultaten

Wout Poels 2016

 

. “Ik heb een fantastisch wielerjaar gehad. Na de fanclubdag nog één wedstrijd in Japan en dan even vakantie. In december beginnen we weer met de trainingen. Ik weet nog niet welke wedstrijden en rondes ik het volgend jaar voor SKY ga fietsen. Ik zou best kopman willen zijn in een van de grote rondes. En als Chris Froome mij nodig heeft in de tour, ben ik van de partij. Het is nog even afwachten”, aldus Wout Poels.

De beste uitslagen van SKY-renner Wout Poels uit Blitterswijck in 2016 met als hoogtepunt de overwinning van een van de grootste wielermonumenten:  Luik-Bastenaken-Luik en zijn geweldig optreden tijdens de Tour de France als meesterknecht van de uiteindelijke winnaar Chris Froome.; 

•Winnaar 1e etappe Ronde van Valencia (individuele tijdrit)

•Winnaar 4e etappe Ronde van Valencia

•Winnaar  Eindklassement Ronde van Valencia

•Winnaar Luik-Bastenaken-Luik

•Winnaar 5e etappe Ronde van Catalonië

•Winnaar 6e etappe Ronde van Groot-Brittannië

 

 

Fotowedstrijd

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 04 september 2016

De fanclub van Wout Poels heeft een fotowedstrijd georganiseerd. Sinds kort rijdt door Europa een speciale bus van touringcarbedrijf Ghielen uit Beringe. Op die bus prijken twee levensgrote foto’s van prof wielrenner Wout Poels en de tekst: fanclub Wout Poels. Met deze supporters bus brengt Ghielen de fans van Wout Poels al jaren naar onder andere de Waals Pijl (muur van Hoey) en de finale van de Tour de France in Parijs. Ghielen zet de bus ook in voor vakantiereizen naar onder andere Oostenrijk. Het bestuur van de fanclub roept reizigers en het publiek op om deze speciale Wout Poels bus te fotograferen op locatie in binnen of buitenland. De mooiste en origineelste foto’s krijgen een plek op de website van Wout Poels en de winnaar wordt tijdens de jaarlijkse Wout Poels fanclubdag gehuldigd op zaterdag 22 oktober. Foto’s kunnen digitaal aangeleverd worden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wielercafé in Horst met in de hoofdrol Wout Poels, Peter Winnen en Mike Teunissen

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 04 september 2016

Op woensdagavond 21 september wordt Café De Lange in Horst tot een gezellig Wielercafé omgetoverd. De fanclubs van Mike Teunissen en Wout Poels organiseren samen met de landelijke organisatie BikeWriters deze bijzondere wieleravond in het kader van de Noordlimburgse Wielerweek. De meeting begint om 20.00 uur.

In deze bijzondere ambiance is wielrennen natuurlijk het centrale thema. Maar er is meer. Interviews worden afgewisseld met muziek, verhalen en prachtige beelden uit de koers. Hoofdgasten van de avond zijn natuurlijk Wout Poels en Mike Teunissen. Zij worden geïnterviewd door Bert Wagendorp, Volkskrant columnist en bekend van het boek Ventoux en wielertijdschrift De Muur.

Presentator Wagendorp blikt met de gasten en het publiek terug op de geweldige overwinning van Wout Poels in de klassieker Luik-Bastenaken- Luik. 

Natuurlijk komen ook aan bod de Tour de France, de Olympische Spelen en de verrichtingen van Mike Teunissen aan de orde. Verder zal ook regionale wielerheld Peter Winnen aanschuiven en zijn eigenzinnige kijk naar voren brengen. Ook zullen veel videobeelden passeren, waarmee we samen mooie wielermomenten herbeleven van Peter Winnen, Wout Poels en Mike Teunissen. Naast wielerverhalen en smakelijke anekdotes uit de koers, is er ook muziek. Niemand minder dan Nard Reijnders uit Broekhuizenvorst zal op virtuoze wijze de muzikale intermezzo’s verzorgen. Bovendien is er als klap op de vuurpijl nog een verrassingsgast aanwezig zijn. Wie dat is, houdt de organisatie nog even geheim. Kom met je wielervrienden dus naar Horst op woensdag 21 september.
Inloop is al om 19.30 uur. De entree bedraagt slechts € 7,50.

Eigen touringcar voor supporters Wout Poels

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 20 juli 2016

De fanclub Wout Poels beschikt vanaf aanstaande zaterdag over een eigen supportersbus bij het tourincarbedrijf Ghielen in Beringe. Omdat de supporters altijd met bussen van Ghielen gaan is het idee geboren om een echte supportersbedrijf te maken.  De fanclub benaderde directeur Lèon Ghielen van het gelijknamige bedrijf met het voorstel om een foto van wielrenner Wout Poels meer dan levensgroot aan weerszijde op de bus te zetten. Plus aan beide- en de achterkant het logo van de fanclub. De directie vond dat een uitstekend idee. Zaterdagmorgen worden de grote stickers op de bus geplakt en zaterdagavond wordt de bus gepresenteerd tijdens het live programma van Tour de Limbourg van L1 TV vanaf de Markt in Venray. Aan tafel zit daar ook de broer van Wout, Norbert Poels, tevens penningmeester van de fanclub. Zondagmorgen om 7.00 uur vertrekt de supportersbus naar Parijs om Wout te zien finishen op de Champs D’Elyssee. In de bus zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Informatie: cafe De Zwart in Blitterswijck (mobiel 06-51034651) .

Street Art met Wout Poels op Alpe D’Huez

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 10 juli 2016

De Venrayse beeldend kunstenares Anne Haeyen heeft afgelopen weekend de laatste hand gelegd aan de Street Art van wielrenner Wout Poels. Op de gevel van het clublokaal van de fanclub van Wout, café De Zwart te Blitterswijck, schilderde Anne enkele jaren geleden alleen het postuur van Wout. Daarvoor is een racefiets gemonteerd. Op verzoek van de fanclub heeft Anne de afgelopen dagen de achtergrond geschilderd: een tafereel van de beroemde Hollandse berg in de Alpen, de  Alpe D’Huez.  “Ik heb deze berg gekozen omdat Wout daar vorig jaar Chris Froome op een geweldige manier heeft geholpen”, aldus de Venrayse kunstenares. “Ik heb het zo geschilderd dat Wout aan de voet van de berg is en aan de klim begint”. Het kunstwerk van SKY-wielrenner Wout Poels trekt vooral in de zomer veel aandacht van toeristen. “Vaak stoppen mensen hier om samen met Wout op de foto te kunnen. Er ontstaan dan hele discussies over wielrenner en de prestaties van onze held”, is de ervaring van kastelein en bestuurslid Roy Gooren van de fanclub. De Venrayse kunstenares heeft deze vorm van Street Art voor het eerst gezien tijdens een vakantie in Maleise. “Ik vond dat waanzinnig mooi en bijzonder”aldus Anne Haeyen.   

foto's Tour de France

Geschreven door Ido Hoeijmakers op woensdag 06 juli 2016

Mochten er mensen zijn die mooie foto's van Wout of fanclubleden in de Tour de France 2016 hebben kun je deze doorsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Er wordt dan een collage van gemaakt voor op de site. 

 

Ook de lokale middenstand klaar voor Le Tour

Geschreven door Joost op zaterdag 02 juli 2016

Ook de lokale middenstand klaar voor Le Tour

Slagerij van de Pasch uit Meerlo en Gouden Fanclub Sponsor Dekkers Tweewielers uit Wanssum lijken net als onze Wout ook helemaal klaar te zijn voor de Tour de France, getuige deze -door een fan ingezonden- foto van de geheel in stijl aangeklede vitrine van de slagerij te Meerlo.

Voor een goed stuk vlees en een degelijke fiets ben je in Noord-Limburg dus ook op het juiste adres!

Fanfoto's ontvangen we graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fanclub Wout Poels gaat naar Tour de France

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 19 juni 2016

De fanclub Wout Poels organiseert ook dit jaar weer een eendaagse busreis naar de finale van de Tour de France 2016 op zondag 24 juli. We gaan er heen om Wout en zijn Team SKy collega’s toe te juichen en te genieten van de finale. En wie weet: heeft Chris Froome de gele trui weer om zijn schouders.

Fanclub Wout Poels coördineert actie voor TV voor de straatkinderen in Rio de Janeiro

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 18 juni 2016

Op initiatief van enkele fans van Wout Poels coördineert de fanclub een actie om een televisie te

 

schenken aan een tehuis waar straatkinderen en kinderen uit de favela’s uit Rio de Janeiro worden opgevangen. Het idee is ontstaan toen bekend werd dat SKY-renner Wout Poels uit Meerlo- Blitterswijck werd geselecteerd voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro (Brazilië).

 

In het kader van de Olympische Spelen wil de stad Rio de bezoekers een schone stad aanbieden waar geen plek is voor straatkinderen. Via zogeheten sociale acties worden de straten schoongeveegd en worden kinderen (vaak) hardhandig opgepakt en geplaatst in gesloten inrichtingen. De straatkinderenorganisatie AMAR, opgericht door de Limburgse missionaris Martin Cox uit Treebeek, probeert zoveel mogelijk kinderen te ontmoeten op straat en een plek aan te bieden in een van de opvanghuizen. Daar worden ze geresocialiseerd en proberen de straathoekwerkers de kinderen weer thuis te krijgen en naar school. Dankzij de inzet van de straatkinderenorganisatie AMAR worden gelukkig veel straatkinderen nog op tijd opgenomen in een van de opvangtehuizen. Deze organisatie wordt al dertig jaar gesteund door de Stichting Sint Martinus uit Meerlo.

 Om de straatkinderen ook mee te laten genieten van de verrichtingen van Wout Poels en andere sporten tijdens de Olympische Spelen coördineert de fanclub een actie om geld bij elkaar te krijgen voor een TV inclusief een jaarabonnement op een zender. “Wat een sympathieke actie. In ons opvanghuis Casa Don Helder Camara waar we dagelijks 100 kinderen opvangen is geen TV. Het is een geschenk dat welkom is zodat onze kinderen ook de sporten tijdens de Olympische Spelen kunnen volgen”, aldus directeur Roberto dos Santos.

 “Het bestuur van de fanclub heeft enthousiast gereageerd op dit sympathieke idee en onmiddellijk en spontaan de eerste 100 euro beschikbaar gesteld”, aldus voorzitter Jos Waals van de Wout Poels fanclub. De fanclub heeft haar bankrekening geopend om geld te storten t.b.v. de aanschaf van een TV en jaarabonnement t.b.v. de straatkinderenorganisatie AMAR in Rio.
Het IBAN nummer is 
NL35RABO 0130420387 t.n.v. Stichting fanclub Wout Poels, actie TV voor RIO.

 

 

 

FOTO: Ook in Rio de Janeiro kennen de straatkinderen en hun begeleiders Wout Poels al.


haaruitval levitra kopen zonder voorschrift Medicijnen tegen rugpijn
Wat te doen als je gestoken bent door een bij? priligy kopen zonder recept Zelfgemaakte geneeskunde
de moeite waard om er heen te gaan propecia kopen nederland huismiddeltjes voor kiespijn
angst behandeling spedra kopen zonder recept Maatregelen tegen een droge mond
Behandeling van sinushoofdpijn super kamagra kopen reparatie software