Articles in Category: Fanclub Nieuws

Wout Poels in de Tour van 2019

Geschreven door Joost op zaterdag 03 augustus 2019

En weer won INEOS de tour, voor de 5e keer op een rij en voor de 2e keer op 1 en 2. En weer speelde Wout Poels een hoofdrol en reed hij samen met Dylan van Baarle de Franse hoop in bange dagen, Julian Alaphilippe, terug in het hemelsblauw van zijn Belgische sponsor en reden ze hun eigen kopman Egan Bernal in het geel en “G “ Thomas in het reserve geel. Het was prachtig om te zien hoe zij dat deden. Krachtige tred, hoog ritme, zelfverzekerd. Jumbo Visma opjagend en uiteindelijk zelf het heft in handen genomen. k heb er van genoten, ondanks de vrij eenzijdige berichtgeving via de NOS over de overigens geweldige prestaties van Jumbo Visma, die een fantastische tour reden. Maar op de momenten waar het op aan kwam had INEOS net wel dat extra tandje in het verzet dat de het team van grootgrutter uit Veghel miste. Veel bewondering voor de teamprestatie van INEOS, waardoor ze nu al 5 jaar op rij de Tour de France beheersen. Het was overigens opvallend dat Dionne de Graaf, presentatrice van de Avondetappe, met droge ogen stelde dat het belachelijk was dat MOVISTAR het ploegenklassement had gewonnen en niet Jumbo Visma, die toch de beste ploeg hadden. Als ze echt de beste ploeg hadden dan had Egan Bernal de tour niet gewonnen. Maar je vraagt je wel af hoe zij zich, als talkshow host, voorbereidt. Zo ook analyticus Stef Clement, die eerder een pr meneer voor Jumbo Visma bleek dan een objectieve analist bij de belangrijkste wielerwedstrijd van het jaar. Het was trouwens wel Venray vooruit dit jaar. Mike Teunissen schakelde nog sneller dan hij kan fietsen en greep in de eerste etappe de gele trui die klaar lag voor Dylan Groenewegen. Sjappoo voor Mike en goed dat zijn ploeg dat beloonde met een geweldige ploegentijdrit. Daarna was het voor hem weer business as usuall zoals het dat ook voor Wout was, knechten, vechten, zorgen en je kopman van vroeg tot laat naar de overwinning brengen. En dat deed Wout met goed resultaat. Ik vond hem geweldig in de Pyreneeën, waar hij met succes erg hard werkte. Op 27 juli zag hij er tijdens de avondetappe bijzonder gezond en relaxt uit. En in de Alpen was hij meer dan super. Daar heeft hij eerst aanvallend gereden en prima bijgedragen aan de overwinning van Egan Bernal en “G “Thomas en tijdens de laatste twee etappes heeft hij prima verdedigend gereden waardoor de dubbele overwinning van Egan Bernal en “G “Thomas werd veiliggesteld. Ik ben beren trots op Wout die voor zich niet de eerste plaats eist, maar wel al jaren achtereen de hoofdrol speelt in de Tour de France.

Jos Waals

Ongelooflijk

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 12 juli 2019

Afgelopen weekend besloot ik samen met mijn vader af te reizen naar de Grand Depart te Brussel. Om 04:30 uur werd er afgereisd naar Limburg waar er samen met de Wout Poels en Mike Teunissen fanclub vanuit Noord Limburg vertrokken werd naar Brussel. Nadat we samen met de familie Poels, in het plaatselijke cafe, hadden genoten van een bakje koffie kon er vertrokken worden!

Als eerste werd de fanclub van Mike Teunissen op de kermis van Ijsselstein opgepikt en waren we compleet!

In de bus werden diverse weddenschappen afgesloten waaronder de belofte van gratis bier voor de hele bus bij winst van “onze” Woutje of Mike! Er werd hard gelachen omdat deze 2 heren natuurlijk geen kans maakte op de befaamde knuffelleeuw.

Eenmaal aangekomen en ons in Wout Poels/Mike Teunissen tenue gehesen te hebben besloten we richting de start te gaan. Eenmaal bij de start moesten we als makke lammeren achter een hekje plaatsnemen om onze helden van ver te aanschouwen. Echter accepteerde de fans van Wout Poels dit natuurlijk niet! Nadat de gendarmerie was afgeleid konden we stiekem door het hekken glippen en konden we onze helden aanraken en eens goed in de ogen aankijken. 

Alle grote namen konden aangeraakt worden met als klap op de vuurpijl de grote helden, Wout Poels, de Haai van Messina (Nibali) en El Imbatido (Valverde)!

 

Nadat de heren vertrokken waren richting de Muur en wij door diverse Franse televisiestations geïnterviewd/Japanners gefotografeerd waren moest er in een lokaal Belgisch biercafé even bijgekomen worden. 

Rond 14:00 uur plaatselijke tijd werd er door beide fanclubs besloten om richting finish te gaan waar Dylan Groenewegen onze eerste gele trui sinds Erik Breukink moest gaan bezorgen. Na uren vol spanning gewacht te hebben, 3 tassen vol aan zooi opgevangen te hebben kwam dan eindelijk het peloton richting de zee van supporters. Onze Dylan ging het namelijk wel even doen. Echter 1,7 kilometer voor de streep werd onze droom weggevaagd door een val van de snelste man van het peloton. Teleurgesteld schoten de mannen voorbij en werd Sagan als winnaar uitgeroepen….

 

Echter slikte de Franse speaker de naam weer in omdat een onbekende zijn wiel naast die van Sagan had geschoven. Echter ernaast? Na snel contact met andere fans kwam het bericht dat Sagan voorbij geschoven was door een renner van Jumbo-Visma. En niet zomaar een renner maar onze Mike! De emoties vlogen alle kanten op. Eindelijk de gele trui is weer van ons! 

Op weg naar de bus met kippenvel op onze armen maakte onze buschauffeur zich zorgen over de afgesloten weddenschap. De lieve man had bier voor de hele bus belooft. Hoe zou hij dit gekoeld krijgen en hoe zou de man het thuis moeten overbrengen dat hij een dag voor niets had gewerkt? Snel werd door de fans besloten om keurig de biertjes af te rekenen zodat ook de buschauffeur met een glimlach naar huis kon. 

 

Het mooiste moment kwam echter toen opa Teunissen de bus in kwam. Via een erehaag werd de beste man onder luid gejuich de bus ingeleid. De tranen stonden in zijn ogen want zijn kleinzoon heeft ons de gele trui weer bezorgd. Onderweg naar huis heeft de beste man wel 28 keer het woord ongelofelijk gezegd. En dat was ook gelijk de samenvatting van de dag.

 

Ongelofelijk!


Busreis naar start Tour de France

Geschreven door Joost op vrijdag 14 juni 2019

De Fanclub Wout Poels organiseert een busreis naar de start van de Tour de France in Brussel op zaterdag 6 juli. De bus van Ghielen Touringcarbedrijf vertrekt om 7.00 uur vanaf het dorpsplein in Blitterswijck. We verwachten dat we tussen half tien en tien uur in Brussel arriveren. De terugreis is tussen 18.30 en 19.00 uur zodat we rond 22.00 uur weer in Blitterswijck arriveren. De kosten bedragen slechts € 17,50 voor leden, niet leden betalen € 22.50. Voor zolang de voorraad strekt krijgt iedereen een origineel geel fanshirt cadeau.

Geslaagde fantrip naar het WK

Geschreven door Joost op dinsdag 02 oktober 2018

Geslaagde fantrip naar het WK
De fanclub van Wout Poels kijkt met voldoening terug op de trip afgelopen weekend naar het WK in Innsbruck. Natuurlijk hadden ze zich een andere afloop voorgesteld. Wielrenner Wout Poels was in vorm en dat beloofde aan de vooravond van het WK op een fantastische wedstrijd. Op weg naar Innsbruck werden er al stilletjes plannen ontwikkeld voor de huldiging in Blitterswijck, mocht Wout het podium halen.

Busreis fanclub naar WK Wielrennen

Geschreven door Joost op vrijdag 17 augustus 2018

De Fanclub Wout Poels organiseert samen met touringcarbedrijf Ghielen een exclusieve meerdaagse busreis naar de wereldkampioenschappen wielrennen in Innsbruck (Oostenrijk). Het wereldkampioenschap zal plaatsvinden op zondag 30 september. Het parcours in Innsbruck is op het lijf geschreven van Wout. Als fanclub achten wij de kans groot dat Wout ook daadwerkelijk deel zal nemen aan het WK.

Nieuwsbrief Zomer 2018

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 07 juli 2018

Nieuwsbrief zomer 2018

 

 

 

Fanclubdag 2018

 

Ook dit jaar zullen wij als fanclub weer een fanclubdag gaan organiseren. Zodra de definitieve datum hiervan bekend is zullen we jullie informeren.

Als fanclub zijn wij op zoek naar fans die ons hierbij willen meehelpen. Wie heeft interesse om mee te denken en de mouwen op te stropen? Laat het weten en stuur een mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

© Cor Vos/Cor Vos Fotopersburo

 

 

 

 

Foto 1: Giro d'Italia | Foto 2: Overwinning Ruta del Sol | Foto 3 en 4: Parijs Nice
© Cor Vos/Cor Vos Fotopersburo

 

 

 

Busreis naar WK in Innsbruck (Oostenrijk)

 

Het bestuur van de fanclub heeft besloten om dit jaar geen busreis te organiseren naar de finale van de Tour de France op de Champs-Élysées te Parijs. De fanclub heeft ervoor gekozen om dit jaar voor een alternatief te gaan.

De Fanclub Wout Poels is voornemens om samen met touringcarbedrijf Ghielen een exclusieve meerdaagse busreis te organiseren naar de wereldkampioenschappen wielrennen in Innsbruck (Oostenrijk). Het wereldkampioenschap zal plaatsvinden op zondag 30 september
. Het parcours in Innsbruck is op het lijf geschreven van Wout. Als fanclub gaan achten wij de kans groot dat Wout ook daadwerkelijk deel zal nemen aan het WK.

Het voorlopige programma:

Zaterdag 29 september

  • Vertrek om 6.00 uur in Blitterswijck.
  • Aankomst bij Hotel Wilder Mann in Steinbach am Brenner rond 19.00 uur. In dit hotel zullen wij overnachten en zal voor een diner worden gezorgd. 


Zondag 30 september

  • Na het ontbijt te hebben genuttigd zal de bus de fans wegbrengen naar het WK parcours in Innsbruck.
  • Aanvang terugreis zal plaatsvinden rond 20.00 uur. Onderweg zullen enkele stops worden gemaakt.
  • Aankomst in Blitterswijck wordt verwacht rond de klok van 11 uur op maandag 1 oktober.


De kosten voor deze geheel verzorgde fantrip naar het WK wielrennen bedragen 130 euro per persoon waarvan de fanclub 30 euro betaalt. De kosten voor de fans bedragen dus 100 euro per persoon voor de busreis naar Oostenrijk v.v., diner, overnachting, uitgebreid ontbijtbuffet en een prachtige dag langs het parcours van het WK wielrennen.

Wie wil er mee?
Gezien de verwachte grote belangstelling zouden we graag willen weten wie er zin hebben om mee te gaan met deze busreis. Laat het ons even weten. Definitieve opgave en betalingen volgen later.

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat weten of je serieuze interesse hebt?

 

 

 

 

Column voorzitter Fanclub
Wat is wielrennen toch een pracht sport

 

We sliepen twee dagen geleden in een hotelletje onder Lyon op doorreis naar Zuid-Frankrijk. De plaats was bewust gekozen omdat we van daar uit gemakkelijk via L'Alpe d'Huez naar de Cote d'Azure konden komen. Gemakkelijk, het koste wel 200 kilometer extra maar met de 1.200 kilometer tussen Venray en St.Tropez is dat te verwaarlozen. En het doel was heilig, L'Alpe d'Huez verkennen. Wout had dat twee weken geleden gedaan samen met Cris Froome, Geraint Thomas en Michal Kwiatkowski.

Op donderdag 19 Juli gaat de 12e etappe van de Tour de France 2018 van Bourg-Saint Maurice over 175 km naar L'Alpe d'Huez. De Nederlandse Alp waar grote successen zijn geboekt. We denken dan natuurlijk aan Peter Winnen, 1981 en 1982 al weer, Hennie Kuiper en Joop Zoetemelk, en Gert Jan Theunisse. Wat zou het een feest zijn als Wout juist op die berg de beste benen van het peloton heeft en als eerste door de 21 haarspeldbochten gaat, naar boven geschreeuwd wordt door een cordon van Oranje supporters en bij de finish wordt opgewacht door een schare in het fel gele shirts van zijn eigen fanclub. En natuurlijk als eerste over de meet. Ik weet zeker dat Pieter van der Water, zijn vriend en hoofd fan, dan medische hulp nodig heeft en dat we ons clubhuis in Blitterswijck een licht gele kleur geven met rode bolletjes.

Maar er is meer. Sinds 2006 is de Alp ook het decor voor  Alpe d'HuZes, een groot evenement georganiseerd op geld in te zamelen voor de kankerbestrijding. Fiets kanker de wereld uit. Of dat zo is weet ik niet, maar het helpt in ieder geval wel. Ook daaraan moest ik denken toen we in onze Ford de 21 haarspeldbochten doorreden, en iedere fietser de gevraagde 1,5 meter ruimte gaven. Er waren meer fietstoeristen dan auto's zondag op de Alpe. In iedere bocht zag ik Wout demarreren en bij ieder demarrage zag ik een patiënt genezen van kanker. Wat is wielrennen toch een pracht sport. Sportief tot het uiterste en heel sociaal voor mensen die even andere zorgen aan het hoofd hebben. Uiteraard zijn we boven gekomen en heb ik de meet te voet gepasseerd. Even voelde ik mij overwinnaar.
 
Cogolin 26 juni 2018, Jos Waals

 

 

 

Tour de L1mbourg bij Tante Jet in Blitterswijck

 

 

Vanaf 7 juli dagelijks live vanuit een andere Limburgse gemeente Tour de L1mburg. Met een uitzending vanuit de woonplaats van Wout Poels, Blitterswijck. En als locatie het prachtig gelegen restaurant, terras en camping van Tante Jet in Blitterswijck. De dag voor de finale in Parijs in Blitterswijck, zaterdag 28 juli 2018. Wij roepen alle fans op daar heen te gaan getooid in de gele fan shirts of polo’s.

Over anderhalve week gaat de derde editie van Tour de L1mbourg weer in. Ruim drie weken lang zal L1 dagelijks langs mooie plekken in Limburg reizen om te praten over de Tour de France en de verrichtingen van bijvoorbeeld Wout en Tom in het peloton.

Gert Jakobs is vaste side-kick bij Sander Kleikers aan tafel. Dagelijks schuiven grote gasten aan, zoals oud-klassiekerkoning Johan Museeuw, Maarten Tjallingii of Koos Moerenhout. Maar ook Jan Janssen zit aan tafel, die exact 50 jaar geleden de Ronde van Frankrijk won.

Iedere dag tijdens de Tour de France vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats, live op L1 TV. Herhaling om 20:50 en 22:50. Te zien op digitale tv: Ziggo kanaal 713 en KPN kanaal 508.

 

 

 

MKB L1mburg Prijs voor gouden sponsor fanclub

 

De fanclub feliciteert Rob Dekkers en zijn team van Dekkers Tweewielers Wanssum als winnaar van de MKB L1mburg Prijs 2018. Met deze prijs worden bedrijven beloond die op maatschappelijk gebied meerwaarde bieden. Dekkers Tweewielers is van begin af aan een gouden sponsor van de Fanclub Wout Poels. Het bedrijf uit Wanssum verkoopt niet alleen fietsen, maar draagt ook bij aan de lokale toeristisch-recreatieve ontwikkeling.

 

 

 

Lid worden van de fanclub?

 

Het fan lidmaatschap kost €10 per jaar. Vele fans betalen jaarlijks per automatische machtiging. Anderen hebben één of twee keer contant betaald en vergeten in het nieuwe jaar de contributie over te maken. Wij hebben daar alle begrip voor. Om het voor de fans en de fanclub gemakkelijk te maken heeft een automatische afschrijving de voorkeur.

Aanmelden bij de Wout Poels Fanclub kan op twee manieren:
1) De bijdrage van €10 overmaken op rekeningnummer NL35 RABO 0130 4203 87 o.v.v. contributie 2018  en uw e-mail adres. Wij registreren u dan direct als fan!
2) Door een machtiging in te vullen wordt jaarlijks automatisch €10 overgemaakt naar de fanclub en krijgt u alle informatie van de fanclub en kunt u profiteren van de aanbiedingen. 

 

Bus naar Waalse Pijl vol!

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 16 april 2018

De touringcar van Ghielen Beringe van de Wout Poels fanclub naar de Waalse Pijl is vol. Zestig fans, waaronder de moeder van Wout, hebben zich al opgegeven om woensdag maar naar Huy te gaan en Wout Poels aan te moedigen.  Er is helaas geen plaats meer beschikbaar. De bus vertrekt om 8.30 uur bij café De Zwart in Blitterswijck.

Bus naar Waalse Pijl vol!

Geschreven door Joost op vrijdag 13 april 2018

De fanbus naar de Waalse Pijl is vol. Zestig fans hebben zich al opgegeven om woensdag maar naar Huy te gaan en Wout Poels aan te moedigen.. Er is helaas geen plaats meer beschikbaar. De bus vertrekt om 8.30 uur bij café De Zwart in Blitterswijck.

Busreis fanclub naar de Waalse Pijl

Geschreven door Joost op zaterdag 31 maart 2018

De fanclub van SKY-renner Wout Poels uit Blitterswijck organiseert ook dit jaar een busreis naar de Waalse Pijl. Een van de mooiste klassiekers met drie keer doorkomst op die akelig steile Muur van Huy, waar ook de finisch lijn ligt.

Unieke SKY Racehub naar fanclubdag Blitterswijck

Geschreven door Joost op maandag 11 september 2017

Unieke SKY Racehub naar fanclubdag Blitterswijck
BLITTERSWIJCK – De fanclub van Wout Poels is erin geslaagd om de immens grote SKY Racehub tijdens de fanclubdag op zondag 17 september te kunnen tonen. Het is een indrukwekkende uitschuifbare mobiele installatie die tot zondag is ingezet tijdens de Vuelta. Tijdens de fanclubdag kan het publiek deze bezichtigen en worden daarin ook webstrijden gehouden met fietscomputers. Bovendien is het een uitstekende plaats waar Wout Poels kan verhalen over zijn indrukwekkende Vuelta.

Fanclubdag Wout Poels: Zondag na de Vuelta, 17 september

Geschreven door Joost op dinsdag 05 september 2017

Blitterswijck – De jaarlijkse fanclubdag van SKY-wielrenner Wout Poels is dit jaar een maand eerder en wel op de zondag na de Vuelta: zondag 17 september. Een week later vertegenwoordigd Wout Poels de Nederlandse kleuren tijdens het WK wielrennen in Bergen (Noorwegen).

Bustocht Waals Pijl geannuleerd

Geschreven door Joost op vrijdag 07 april 2017

De fanclub van Wout Poels annuleert de eerder aangekondigde busreis op woensdag 19 april naar de Waalse Pijl en de beroemde Muur van Hoei. Reden: SKY-renner Wout Poels is na zijn knieblessure nog niet klaar om deze klassieker te rijden. Dat geldt ook voor de Amstel Gold Race en Luik-Bastenaken-Luik welke wedstrijd hij vorig jaar nog op zijn naam schreef. Wout Poels traint op dit moment overigens weer volop. Wanneer Wout weer in de koers zit is nog niet bekend. De fanclub is wel voornemens om op zaterdag 1 juli naar de start van de Tour de France te gaan in Dusseldörf. http://www.omniscience.fr/apoquel-pharmacie-pfz.php http://www.omniscience.fr/berberine-pharmacie-pfz.php http://www.omniscience.fr/finasteride-pharmacie-pfz.php http://www.omniscience.fr/glutathion-pharmacie-pfz.php http://www.omniscience.fr/melatonine-pharmacie-pfz.php http://www.omniscience.fr/paralyoc-pharmacie-pfz.php http://www.omniscience.fr/vetoryl-pharmacie-pfz.php http://www.omniscience.fr/zinc-pharmacie-pfz.php

Busreis Waalse Pijl met fanclub Wout Poels

Geschreven door Joost op zaterdag 18 maart 2017

De fanclub van SKY-renner Wout Poels organiseert ook dit jaar weer een busreis naar de klassieker de Waalse Pijl. Traditioneel wordt de bus geparkeerd boven op de berg in Hoeij waar de finishlijn is getrokken . Bovendien passeren de renners vier keer de kalkstreep. Voordat de heren finishen komen de dames twee keer voorbij.

Fotoverslag Fanclubdag

Geschreven door Joost op zaterdag 29 oktober 2016

We hebben zojuist het fotoalbum van onze website voorzien van een uitgebreid fotoverslag van de Wout Poels Fanclubdag 2016 gezien door de lens van Wil Pijpers. De foto's van Rene Poels waren al opgenomen in het fotoalbum.

Wil en Rene: namens Wout, het bestuur en naar verwachting alle leden van de Wout Poels Fanclub wederom bedankt voor deze fraaie plaatjes en graag tot volgend jaar!


kalmeert Verstopfung sildenafil bestellen nederland Thuis rennen, wat er ook gebeurt
rampenmanager tadalafil kopen nederland Huis van Behebt x Verstopfung
kalmeert Verstopfung vardenafil kopen huismiddeltjes voor brandend maagzuur


huismiddeltjes voor brandend maagzuur doxycycline kopen zonder recept Therapie
Therapie furosemide kopen zonder recept misselijkheid
haaruitval inhibin kopen zonder recept natuurlijke bedden
genees de brandwond metronidazol kopen zonder recept Remedie voor een verstopte neus
koliek behandeling ozempic kopen zonder recept Natuurlijke remedies voor astma