Fan worden?

Ook jij kunt fan worden van Wout Poels door lid te worden van de Wout Poels fanclub. Je wordt dan geregeld op de hoogte gehouden via deze website en nieuwsbrief en je krijgt als fan allerlei interessante aanbiedingen. Vorig jaar telde de fanclub driehonderd betalende leden en twintig sponsoren.

Wat te doen om fan te worden?
Heel simpel. Vul dit machtigingsformulier in en stuur het formulier ondertekend terug naar de fanclub via post of e-mail. Je ontvangt dan een bevestiging en wij sturen je stickers en een gesigneerde briefkaart van Wout Poels op.

Indien je geen gebruik wilt maken van de automatische machtiging kun je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef daarbij in ieder geval je naam, adres, plaatsnaam en e-mail door. Daarnaast maak je € 10 over op bankrekening nr. NL35RABO 0130420387 t.a.v. Stichting Fanclub Wout Poels, onder vermelding: fan 2016 + vermelding van je e-mail adres. Ook dan ontvang je een bevestiging en sturen wij je stickers en een gesigneerde briefkaart van Wout Poels op.

In ons clubgebouw, café De Zwart te Blitterswijck (tel: 0478531230 of 06-51034651) kun je ook speciale Wout Poels t-shirts en vlaggen kopen.


kalmeert Verstopfung sildenafil bestellen nederland Thuis rennen, wat er ook gebeurt
rampenmanager tadalafil kopen nederland Huis van Behebt x Verstopfung
kalmeert Verstopfung vardenafil kopen huismiddeltjes voor brandend maagzuur


huismiddeltjes voor brandend maagzuur doxycycline kopen zonder recept Therapie
Therapie furosemide kopen zonder recept misselijkheid
haaruitval inhibin kopen zonder recept natuurlijke bedden
genees de brandwond metronidazol kopen zonder recept Remedie voor een verstopte neus
koliek behandeling ozempic kopen zonder recept Natuurlijke remedies voor astma