médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Wout start zaterdag in de Ronde van Spanje

Geschreven door Ido Hoeijmakers op dinsdag 10 augustus 2021

Wout start zaterdag in Burgos in de 75ste Vuelta a Espa√Īa. Na de voor hem succesvolle Tour de France is dit weer een nieuwe kans om te scoren in de Ronde van Spanje met zeven bergetappes. Wout heeft er weer veel zin in.¬†

Poels was één van de smaakmakers in de strijd om de bolletjestrui in de Tour.

De uit Blitterswijck afkomstige renner van Team Bahrain-Victorious ziet zich in de laatste grote ronde van dit jaar omringd door een sterke ploeg. Poels is vooraf echter niet de aangewezen kopman voor het algemeen klassement. Dat is zijn Spaanse ploeggenoot Mikel Landa.

Volgens ploegleider Gorazd ҆tangelj zouden Poels en zijn ploeggenoten in staat moeten zijn om tenminste een etappe te winnen.

Poels eindigde vorig jaar in de Spaanse rittenkoers als zesde in het eindklassement. De editie van 2020 werd gewonnen door PrimoŇĺ Roglic. De renner van Team Jumbo-Visma zal dit jaar zijn titel proberen te verdedigen.


FOTO: Op de mural van Wout Poels, op de muur gemaakt van het clublokaal in Blitterswijck door kunstenares Anne Haeyen, is de gele trui vervangen door de bolletjes trui. Veel voorbijgangers stoppen er en maken foto’s.

 

(foto: Peter Surminski)

 

 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen