Wout Poels start wielerseizoen in Ronde van Valencia (Spanje)

Geschreven door Ido Hoeijmakers op maandag 30 januari 2023

Profwielrenner Wout Poels start het nieuwe wielerseizoen op woensdag 1 februari in de Ronde van Valencia (Spanje). De man uit Blitterswijck heeft er weer erg veel zin in om aan deze vijfdaagse koers deel te nemen. “Ik ben net terug gekomen van een trainingskamp met het hele team uit Spanje (Altea). Ik heb weer mooi wat kilometers kunnen maken. Een goede winter gedraaid tot en met nu en gelukkig geen gekke dingen tegen gekomen” vertelt de Limburgse renner die dit en volgend jaar weer voor de ploeg Bahrain Victorious koerst. “Ik voel me in deze ploeg heel goed thuis”, zegt Poels.

Zijn rol bij de ploeg uit Bahrain gaat niet wezenlijk veranderen. Die zal een beetje hetzelfde zijn zoals afgelopen seizoen: af en toe een beetje mijn eigen kans gaan, maar ook de ploeg helpen. Dat is iets wat me past. Daarbij kan ik ook heel goed overweg met een kopman als Jack Haig, waarmee het heel leuk samenwerken is. Datzelfde geldt ook voor Mikel Landa. Toch mooi dat ik daarbij nog af en toe voor mijn eigen kans kan gaan. 

Na de Ronde van Valencia rijdt hij twee weken later de UEA-tour. “De rest van het programma staat nog niet helemaal vast. Het is wel de bedoeling dat we de Tour de France gaan rijden. Of ik meedoen ligt eraan of ik dan op niveau ben en er geen gekke dingen tegen komen in de opbouw ernaartoe.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen


kalmeert Verstopfung sildenafil bestellen nederland Thuis rennen, wat er ook gebeurt
rampenmanager tadalafil kopen nederland Huis van Behebt x Verstopfung
kalmeert Verstopfung vardenafil kopen huismiddeltjes voor brandend maagzuur


huismiddeltjes voor brandend maagzuur doxycycline kopen zonder recept Therapie
Therapie furosemide kopen zonder recept misselijkheid
haaruitval inhibin kopen zonder recept natuurlijke bedden
genees de brandwond metronidazol kopen zonder recept Remedie voor een verstopte neus
koliek behandeling ozempic kopen zonder recept Natuurlijke remedies voor astma