médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Tour de la Provence Etappe 3

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zaterdag 13 februari 2021

Zoals gisteren al aangegeven vandaag de Mont Ventoux op het programma. Dus een dag waarop iedereen zijn kaarten op de tafel moest leggen. Door de sneeuw was het nog even spannend of het allemaal wel doorging. Gelukkig voor Wout was dit wel het geval. Hij heeft zich mooi in de kijker kunnen rijden. Met een compleet peloton begon men  aan de laatste 15 kilometer naar de finish bij Chalet Reynard. Het tempo werd gemaakt door de mannen van Astana en Bora. Ineos nam het commando over en wanneer de werkkrachten hun laatste meters op kop hadden gesleurd, trok de Colombiaan Ivan Sosa op pad. Hij pakte meteen 15 seconden. Een sterke Vansevenant bracht wereldkampioen Julian Alaphilippe enkele tellen dichterbij, maar moest dan ook afhaken.

Het sein voor de Fransman om zelf aan te gaan. Alaphilippe kreeg wel waakhond Bernal met zich mee, die zo het perfecte scenario voor Ineos schreef. Ook met hulp van de sterk teruggekeerde Wout  kwamen de achtervolgers niet meer tot bij Sosa. Wout moest de 2 de laatste 1,5 kilometer laten gaan. 
Sosa rondde het knap staaltje ploegwerk van Ineos af aan een ijskoude finish. Bernal snelde nog voorbij Alaphilippe naar plek twee, de wereldkampioen moest tevreden zijn met een derde stek en Wout vlak daar achter vierde. 

De 23-jarige Sosa pakte naast de ritwinst ook meteen de leiderstrui. Die trui moet hij morgen verdedigen in de vlakke slotetappe, waar de sprinters nog hun kans krijgen. Zonder kleerscheuren wordt hij dus ook eindwinnaar in de Provence. Wout komt op de 4de plaats in klassement. 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen