médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme díAustin alcoolisme et líabus

Tour de la Provence Etappe 1

Geschreven door Ido Hoeijmakers op donderdag 11 februari 2021

Het seizoen 2021 is vandaag begonnen voor Wout. De start dit jaar is in Tour de la Provence. 

Het was wereldkampioen Julian Alaphilippe, die samen met Moscon en Ciccone op meer dan 70 kilometer van de finish op avontuur trok. In het peloton wisten ze toen al dat ze alle zeilen zouden moeten bijzetten. De drie smeten zich vol overgave over de kronkelende Provençaalse wegen. 
In de finale bleef nog maar 20 seconde voorsprong over. 
Op een laatste hellende strook deed Alaphilippe nog een ultieme poging, maar toen ook die op niets uitdraaide, zette hij zich braaf in het gareel om Ballerini te helpen in de voorbereiding op de sprint.
Die voorbereiding verliep door de smalle straatjes en de wind wat chaotisch. Als een kanonskogel kwam Démare er uiteindelijk toch uit. In de Giro won hij zo enkele keren op verbluffende wijze, maar deze keer viel hij net voor de finish stil.Davide Ballerini kon hem zo nog voorbijrazen.
Wout bleef mooi voorin en kwam als 34e over de streep. Een goed begin van deze ronde. 
Morgen in de tweede etappe komt aan het einde nog een mooie finish waar de streep is gelegen op een vervelende kuitenbijter.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen