médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme dAustin alcoolisme et labus

Tour de France 2021 etappe 7

Geschreven door Ido Hoeijmakers op vrijdag 02 juli 2021

De ploeggenoot van Wout, Matej Mohoric wint een mooie heuveletappe. De langste etappe (249 kilometer) van de Tour de France was een prooi voor Bahrain-Victorious. Mathieu van der Poel verstevigde zijn gele trui, terwijl Primoz Roglic veel tijd verloor.
Wout kwam op 7 minuten net achter het peloton binnen dat ruim 5 minuten achter de winnaar over de streep kwam.

Vanaf de start was het koers. Veel renners probeerden weg te komen, waaronder ook geletruidrager Mathieu van der Poel, Wout Van Aert en Julian Alaphilippe. Op 208 kilometer voor de meet reed er een enorme kopgroep weg met daarbij als grootste namen Van der Poel, Van Aert, Kasper Asgreen, Vincenzo Nibali, Simon Yates, Mark Cavendish en Jasper Stuyven. Naast Van der Poel waren er met Mike Teunissen, Dylan van Baarle en Boy van Poppel nog drie Nederlanders present. De ploeg van wittetrui drager en de grote favoriet Tadej Pogacar, UAE Emirates, moest daarachter veel vuil werk opknappen zonder dat ze terrein goed wist te maken.

Vanaf de start was het koers. Veel renners probeerden weg te komen, waaronder ook geletruidrager Mathieu van der Poel, Wout Van Aert en Julian Alaphilippe. Op 208 kilometer voor de meet reed er een enorme kopgroep weg met daarbij als grootste namen Van der Poel, Van Aert, Kasper Asgreen, Vincenzo Nibali, Simon Yates, Mark Cavendish en Jasper Stuyven. Naast Van der Poel waren er met Mike Teunissen, Dylan van Baarle en Boy van Poppel nog drie Nederlanders present. De ploeg van wittetruidrager en de grote favoriet Tadej Pogacar, UAE Emirates, moest daarachter veel vuil werk opknappen zonder dat ze terrein goed wist te maken.

 

Vooraan werd de finale vroeg geopend. Mohoric trok na de eerste klim van de dag door een groepje kon nog mee komen. De ploeggenoot van Wout  bleek echter de sterkste loste iedereen op 15 kilometer van de streep. De Belg Jasper Stuyven werd tweede. Van der Poel werd vierde achter Magnus Cort Nielsen op 1’40”.

Morgen gaan de bergen beginnen.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen