médecine familiale North scottsdale http://pilulesfrance.com/antispasmodique/doliprane-pas-cher/ programme d’Austin alcoolisme et l’abus

Tour de France 2020 etappe 9

Geschreven door Ido Hoeijmakers op zondag 06 september 2020

Nadat gisteren Nans Peters de eerste Pyreneeënrit won. De Fransman was in Loudenvielle de beste renner uit de vroege vlucht. Tweede werd Toms Skujins, derde Carlos Verona was vandaag de 2 etappe in de Pyreneeën. Tadej Pogacar heeft op de negende etappe van de Tour de France 2020 gewonnen. De Sloveen van UAE Emirates was na een attractieve Pyreneeënrit van 153 kilometer de snelste van een elitegroepje in de straten van Laruns. Op de laatste klim van de dag, de Col de Marie Blanque, moest gele trui Adam Yates lossen. Daardoor gaat Primoz Roglic (Jumbo-Visma), die tweede werd, als leider de eerste rustdag in.
Wout kwam gisteren goed voor de dag en was zelfs eerder dan de bus binnen, vandaag had hij toch maar een kaartje genomen voor de bus en kwam dus op tijd binnen. 
Morgen de rustdag wordt er weer gekeken of Wout verder gaat of niet.  

Door z'n kwetsuren beleeft Wout niet de Tour waar hij op had gehoopt, maar z'n humeur lijkt er allerminst onder te lijden. Hij  stond met veel gevoel voor humor de camera's van de NOS te woord na een etappe met een doldwaas begin, waardoor Poels al snel moest lossen. "Het leken wel losgeslagen stieren joh... Het was alsof ik in de Formule 1 zat!", waren de eerste oneliners van de renner van Bahrein-McLaren (over Formule 1 gesproken).

 

Hij vervolgde wat serieuzer: "Als ik over m'n drempelwaarde moet rijden, lukt dat niet. Dan heb ik gewoon te veel pijn. Gisteren ging het eigenlijk boven verwachting goed, dus ik had er wel vertrouwen in, maar dat was na de start al vrij snel weer weg. Het is hopen dat ik stapjes kan blijven maken."

Op de vraag hoe hij de rustdag in ging antwoordde Wout droog: "Rustig." Daarna geinde hij nog wat over een microfoon van RTL4, die schijnbaar ook bij die van de NOS stond opgesteld. "Zijn jullie tegenwoordig ook al van RTL?" Dus hij houdt kortom de moed erin.

 

https://nos.nl/video/2347045-poels-overleeft-ook-deze-rit-met-moeite-leken-wel-losgeslagen-stieren.html 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen